VĚZTE, ŽE SE VŽDYCKY VŠE VYŘEŠÍ...

28.10.2013 22:39

Už máte z minulosti zkušenosti, že jste se kvůli něčemu trápili, jak to dopadne, a nakonec všechno dopadlo dobře. I nynější situace se vyřeší přímo dokonale, takže zklidněte své tělo i mysl a uvědomte si, že není třeba se ničeho obávat.

Bůh vás nikdy nenechal na holičkách a neudělá to ani v budouc­nosti. I když vesmír nemůže znásilnit vaši svobodnou vůli, rozhodnete-li se jít drsnou cestou směrem dolů, láska neustále obklopuje nejen vás, ale i všechny ostatní. To chrání každou zkušenost a po­máhá vám to vnímat za vším Boží řád.

Každá epizoda vašeho života vám pomohla stát se silnějšími, moudřejšími, trpělivějšími a také duchovně pokročilejšími. I ny­nější situace je příležitostí, jak vnést do svého života více světla. Všechno dobře dopadne. Zatím zhluboka dýchejte a při výdechu odevzdávejte všechny své obavy Bohu.

 

* * *

Myšlenka pro tento den

Věřím, že má nynější situace se vyřeší stejně úžasně jako všechny mé předešlé zkušenosti. Ve skutečnosti je už teď všechno vyřešeno. Odevzdávám všechny své obavy a stra­chy Bohu a andělům, protože jen láska je skutečná.


* * *

- z knihy Rady andělů na každý den, Doreen Virtue