VELKÁ MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ NA PROSINEC 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

02.12.2014 08:22

 

BERAN:

Pro berany bude prosinec měsícem jistoty, spolehlivosti, pevnosti a rozřešení toho, co se jim nepodařilo v minulých měsících, neboť jejich kartou je „KLÍČ.“ Klíč nejen k jejich vlastnímu úspěchu, ale také klíč k vyřešení problémů, k odpovědím na jejich otázky, rozklíčování témat, která jim nedali spát. Spolehnout se budou muset především na své komunikační schopnosti, protože ne vždy bude jejich úspěch zaručen, nicméně pokud budou naslouchat tomu, co k nim bude přicházet mohou svého úspěchu dosáhnout. Připravit by se ale měli také na jistou ztrátu něčeho, co je jim blízké a od čeho se nechtějí odpoutat. Berani budou mít mnoho příležitostí ke komunikaci a rozhovorům, ale i tomu co v nich hlodá, měli by více najevo dávat své skutečné pocity, myšlenky, protože to je to co je může nahlodávat. Mnohdy se jim sice podaří hlavou prorazit zeď, ale v citových a důležitých situacích jakoby ztrácejí půdu pod nohama. Tento měsíc pro ně bude dynamickým a rychlým a i když se tu a tam mohou objevit určité nejasnosti, nebo nebude vycházet vše podle plánu, nakonec stejně dosáhnout úspěchu nebo vyřešení. Také mohou očekávat zprávy naplňující štěstím a radostí, ale měli by být opatrní s koncem roku, aby namísto radosti a očekávání neměli spíše zkalený zrak...

 

BÝK:

Pro býky bude prosinec měsícem komunikace, mluvení, jednání, ale také svárů, hádek, diskusí nebo napětí, neboť jejich kartou jsou „DŮTKY.“ Pozor by se měli především dávat na vyhrocené situace spojené s nervozitou nebo stresem, tady hrozí prudké hádky, kdy člověk jak se říká nemá slov. Setkat se s tím býci mohou prakticky kdekoliv, jen štědrý den by mohli opomenout. Stejně tak se nevyhnout určitým diskusím v rodině, ať ohledně vánoc nebo silvestra, měli by sami především druhým cokoliv sdělovat šetrně, snadno by totiž mohlo dojít ke zmiňovaným konfliktům. Naopak by se měli snažit být veselí a smát se, rozdávat smích kolem sebe, obdržet mohou pozvání na rodinnou sešlost nebo jen tak mohou být od někoho obdarováni. Také bude tento měsíc tématem rodiny, pozor na hádky, starosti nebo návštěvu příbuzných, naopak by si konec roku měli užívat v určité klidové fázi, kterou ale může narušit zpráva přinášející velké změny. Ohledně zdraví by měli být býci opatrní na své hlasivky a krk, hrozí nejen záněty, ale i ztráta hlasu. Zbytečně se nehádejte, nevyvolávejte konflikty, ty stejně většinou vznikají kvůli maličkostem nebo nenaplněným očekáváním.

 

BLÍŽENCI:

Pro blížence bude prosinec měsícem štěstí, optimismu, prosperity, uzavírání starého roku, vitality, ale také ctižádosti, vytrvalosti a sebedůvěry, neboť jejich kartou je „SLUNCE.“ Blíženci budou disponovat neobvyklou silou a energií, ale setkávat se budou s určitými komplikacemi nebo zápletkami, které ale budou schopni hravě zvládat. Prožívat budou více méně spokojenost a štěstí a to především v kruhu rodinném nebo partnerském, jakoby vše co nefungovalo bylo uspáno a nastoupí pohoda, v rodinách se většinou bude vše točit kolem vánoc a závěru roku, půjde o zkrášlování domovů a rodinné pohody, ale neznamená to, že to nemůže tu a tam trošku zaskřípat. Marně ale jakoby blíženci dojdou uznání, nebude k nim přicházet přímo, ale jistými oklikami, přesto ale do jejich životů může zasáhnout nějaká vlivná žena, dočkat se mohou velkého úspěchu v určité oblasti života, zažívat budou silné pocity a jejich majetek se může znásobit, budou za to moci úspěchy z minulých měsíců. Jen by měli být blíženci opatrní ohledně půjček, nákupů na splátky nebo jiných investic, mohli by snadno spadnout do dluhové pasti.

 

RAK:

Pro raky bude prosinec měsícem uskutečňování jejich plánů, naděje, úspěchu, příznivých vyhlídek, myšlenek a nápadů, ale také romantiky, nedotknutelnosti, vyjasnění, neboť jejich kartou jsou „HVĚZDY.“ Pro mnohé ženy račice je prosinec měsícem nových začátků nebo nápadů, ale také velmi pozitivních změn, zpráv o úspěchu, ale rovněž k nim dorazí změny, na které dlouho čekaly a které jakoby nepřicházely. V zaměstnání se mohou raci dočkat nějakých odměn nebo bonusů, ale také změn na pracovišti. Vše jakoby k rakům přicházelo oklikami. Také budou uzavírat starý rok v mnoha životních oblastech, ale pozor by si měli dát na předvánoční firemní večírky, tady hrozí konflikt mezi kolegy nebo může vyplout na povrch to, co mělo zůstat utajeno. Stejně tak čeká některé raky v tomto měsíci stěhování nebo přesuny, ale není vyloučené ani početí potomka. Celý prosinec je pro raky o změnách, v citových, pracovních, přátelských i mezilidských vztazích, jen berte vše s nadhledem, i když se vám některé změny nemusí zamlouvat, vězte, že jsou k vašemu dobru. Dozvědět se můžete důležité zprávy např. O novém pracovním místě nebo zpráva zjedná jasno tam, kde vázla komunikace nebo kde to delší dobu stagnovalo.

 

LEV:

Pro lvi bude prosinec stejně jako pro blížence měsícem štěstí, optimismu, prosperity, uzavírání starého roku, vitality, ale také ctižádosti, vytrvalosti a sebedůvěry, neboť jejich kartou je „SLUNCE.“ Čekají je jistá pozitivní rozhodnutí, správná cesta, náhle nabyté peníze nebo větší peněžní částka. Rozhodovat by se ale lvi měli podle svých skutečných pocitů, mohou snadno šlápnout vedle, protože i když vystupují jako hrdí, často prožívají svou vnitřní bolest duše, o které ví jen málokdo. Tam kde po celý rok převládali domácí problémy, jakoby si zázrakem najdou v tomto měsíci cestu ven, vše se náhle zklidní a ztiší, zavládne spokojenost. Také ti, kteří přemýšleli o koupi domu, bytu, o renovaci nebo rekonstrukci mohou využít určitých finančních nabídek, ale pozor na to, aby jste příliš zbytečně nenaletěli. U lvů bude také důležité určité hbité rozhodnutí žádoucí, náhle se u nich ukáží jisté alternativy nebo cesty a protože lvi jsou veskrze materialističtí bude se to týkat především financí nebo materiálních věcí, dovolených nebo dárků. Pozor by si jen měli dát na podvodné prodejce, příliš lákavé nabídky nebo nedůvěryhodné půjčky, po novém roce by mohli zůstat nemile překvapeni. Štěstí a spokojenost jsou krásné, ale ne za cenu pozdějších potíží.

 

PANNA:

Pro panny bude prosinec především o životě, životní cestě, rozhodnutích a zdraví, energii a životní síle, ale také o určité zatvrzelosti, nudě a jednotvárnosti, stereotypu a trpělivosti, neboť jejich kartou je „STROM.“ Pannám jakoby se znovu vrátí chuť do života, uvědomují si váhu svého zdraví a tento měsíc budou spíše prožívat radost a veselost, dbát budou nejen na sebe ale i na své blízké, mnohé panny pochopí, že skutečně se zdraví koupit nedá, že stejně tak je důležitá radost a veselost ze života. Obklopovat se mohou nejen příjemnými lidmi, ale i krásnými věcmi, projeví více svoji kreativitu a více si také budou všímat svých přátel. Pro panny je tento měsíc měsícem setkávání, objevování své tvořivosti a kreativity, zkrášlování, pracovních úspěchů a uvědomění si své životní úlohy, svého životního poslání. Pro mnohé panny se bude tímto rokem uzavírat jedna jejich životní kapitola, aby mohla přijít nová, ženám může do cesty vstoupit jistý nový muž, přátelství tak není vyloučené a pevná přátelství se budou ještě více ukotvovat. Panny jakoby ze sebe shodí břímě, které s sebou nesly po celý rok, znovu budou schopny se volně nadechnout a prožít poslední měsíc letošního roku jinak, s pochopením mezi přáteli, s rodinami, prostě s lidmi jim nejvíce blízkými. Po pracovní stránce se u nich také bude tento rok uzavírat, připravit se mohou na firemní večírky, odměny ale také např. na dárek od svých kolegů nebo dokonce nadřízeného.

 

VÁHY:

Pro váhy bude prosinec měsícem upřímnosti, spontánnosti, rodiny, sexuální přitažlivosti, ale také o snech, harmonii a dokonalosti, neboť jejich kartou je „LILIE.“tento měsíc mohou váhy zažít skutečně něco nečekaného, spontánního a vzrušujícího. V rodinách, kde dlouho převládali spory a neshody dojde k vysvětlení, odeznění a vymizení všech nejasností, budou se v rodině cítit znovu bezpečně, stejně tak jako když byli dětmi. Připravit se mohou na náhlý a nečekaný úspěch, problémy jakoby sami od sebe začnou odcházet a váhám tento měsíc půjde vše od ruky. K dispozici budou mít mnoho síly, vše budou hravě zvládat, to co je tížilo se promění ve štěstí a ukáže se jim v mnohých směrech jasno. Rodina pro ně bude šťastným a stabilním přístavem, spory se srovnají, ale také mohou váhy zažít mnohá nečekaná překvapení, budou se jim dít věci, o kterých nemají ani tušení, budou přitažliví a neodolatelní pro druhé pohlaví, ale měly by se mít na pozoru, hrozí krátké sexuální dobrodružství, přehmat nebo malá nevěra. U vah platí tento měsíc obzvláště jedno staré moudro: a to že po dešti vždy vysvitne slunce. Tam kde totiž váhy až doposud ztrácely půdu pod nohama jakoby najednou vše bylo vyrovnáno...

 

ŠTÍR:

Pro štíry bude prosinec měsícem ambicí, ukončování nefunkčních vazeb, postojů, názorů, samostatnosti, ale také zastavení, egoismu, nadřazenosti, nebo o autoritářství, neboť jejich kartou je „VĚŽ.“ Pozor by si měli štíři především dávat na samolibost, pochybnosti o sobě nebo o druhých, také je čekají jisté úřední záležitosti, nebo k nim dorazí úřední dopis či zpráva. V ohrožení bude i jejich zdraví, protože se budou chtít snažit ještě do konce roku vše zvládnout, uklidit za sebou a vše stihnout, tady je nebezpečí velké hektičnosti, která může štíry do značné míry hodně oslabit. Budou bilancovat uplynulý rok, co dokázali, co se jim podařilo a naopak co jim uteklo, nebo z čeho měli obavy. Nicméně i na štíry čeká měsíc plný zvratů a nečekaných překvapení. Neměli by zapomenout na ty, kteří jim kdy v tomto roce pomohli nebo je nasměrovali, měli by více komunikovat s přáteli, rodinou nebo kolegy. Mnozí štíři marně vyhlížejí své nové lásky, ale neuvědomují si, že kolem nich chodí ti, kteří by o ně stáli. Měli by více otevřít své srdce,překvapit je totiž může někdo, kdo jim zpříjemní chvíle, neměli by se štíři vyhýbat ani pozváním na různé akce, i tady je čekají překvapení. Jen by se měli vyvarovat určitých klepů nebo pomluv, nikdo přece není bez poskvrnky, každý máme na sobě nějaké to smítko....

 

STŘELEC:

Pro střelce bude prosinec měsícem alternativ, rozhodování, variant, ale také nejistoty, dilemat nebo křižovatek, neboť jejich kartou jsou „CESTY.“ Budou řešit nejen své zdraví, ale i pocity nebo vztahové záležitosti. Pro mnohé se ukáží náhlé alternativy nebo východiska k řešení nebo ze situací, které jim způsobovaly potíže. Také se budou objevovat určité alternativy vztahující se ke zdraví, ale střelci by neměli nic podceňovat, přijít mohou zubní problémy, komplikace se zdravím, častější projevy nachlazení. I přesto, že je poslední měsíc v letošním roce, nevyhnou se ani řešení zásadních vztahových otázek, zda ve vztazích setrvat a hledat cestu ve vztahu nebo vztah opustit a vydat se cestou srdce. Budou mít pocit, že stojí na určité křižovatce, že se jejich život točí v kruhu a prožívají stále se vracející stejné chyby a problémy. Měli by si ale uvědomit, že vše jsou jejich zkoušky, že nechybují jen druzí, ale i oni sami. Měli by zrevidovat uplynulý rok, co se jim podařilo a co je potřeba ještě doladit. Opatrní by tento měsíc měli být především na cestách a při cestování vůbec, nezřídka bude důležité jejich hbité rozhodnutí nebo reakce, mohou tak něčemu nebo někomu pomoci. Vyvarovat by se ale měli oklik ke získání toho co chtějí nebo koho chtějí, protože jim mohou přinést zbytečné komplikace.

 

KOZOROH:

Pro kozorohy bude prosinec měsícem radosti a veselosti, pozvání, ale také darů, pozornosti, setkání, seznámení, spokojenosti a přívětivosti, neboť jejich kartou jsou „KVĚTINY.“ Zavládne u nich jakoby vnitřní mír, projevy přízně. Také budou více dbát na své zdraví a častěji mohou využívat rostlinné přírodní medicíny nebo prostředky. Tento měsíc je také bude provázet štěstí, dobré novinky nebo zprávy, i když se na krátký čas může od nich radost odklonit. Obdrží dárek nebo pozvání od někoho, od koho by to vůbec nečekali a nezadaným, ale i zadaným ženám může tento měsíc vstoupit do života šarmantní muž, který je jim karmicky předurčen nebo ho posílá osud. Po všech těch dlouhých měsících se kozorohům do života vrátí chuť i elán, probudí se v nich nová síla i aktivní život a dorazit k nim může důležitá osudová novinka. Jen by měli být opatrní na svá záda, krční páteř, mohou se objevit obtíže nebo bolesti. Především ale tento měsíc kozorozi mají rozdávat kolem sebe radost, prožívat radostný čas, více se zaměřovat na sebe, vnímat co se kolem nich děje, mnohdy se tam ukrývá důležitá zpráva pro ně samotné. Také se na duševní úrovni probouzí pohyb, ale přes vánoce by neměli zůstat lenošní protože i více pohybu je prospěšné pro jejich zdraví...

 

VODNÁŘ:

Pro vodnáře bude prosinec stejně jako pro štíry měsícem ambicí, ukončování nefunkčních vazeb, postojů, názorů, samostatnosti, ale také zastavení, egoismu, nadřazenosti, nebo o autoritářství, neboť jejich kartou je „VĚŽ.“ Řešit budou především ženy a to buď svoje matky nebo v zaměstnání šéfky. I v rodinách se budou bortit staré modely, názory nebo postoje, ale neměli by se vodnáři zbytečně pouštět do konfrontací. Pokud si připadli izolovaní od okolního dění, nebo lidí, jejich izolace se prolomí, starosti budou sežrány, ale opatrní by měli být v úředních záležitostech, blíží se svátky a narůstá stres a nervozita, proto by se měli obrnit trpělivostí, jinak se mohou snadno dostat do zmatků kvůli nervozitě. V rodinách se může objevit jistá úzkoprsost nebo komplikace, neřešte nic silou, vedlo by to jen k dalším komplikacím nebo odloučení. Spletitosti se nakonec vyjasní, ale potlačené emoce by vám mohly způsobovat žaludeční nebo střevní obtíže. Také pozor před vánoci na okradení nebo ztrátu. Zbytečně se také nesnažte dostat k ničemu oklikami, i tady hrozí starosti a nedorozumění. Snažte se především zůstat v klidu a berte vše s nadhledem....

 

RYBY:

Pro ryby bude prosinec měsícem rodiny, bydlení, vlivu rodičů, ale i pohostinnosti, zázemí, stability a pevnosti, štědrosti, autorit a dobrotivosti, neboť jejich kartou je „DŮM.“ Stejně jako u vodnářů i ryby, které prožívali určitou izolovanost najednou procitnou a najdou nový směr. Řešit budete zkrášlování, úklid vašich obydlí, ale také např. Ti kteří se dříve rozhodli pro koupi domu nebo bytu, pro pronájem v tomto měsíci získají všechny potřebné dokumenty a dokonce není vyloučené ani přestěhování. Očekávat proto můžete úřední dopisy nebo zprávy, nebo absolvovat úřední jednání. Blíží se konec roku a s ním i zúčtování toho, co jste zvládli nebo, překontrolujte si proto všechny smlouvy, složenky nebo účty. Pro ženy ryby tento měsíc bude tak trochu více hektičtější, navíc se mohou dostavit jisté starosti v podobě ztráty v rodině nebo v partnerství. Nemusí se ale jedna o odchod někoho blízkého, ale na povrch může vyplout něco, o čem jste si mysleli že je urovnáno. Také by se ryby měli obrnit jistou dávkou trpělivosti, častěji se totiž mohou setkat s určitou formou odmítnutí nebo sami mohou někoho nebo něco odmítnout. Přesto ale pro ně bude konec měsíce více poklidnější než jeho začátek...

 

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. 
Zdroj:
https://merlin-kral-carodeju-a-magu.webnode.cz Autor článku: Merlin