VELKÁ MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ NA KVĚTEN 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

01.05.2014 19:36

BERAN:
Berani celý květnový měsíc budou korespondenci, zprávy, novinky a dokumenty, např. Úřední, ale pozor úřední záležitosti mohou dopadnout negativně, protože budou pod znamením karty „DOPIS“, také se mohou dozvědět něco zajímavého, obdržet malou pozornost nebo pozvání na nějakou společenskou akci nebo oslavu většího rázu. Opatrní by ale měli být i na určitá odmítnutí, neboť ne vše musí vycházet podle jejich plánu. Spíše by si tento měsíc ale měli užívat radosti, příliš se nezatěžovat nebo nestresovat. Ve vztazích berani mohou zažít povrchní city, vztahy mohou být jen letmé, třeba jen nepřímé, ale není vyloučené i hlubší ukotvení vztahu. Hodně také mohou ve vztazích komunikovat, což nebude pro berany jednoduché, ale zvládnou to. V zaměstnání se mohou dozvědět něco důležitého, může také dojít k získání důležitých informací.

BÝK:
Býci budou v květnu řešit především svoje rodiny, plány, každodenní život, zkrášlování svých domovů, dění okolo domova, neboť budou pod znamením karty „DŮM“.. Opatrní by měli být na vliv rodičů, hrozí rodinná hádka, pozor na lži a faleš v rodině nebo tam kde bydlíte. Ti co uvažují o koupi nebo pronájmu se mohou dočkat své vytoužené smlouvy. Opatrní buďte na falešné nebo vrtkavé štěstí, vše může vést k hádkám a rozepřím, což by bylo značně nepříjemné. Pozor si také dávejte na falešné zprávy, nedůvěra u nich bude na místě, vyvarujte se povrchním řečem nebo pravdivosti toho, co se dozvíte. Řešit také budete stabilitu rodiny, jistotu, péči a starostlivost o své blízké. Ve vztazích se mohou objevit určité zkoušky, nechuť ke změnám, uzavřenost, ale také pevnost, stabilita a jistota. V zaměstnání si také dejte pozor na to, co se od koho dozvíte, nepřipusťte, aby se zaměstnání stalo vaším druhým domovem, věnujte se i domácím pracem a zkrášlování nebo renovaci vašeho bydlení.

BLÍŽENCI:
Blíženci v květnu budou řešit jistotu, stabilitu, blíží se vyřešené určitého stagnujícího problému, neboť jejich znamením je karta „KLÍČ“. Což značí že klíč mají oni sami v sobě. Blíží se k vám určitá nevyhnutelná změna, odhalení tajemství nebo očekávejte zprávu přinášející změny do vašeho života. Mnozí blíženci se také mohou v tomto měsíci přestěhovat nebo se rozhodnout pro rekonstrukci či renovaci bytu nebo domu. Je tu u vás jistá změna, která ale bude odhalena během měsíce, přijde k vám určité důvěrné sdělení a ti co absolvují nějakou školu nebo kurz se mohou dočkat úspěchu u zkoušek. Také můžete v tomto měsíci očekávat nějakou návštěvu nebo vy sami můžete někoho navštívit. Ve vztazích zavládne jistota, důvěra a bezpečí, ale občasným rozmíškám se také nevyhnete. V zaměstnání můžete také vyřešit dlouhotrvající problém, splnit daný úkol a posílit tak své pracovní místo.

RAK:
Raky tento květnový měsíc čeká vše co je spojené se zaměstnáním, nadějí nebo ukotvením, neboť budou pod znamením karty „KOTVA“. Chystají se u vás určité pracovní změny, pozor na mrzutosti šéfa nebo nadřízených, můžete mít pocit že nikam nepostupujete, pozor také na duševní rozkolísanost, ukažte více svoji samostatnost, flexibilitu nebo všestrannost, můžete být oceněni. V situacích, které k vám budou přicházet se rozhodujte více dle svého pocitu, než-li rozumem, máte mnoho otevřených možností pro jejich řešení. Objeví se také nové cesty, jak přijít k financím, i vy sami můžete být vybídnutí ke změně své vlastní vnitřní cesty, ke zdolávání překážek, které se mohou objevit. Objeví se také východiska nebo alternativy ve vašich finančních záležitostech, jděte svou vlastní cestou píle a houževnatosti. Ve vztazích bu´dte opatrní na určitý druh připoutanosti a závislosti. Ti jejíž vztah je teprve na začátku mohou počítat s nadějí na pevný a dlouhý vztah, pevné city, pozor ale na vztahy které již delší dobu stagnují, nemusíte mít sílu jej opustit nebo se od něj odpoutat.

LEV:
Lvi stejně jako blíženci budou řešit otázky jistoty a stability, stejně tak vyřešení nebo rozřešení nějaké nepříjemné nebo dlouhotrvající situace, neboť i oni budou pod znamením karty „KLÍČ“. Objevit se také mohou jisté komplikace, které navíc mohou vyhrotit hádky nebo bouřlivé diskuse. Také ale zažijete mnoho radosti nebo zaručený úspěch. Získat můžete jistotu díky dobrým způsobům, ale opatrní buďte na svá slova nebo rady, cokoliv budete druhým sdělovat, buďte šetrní ve svých slovech. Čekají vás také úspěšné přijímací pohovory, pokud zrovna hledáte práci, úspěšné rozhovory nebo uznání. Jisté okolnosti ale budou od vás vyžadovat pevné nervy,nenechte se zbytečně vykolejit. Pozor na ženy s nabroušeným jazykem nebo intriky, zbytečně by to přineslo nemalé problémy. Ve vztazích zavládne jistota, důvěra a bezpečí, ale občasným rozmíškám se také nevyhnete, více můžete své vztahy upevňovat a budovat.

PANNA:
Panny mohou v květnovém měsíci zažívat nové začátky, nové cesty, neboť jejich kartou je karta „DÍTĚ“. Pozor ale na nesamostatnost, přelétavost, lehkomyslnost nebo přílišnou důvěřivost. U mnohých jakoby se probudí nová chuť do života, zotavování z nemocí nebo starostí,pozor ale na drobnou neupřímnost nebo finanční spletitost. U mnohých se projasní finanční situace a ukáže se jasný životní cíl. Mnozí rodiče také mohou zaznamenat úspěchy svých dětí, pozor by si ale měli dát ohledně financí na to, aby příliš peníze neurčovaly životní styl, opatrní také buďte na hrozící ztrátu peněz. Ve vztazích můžete být hraví a bezstarostní, měla by v něm zavládnout důvěra, upřímnost, vzájemná náklonnost nebo prohloubení sympatií. Nezadaní se mohou dočkat nového vztahu a ve vztazích stávajících se může otevřít nová kapitola a posun vztahu.

VÁHY:
Váhy v květnovém měsíci budou řešit věrnost, spolehlivost, čestnost a přátelství, neboť jejich znamením je karta „PES“. V tomto měsíci se mohou těšit na mnohá setkání nebo návštěvy s přáteli, prověří se také spolehlivost přátelství, ale také ta, která se zdají nefunkční se mohou ukončit. Ve vzduchu také visí hádka nebo ostrá výměna názorů mezi přáteli, ale jde pouze o pročištění nahromaděných emocí nebo nevyřčených pocitů. Pozor by si však váhy měli dávat na určitou verbální agresi, nebezpečí při cestování, hrozí drobné kolize nebo defekty. Něco osudového přijde váhám do života náhle a s jistotou, náhlé události, nečekané zvraty nebo se vyřeší to, co nikdo ani nepředpokládal že bude vyřešeno. Ve vztazích se projeví spřízněnost, stávající vztahy se mohou ještě více upevnit, pokud partnera váhy ale hledáte, spíše počítejte s mileneckým nebo přátelským vztahem. Funguje tu vzájemná spolehlivost, upřímnost, respekt a úcta. V zaměstnání budete spíše prožívat každodenní záležitosti, než-li něco významného.

ŠTÍR:
Štíři v květnu budou spíše zažívat srovnání své harmonie, rodinné vztahy, naučení se být upřímnými především sami k sobě a nemít strach nechat vyplout na povrch své skutečné pocity, neboť jejich znamením je karta „LILIE“. Mnozí mohou naleznout nebo přijmout svůj rodinný život jako harmonický, jen oni si sami občas přidělávají větší starosti svou urážlivostí nebo pocitem křivdy. Chystá se nějaká větší oslava rodinného typu, domácí problémy například s potomky si najdou konečně cestu ven, ale to samé platí i o vztahu ke svým rodičům. Také vás štíři čeká určité čestné rozhodnutí, odhodlanost, radostné cesty, ale nepokazte si tento měsíc nějakým tím mráčkem nebo nesplněným přáním, nemůžete mít vše hned. Připravit se ale také můžete na důležitou návštěvu a padne ve vašem životě i jisté rodinné rozhodnutí. Ve vztazích se může projevit více přitažlivosti, o vytvoření a prohloubení harmonického vztahu, o vzájemnou toleranci a spolehlivost. Nezadaní štíři mohou spíše zažívat vztahy postavené na sexu, vášni a přitažlivosti, ale tyto vztahy nemusí mít dlouhého trvání.

STŘELEC:
Střelci v květnu mohou zažívat náhlé události, něco neočekávaného nebo zásadního, ale také třeba drobné nebezpečí, pozor na úrazy, zranění, protože jejich znamením je karta „KOSA“, která ale také značí, že to co jste dříve zaseli, nyní budete sklízet, může přijít určitý zlom, císařský řez, zvrat, překvapení nebo šok. Hbité rozhodnutí v neočekávaných situacích bude u vás žádoucí, pozor na žárlivost, nečekané a spontánní sexuální dobrodružství, nemuselo by vše být tak jak se zdá. V určitých životních situacích se náhle ukáží nové cesty nebo alternativy, vyřešení a vy se také sami můžete vydat po nových cestách, ať už ve vztazích, zaměstnání nebo osobním životě, přehodnocujete, co jste zvládli a co ještě máte před sebou. Čeká vás také rozhodnutí v menší věci nebo záležitosti, rodinné rozhodnutí, ale také se vám může podařit počít potomka, pokud jste se pro to rozhodli. Květen přeje plodnosti.

KOZOROH:
Kozorozi v tomto měsíci mohou prožívat úbytek, něco hlodajícího ve svém nitru, nedůvěru, lítost, nebo užírání se kvůli něčemu, co nedotáhly do konce, protože jejich znamením je karta „MYŠI“, která také symbolizuje, že je něco rozkládáno pomalu a dlouhodobě. Pozor si dejte a připravte se, že pokud budete řešit něco úředního, nemusí to dopadnout vždy ve váš prospěch, určité spletitosti, které vás mohly provázet se pomalu během měsíce projasní, pozor ale také hrozí ztráta zaměstnání, nebo můžete mít pocit pokud zaměstnání hledáte, že k vám jde oklikami a není vše dle vašeho plánu. Řešit také můžete kolegiální vztahy v zaměstnání, ukázat máte svoji samostatnost a houževnatost, pokud jste se cítili izolovaní nebo jste tak činili sami, pak vězte, že se vše blíží ke konci. Ve vztazích jakoby mohou postupně odcházet emoce, pozor na zbytečné negativní projevy, nespokojenost, citovou chudobu. Kozorozi bývají na vztahy velmi náročný, ale své vnitřní pocity málokdy dávají otevřeně najevo, buďte opatrní, aby váš vztah také nenahlodával někdo třetí. 

VODNÁŘ:
Vodnáře bude květnový měsíc stejně jako býky provázet karta „DŮM“, renovace nebo stěhování, plány, každodenní život, zkrášlování svých domovů, dění okolo domova. Pozor by si ale měli dávat na svůj majetek. Ty kteří včas nehradili to co měli, mohou zaskočit určité starosti. Pozor na špatnou společnost nebo agresi. Tyto situace ale mohou přijít spíše výjimečně. Naopak vodnáře čekají návštěvy nebo větší oslava u nich doma, v kruhu rodiny. Očekávat také můžete důvěryhodnou zprávu, která vám leccos odhalí nebo vám přinese důležité sdělení. V myšlenkách můžete být častěji také u přítel, se kterými jste se již delší dobu neviděli, neváhejte a ozvěte se jim. Ve vztazích se mohou objevit určité zkoušky, nechuť ke změnám, uzavřenost, ale také pevnost, stabilita a jistota. V zaměstnání si také dejte pozor na to, co se od koho dozvíte, nepřipusťte, aby se zaměstnání stalo vaším druhým domovem, věnujte se i domácím pracem a zkrášlování nebo renovaci vašeho bydlení.

RYBY:
Rybičky čeká květnový měsíc tak trochu náročný, opatrné by měly být na falešné osoby, závist, nedůvěru, podvod nebo krádež, lstivost od druhých nebo zradu, neboť jejich znamením je karta „LIŠKA“. Ale také mohou využít svou chytrost a obratnost při řešení situací, mnozí si také mohou dopomoci k dosažení cílů důvtipnými nápady, opatrní ale buďte také na falešné štěstí a falešné přátele, ne všichni s vámi jednají upřímně a čestně. Stanovte si jasný životní cíl a ohlédněte se za svým životem, co jste dokázali, kam jste došly, protože právě tady může být váš zádrhel, váš nesprávný pohled na život, máte najít své vlastní životní štěstí, ne se spoléhat na to, že vás jiní učiní šťastnými, jste duální znamení, které občas více projevuje svou vnitřní rozpolcenost. Můžete také v tomto měsíci poznat svou spřízněnou duši, ať už do budoucího partnerského nebo přátelského vztahu. Prokažte důvtip a chytrost, i tak si můžete splnit své sny a přání. Ve vztazích pozor na city falešné nebo klamné, lži nebo skrývání něčeho. Nepodezírejte, nežárlete, tím určitě vztah neupevníte. Naučte se vnímat skutečnost kolem sebe, mnohdy klamete sami sebe.

Merlin