VELKÁ MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ NA DUBEN 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

05.04.2014 07:45

BERAN:
Berani celý dubnový měsíc budou řešit své vlastní rozhodování a svou cestu, neboť jejich kartou je karta „CESTY“. Nejen oni, ale i jejich přátelé, či někdo z rodiny může stát před rozhodnutím, na křižovatce, přemítat zda nepřinese jen komplikace, ale zda všechna rozhodnutí jsou správná. Vyvarovat by se měli berani různých oklik k dosažení svých cílů, mohlo by se jim to později vrátit. Čekají je také radostné cesty ať už za zábavou, poznáním, nebo jen tak s rodinou třeba na výlety nebo oslavy. Poku vás trápí vaše finanční situace, vězte, že najdete určité alternativy a cesty ke zlepšení, pozor si však dávejte na možnou ztrátu peněz. Celý měsíc vás bude provázet dobrá společnost přátel, kolegů či partnera, více se zaměřte na své zdraví, očekávat můžete nějaký hodnotný dar či odměnu. Berani, vždy se rozhodujte dle svého pocitu, naslouchejte své duši i intuici, navede vás na správnou cestu.

BÝK:
Býci budou v dubnu především zdolávat překážky, ať už nově vytvořené nebo ty, před kterými již jednou stáli, ale řešení přichází až nyní, protože jsou pod znamením karty „HORA“, což pro ně znamená určitou výzvu k překonání sebe samých. Pozor na tvrdohlavost, bezúspěšnost, žárlivost, bezcitnost nebo duševní zranění, můžete být na to více náchylní. Připravte se také na nějakou blokádu v rodině, určité komunikační bloky nebo nedorozumění. Rodina také bude v tomto měsíci prvořadým článkem býků, neboť jejich vlastností je pohostinnost a rodina jako základ jejich štěstí. Pokud ale zvládnete tyto výzvy a překážky, čeká vás uznání od vašeho okolí i rodiny. Býci neuzavírejte se příliš do sebe, hlavně ti, jež jste bez partnera, stavíte si tak ochranou zeď a nechcete příliš ukazovat nebo si nepřipouštět své pocity, otevřete se více sobě i druhým, důvěřujte a naslouchejte.

BLÍŽENCI:
Blíženci v dubnu budou řešit především své zdraví a bytí samo o sobě, svou životní cestu, přehodnocovat svůj dosavadní život, neboť jsou pod znamením karty „STROM“. Pozor na stereotyp, zatvrzelost, pohodlnost a lhostejnost. Máte šanci konečně nalézt základy svého životního štěstí i lásky, pokud se cítíte osamělí, ale i ti, kteří jsou ve vztazích mohou zakusit nový příval lásky, životní síly i energie. Nezadaní mohou potkat svou životní lásku, ale ta do jejich života vstoupí coby partner/ka později. Vnímejte své vnitřní štěstí a spokojenost, neboť to se může odrážet i do vašeho okolí, upravte si svůj domov, zkrášlete ho, přináší vám radost a štěstí. Ať už jste nezadaní nebo zadaní, objevit se může ve vašem životě v tomto měsíci krátký románek, nemusí jít o nic zásadního, ale třeba jen o prověření vaší lásky, toho jak si ceníte sami sebe, svých partnerů. Těšit se můžete pevnému a dobrému zdraví.

RAK:
Raky tento dubnový měsíc čeká především oblast citů a financí, neboť jejich znamením je karta „RYBY“. Rozhodovat se můžete podle svého pocitu, dynamicky můžete kráčet celým měsícem kupředu, máte možnost si zvolit jistou cestu, protože existují vždy východiska nebo alternativy, jak vše zvládnout. Díky svým nápadům budete schopni zvládat překážky,spolehlivě je vyřešit, pozor si v oblasti financí ale dejte na šetrnost nebo drobné nepříjemnosti, blokované nebo zpožděné peníze, mějte své platby vždy pod kontrolou. V polovině měsíce můžete stát před nevyhnutelným rozhodnutím, naslouchejte své intuici, vaše myšlení může být v tu chvíli blokované, rozhodujte se srdcem, jedná se o důležitou záležitost ve vašem životě. 

LEV:
Lvi budou celý měsíc kypět energií, sílou, kreativitou a pozitivitou, neboť jejich znamením je karta „SLUNCE“. Pokud se chystáte řešit nějaké úřední záležitosti, můžete počítat se štěstím, čeká vás náhlý úspěch, spokojenost a žádné vážné starosti. Naopak ale pozor si dejte aby jste se svojí energičností příliš neriskovali, pak by se mohla dostavit hektičnost, nervozita, silné výkyvy nálad, mrzutosti, starosti a neklid. Spoléhejte na svou samostatnost, přinese vám úspěch. Vyjděte co nejčastěji ven, např. Do přírody, přílišné trávení času doma nebo v zaměstnání by vám mohlo vytvořit pocit vězení. Čekat můžete důležitý telefonát, pozor na kolísavé energie, hlavně v období před úplňkem.

PANNA:
Panny stejně jako berani budou řešit svá rozhodnutí a cesty, životní křižovatky, neboť i jejich kartou je karta „CESTY“. Dostanete možnost k vybídnutí změny vaší dosavadní cesty, neriskujte abyste oklikami došli ke svému pocitu štěstí a naplněnosti, mohly byste o to později přijít. Vaše cesty v dubnu budou bezpečné stejně tak i vaše rozhodnutí, určité spletitosti, které se objevily v minulosti mají šanci se vyjasnit. Máte mnoho otevřených možností, čekají vás nevyhnutelné změny a je možné že díky nim i něco starého a nepotřebného budete muset opustit nebo se toho vzdát. Vaše změny se ale vydaří, jen si více věřte, nepochybujte o sobě, ani tomu zda vaše rozhodnutí přinesou pro vás komplikace, zvolte si svou jistou cestu, přestanete trpět pocitem, že vás úspěch není zaručen nebo že to do čeho se v dubnu pustíte je nejisté a bude mít krátkého trvání.

VÁHY:
Váhy v dubnovém měsíci, budou řešit přátelství, dokázat věrnost, spolehlivost, neboť jejich kartou je karta „PES“. Může řešit přítelův problém, bude od vás očekávat pomoc nebo aspoň dobrou radu, neboť jste rozenými diplomaty. Hodně času můžete trávit v okruhu svých přátel, upevňovat přátelské stabilní vazby, ale také může dojít ke konfrontaci nebo nepříjemnostem s přáteli. Starosti se tím ale vyjasní a pominou, nejasnosti vymizí a vše co se může ukrývat kdesi ve vaší hloubi bude odhaleno. Pozor si romantické váhy dávejte na pořekadlo, že „láska zaslepuje“, v tomto měsíci to platí dvojnásob, vyvarovat se tak můžete flirtu, úlety nebo dokonce utajovaného vztahu, vyneslo by to jen nejasnosti, nahlodávání vás nebo vašeho vztahu někým třetím. Nejedná se ovšem o nevěru jako takovou, ale tato třetí osoba může mít pro vás zaručené rady a zprávy, u kterých ale není zaručena pravdivost a upřímnost, takže opatrně.

ŠTÍR:
Štíři v dubnu budou řešit zprávy, komunikaci, telefonáty, nabídky, něco důležitého se dozvědět, neboť jejich kartou je karta „DOPIS“. Očekávat mohou radostné zprávy, zprávy o úspěchu, ale také společenské zprávy, které se jich mohou dotýkat. Celkově budete více komunikovat, což některým štírům nemusí být příjemné, protože budou stát i před tím, co zaseli v minulosti. Mohou je provázet krátké nepříjemnosti nebo nejasnosti, ale také naopak uznání v zaměstnání nebo rodině. Uvědomit by si měli také že štěstí nespočívá jen v dárcích nebo uznání, ale hlavně v jejich vnitřním štěstí, protože vše kolem může být krátkodobé a povrchní. Pozor by si měli dát na svůj ostrý jazyk, hrozí konflikty a hádky, nevytahujte příliš starou bolest vůči druhým, ale zkuste najít cestu odpuštění, dorazí k vám i zpožděná zpráva, ve kterou jste ani již nedoufali.

STŘELEC:
Střelci v dubnu může zajímat vše co se týká jejich domova, obydlí nebo rodiny, protože jejich kartou je karta „DŮM“. Zvelebujte, upravujte, udělejte jarní úklid. Uspořádejte domácí večírek nebo velkou rodinnou oslavu. Připravit se můžete na příchod návštěv, rozruchu, telefonických pozvání, ale také ti, kteří uvažují nebo započali přípravy o koupi nebo pronájmu se mohou dočkat pozitivního výsledku. S každou návštěvou nebo oslavou můžete dostat malou pozornost, přichází k vám také pozitivní zprávy, mnoho pošty a novinek, ale objevit se také může nervozita, zda vše v tomto měsíci stihnete, nepřepínejte se a nenakládejte si na sebe víc, než dokážete unést jen proto, aby jste ukázali druhým, jak jste pečliví a starostliví o své domácnosti. Postarat se můžete také o rozruch na veřejnosti nebo takového rozruchu můžete být účastni. Celkově je pro vás tento měsíc měsícem oslav a radosti.

KOZOROH:
Kozorozi stejně jako raci budou řešit city, pocity a finance, neboť i jejich kartou je karta „RYBY“. Něco může být tento měsíc pro vás zdlouhavé a složité, jakoby řešení bylo zatím v nedohlednu, ale nezoufejte ke konci měsíce dostanete jasnou odpověď nebo řešení. Především muži kozorozi mohou řešit své vztahy s matkami nebo v zaměstnání s šéfkami, s ženami ale takovými celkově, více jim mají projevovat svou mužskou energii namísto tvrdosti a nepřístupnosti. Naopak ženy kozorožkyně si mohou připadat osaměle nebo opuštěně, ale vězte že je to jen dočasný pocit. V oblasti financí se připravte na určité spletitosti nebo nejasnosti, příliš neutrácejte a nevydávejte se, mohly by vám finance chybět důležitější věci nebo platby. Pozor si také dávejte na závislosti jakéhokoliv druhu, hlavně s alkoholem to moc nepřehánějte.

VODNÁŘ:
Vodnáře bude celý duben provázet oblast vztahů, manželství, ale také závazků, jejich splnění nebo opakování, neboť jejich kartou je karta „PRSTEN“. Připravit se můžete na určitou nervozitu ve vztazích, stále se vracející komplikace, bludné cesty, dostávat se do nepochopitelných zmatků a nedůvěry. Nezadaní čím dál více s blížícím se květnem a jarem v plném proudu zatouží po novém vztahu, ale uvědomit by si měli, že pokud neotevřou své srdce, a něco bude neustále ukrýváno, vztah je může míjet. Nehledejte za každou cenu, nechte se jen vést. Pozor také na milenky nebo utajované vztahy, mohlo by dojít k jejich vyzrazení. Pozor také při cestování, může se objevit nepříjemnosti, zpoždění nebo zácpy, nervozita a neklid, zbytečně neriskujte ať se všude dopravíte v pořádku, bez vážnějších problémů, za pobyt v nemocnici nebo hádkou či pokutou to opravdu nestojí.

RYBY:
Rybičky čeká dynamický a rychlý měsíc se spoustou novinek a zpráv, neboť jejich kartou je karta „JEZDEC“. Mohou se odhodlat proniknout více na veřejnost, bojovat za svůj úspěch, nové zaměstnání nebo pracovní posuny či kariérní štěstí. I vám vaše samostatnost přinese uznání a úspěch, pozor si však dávejte na myšlenkové vězení, odloučení či starostlivost, čeká vás společenský vzestup, blýsknutí ve společnosti, štěstí, radost, obdržíte pozvání na větší slavnost, rodinnou oslavu nebo sami můžete přijmout ve svém domově návštěvy, budete družnější, zábavní a štědří. I vás milé rybičky čeká štěstí v úředních záležitostech, pozitivní myšlenky a příjemný měsíc. Jen to s tou dynamikou a rychlostí příliš nepřehánějte, spíše vnímejte a proplouvejte měsícem s radostí a láskou.

Merlin