VELKÁ MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ NA ČERVEN 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

31.05.2014 07:59

 

BERAN:

Berani celý červnový měsíc by měli být plní síly, energie, sebedůvěry a vitality, přát by jim mělo štěstí neboť budou pod znamením karty „SLUNCE“. Čekají je velmi pozitivní změny i pozitivní rozhodnutí ve všech oblastech. Budou vědět, že jsou na správné cestě, problémy, které je mohly sužovat se projasní, pozor by si ale měli dávat na svou nerozhodnost nebo naopak na svou beraní tvrdohlavost. V zaměstnání se mohou připravit na určité pracovní změny a přát by jim mělo štěstí. Mohou druhým ukázat svou pracovní všestrannost , energii i kreativitu. To co do této doby mohlo stagnovat se změní k lepšímu, berani totiž mají mnoho otevřených možností, jak dané záležitosti nebo situace řešit. Také ale budou postaveni ke změně své vlastní vůle a cesty, mnohé sny a cíle mohou naplnit díky své cestě píle. Ve vztazích mohou zažít určité sympatie nebo náklonnost druhé osoby. Ve vztazích beranů jakoby se udělá náhlé jasno, zavládne určitá pohoda, radost a bezstarostnost.

 

BÝK:

Býci budou v červnu spíše řešit své záležitosti, které dříve přehlíželi. Mohou mít pocit že něco ztratili nebo odchází to, na čem až doposud lpěli, neboť jejich znamením bude karta „MYŠI“. Připravit se mohou že ne všem budou úspěšní, dostavit se mohou i občasné lítostivé nebo depresivní stavy, že jim nic nevychází tak jak by chtěli, řešit budou i otázku majetku a materiálních věcí. Jistý rozhovor, který býci úspěšně odkládali bude nyní také tématem, protože je může začít vnitřně hlodat, budou i nucení více komunikovat, a tyto rozhovory mohou být pro ně zásadní. Zažívat také mohou silné pocity, pozor by si měli dát nejen v rodině ale i v zaměstnání na hádky a rozepře, hrozí totiž spor nejen s rodiči nebo prarodiči, ale i s nadřízenými. Některé starší býky může přepadnout určité zastavení v podobě krátkodobé nemoci nebo mohou mít pocit duševního a fyzického zhroucení. Více buďte býci opatrní na své zdraví.

 

BLÍŽENCI:

Blíženci v červnu zažijí náhlý pohyb a dynamiku, věci se sami od sebe dají do pohybu, očekávat mohou novinky nebo zprávy, neboť jejich znamením bude karta „JEZDEC“. Zprávy, které k vám budou přicházet nejen že odstraní nejasnosti, ale také vám mohou přidělit podíl zodpovědnosti, pozor jen aby se vaše myšlenky nestaly nejasnými nebo potlačovanými, mohli byste docílit zablokovaného myšlení a vytvořili byste si tak zbytečné překážky. Pokud jste měli pocit, nebo jste očekávali nějaký finanční přísun, tak v tomto měsíci k vám dorazí peníze nebo jiné finanční prostředky, pozor ale na zbytečné výdaje, přinesly by vám jen starosti. Koncem měsíce ale nejasnosti nebo překážky jakoby sami od sebe začnou mizet, stejně tak to může být i s finančními prostředky, ustálí se a tok peněz, který mohl být přerušen se obnoví. V zaměstnání se můžete dočkat lehce pozitivního vývoje směrem kupředu a ve vztazích očekávejte jisté sympatie, náklonnost, toužení nebo očekávání. Můžete mít ale také pocit jakoby se vám partner neustále přibližoval a vzdaloval, stále jakoby se ohlížel a vracel.

 

RAK:

Raky tento červnový měsíc spíše čeká štěstí a radost, ale pozor i štěstí může být jen povrchní, krátkodobé nebo přelétavé i když budete pod znamením karty „JETEL“. Vše čeho chcete dosáhnout se stane v krátké době, ale nemusí to přinést kýžené ovoce do dalších měsíců. Budete stát před krátkodobým rozhodnutím, dočkat se můžete šťastného pozvání na nějakou oslavu, večírek nebo akci. Ženy račice mohou stát před určitou událostí, která ale dopadne dobře díky jejich dobrému rozhodnutí. Krátkodobě se také mohou ukázat alternativy v jiným záležitostech nebo nepřehledných situacích, ale důležité je, aby jste raci neudělali dva kroky zpátky, ale nebáli se vykročit a těchto alternativ využít. Přijít k vám může radostná a pozitivní zpráva na kterou jste delší dobu čekali, obdržet můžete malou pozornost, ale také k vám dorazí zpráva, která vás může zprvu zaskočit a bude vyžadovat vaše hbité rozhodnutí.

 

LEV:

Lvi tentokrát v tomto měsíci budou řešit svoji hrdost, odvahu a sílu, neboť budou v červnu řešit určité překážky, které pro ně mohou být nad jejich síly. Jejich znamením je totiž pro tento měsíc karta „HORA“. Situace nebo záležitosti je mohou stát mnoho síly i energie, kterou budou muset lvi vynaložit aby je zvládli, pozor aby tok myšlenek nebyl blokován, vyvarujte se roztržitosti a kolísavých energií. Celkově budete muset milí lvi ukázat svoji sílu, zdolávat překážky nejen v zaměstnání, ale i ve vztazích. Můžete mít pocit že nikam nepostupujete, objevit se mohou mrzutosti nebo problémy většího rázu, rozruch kvůli zaměstnání, hektičnost a zbytečné výdeje energie. Tento měsíc jakoby si budete muset své postavení doslova vydobýt zpět, ne vše vám totiž bude vycházet. Naučte se naslouchat svému vnitřnímu hlasu, neposlouchejte své ego, to je tím, kdo vám způsobuje tyto překážky, které máte řešit s klidem a ne v emocích.

 

PANNA:

Panny by mohly v červnovém měsíci zažívat především radost, pozvání, návštěvy, oslavy a veselí, neboť jejich znamením je karta „KVĚTINY“. Ti kteří delší dobu připravovali renovace, obnovu, rekonstrukci nebo stěhování se mohou dočkat uskutečnění svých plánů. Také se k vám ale blíží karmicky nevyhnutelné změny ve vašich životech, posunutí kupředu, jak se říká, osud vám přichystá nejednu změnu právě v tomto měsíci. Tyto změny vám ale spíše přinesou radost než zklamání a navíc také můžete očekávat jisté rodinné změny nebo případné zjištění početí potomka. Ti kteří se rozhodli pro miminko mají velkou šanci právě v tomto měsíci úspěšně otěhotnět. Všechny negativní změny, které provázely panny až k tomuto měsíci úspěšně dospějí ke svému konci. Mnohé panny ženy i muži si uvědomí sílu a hloubku smyslu rodiny jako osudového společenství, jakoby je to více semkne s jejich potomky.

 

VÁHY:

Váhy v červnovém měsíci mohou očekávat zprávy, novinky, úřední dopisy, vše co souvisí s komunikací neboť jejich znamením je karta „DOPIS“.dočkat se mohou pozvání od někoho blízkého nebo obdržet malou pozornost. Zpráva, která k nim dorazí odstraní nejasnosti a pochyby, které mohly váhy skličovat. Dolehnout k nim mohou i pochvalné zprávy nebo určité ohodnocení. Do života vah ale zasáhne také důležitá osudová zpráva a osud samotný, překvapit je může nejen radost ale i určitá těžká situace. Osud zasáhne také v podobě karmických zkoušek a lekcí, váhy si mají díky těmto lekcím a zkouškám uvědomit svůj jasný životní úkol, vyvarovat by se měli alkoholu a nepříjemných návštěv. Co by úspěšní řešitelé sporů druhých ale sami budou muset čelit určitým nástrahám a nejasnostem, zprávám, které pro ně nemusí být příjemné, ale dobrým znamením pro váhy je to, že je čeká jistá úspěšně vyřešená záležitost ať už ve vztazích, přátelství nebo zaměstnání.

 

ŠTÍR:

Štíři v červnu budou především řešit ukotvení ať už v novém zaměstnání nebo ve vztahu, naději a zaměstnání neboť jejich znamením je karta „KOTVA“. Někteří se mohou vrhnout do pracovních úkolů s vervou, jiní spíše mohou čelit určitému druhu šikany, intrik nebo falše. Stejné to však bude i v partnerských vztazích, pozor na přílišnou připoutanost k partnerovi, určitou závislost na něm, můžete mít pocit, že bez něj nedokážete nic. Naopak nezadaní se mohou snažit ukotvit v nějakém novém vztahu. Řešit ale také budete štíři úřední záležitosti, mějte proto po ruce všechny potřebné dokumenty, obdržet můžete úřední rozhodnutí nebo dopis. Na cestách si také dávejte pozor a to především na překročení rychlosti, hrozí pokuty. Ti štíři, kteří hledají práci mají velkou šanci v tomto měsíci obdržet vyjádření nebo nalézt nové zaměstnání, pozor na některé zprávy, mohou přijít znenadání a přinést s s sebou zbytečné rozčílení. Už tak byste se ale měli štíři hlavně po psychické stránce více šetřit, zbytečně se snažíte jet na maximum, vaše tělo vám dává jasné signály ke zpomalení. Pozor také na myšlenkové vězení, můžete se neustále vracet do minulosti a hledat spojitost s tím, co se vám děje nyní.

 

STŘELEC:

Střelci v červnu mohou zažít neočekávané a nenadálé situace, zlomy nebo náhlé zvraty, ale také sklidit to, co zaseli již dříve, neboť jejich znamením je karta „KOSY“. Upozorňuje ale také na drobná nebezpečí, nehody nebo úrazy, zbrklost, rozchody, operace nebo neshody. Něco k vám může přijít náhle a s jistotou, aniž byste na to byli připraveni, pozor na žárlivost a bolest duše, i vaše finanční jistota může být nějakým způsobem ohrožena, proto se zbytečně nezadlužujte, nepodepisujte úvěry nebo smlouvy, odsuňte to raději na pozdější období. Celý měsíc k vám mohou přicházet náhlé a neočekávané události nebo situace, budete jakoby v jednom neustálém překvapení nebo šoku, ale také se může připravit že to co jste dříve zaseli přinese své ovoce, svou sklizeň v podobě velkého úspěchu, darů nebo financí, něco je pro vás velmi pozitivní a jisté a po celý tento měsíc můžete být obdarováni enormní energií.

 

KOZOROH:

Kozorozi budou v červnovém měsíci řešit své zdraví, životní cíl, poslání a cestu, neboť jejich znamením je karta „STROM“. Mohou mít pocit, že je jejich životní energie blokována, mohou hledat jistotu v životě, mají se naučit zvládat životní překážky, pozor jen aby váš tok myšlenek nebyl blokován, sázíte příliš na jednu kartu. Co se týká řešení úředních záležitostí buďte obezřetní a obrněni trpělivostí, můžete se setkat s nepřístupnou úřední osobou, nebo mocnou překážkou, ale i přesto vás čeká 100% úspěch v řešení těchto záležitostí. Nesoustřeďujte se příliš na materiální věci,ty samotné vám jistotu v životě nezaručí. Spoustu věcí také ale díky všem překážkám uvidíte v jiném světle a naprosto jasně, tam kde jste chybovali uvidíte zcela jiné řešení, nápady vám nejlépe půjdou v osamění, ale zase se příliš neizolujte od druhých, snažte se být nad věcí a berte vše co k vám tento měsíc přijde s nadhledem.

 

 

VODNÁŘ:

Vodnáře budou tento měsíc provázet změny, stěhování, možné těhotenství, pohyb, cestování nebo posun kupředu,neboť jejich znamením je karta „ČÁPI“. Změny vodnářům spíše přinesou radost a budou to pro ně změny k lepšímu. Mnohé změny ale také budou nevyhnutelné neboť zjistíte, že takto už dál kráčet nemůžete. Stejně tak jako ohledně bydlení tak i ohledně vztahů a zaměstnání budou přicházet změny,které se ale vydaří. Dočkat se můžete pokud jste v dlouhodobých vztazích určitých vztahových změn, zásnub nebo dokonce svateb. Můžete být i někým obdarováni v podobě šperku nebo se dočkat příjemné návštěvy. Celý červen vám přinese změny a donutí vás změnit i sebe samé a také pohled na své okolí, na vazby které vás nenaplňují, máte sami změnit směr ve svých životech, nebát se vykročit po nových cestách, i když se vám zprvu mohou zdát nejisté a kamenité. Hojně také můžete v tomto měsíci cestovat nebo utrácet.

 

RYBY:

Rybičky čeká červnový měsíc plný komunikace, diskusí, ale také hádek, konfrontací a sporů, neboť jejich znamením je karta „DŮTKY“. Pozor si dávejte na rozhovory nebo spory kvůli určitým změnám ve vašem okolí nebo životech. Můžete ale také řešit pracovní záležitosti, pozor na zbrklá a neuvážená rozhodnutí nebo slova, vyvarujte se povrchních řečí, přílišné kritiky druhých nebo posuzování, nikdy není bez viny. Očekávat nebo dostat můžete zprávu od úřední osoby nebo setkání s ní v úředním jednání, nebo budete řešit jisté obchodní nebo úřední záležitosti. Pozor si dávejte hlavně na to, co podepisujete. Do života vám zasáhne rozhodující zpráva nebo dokument, nemusíte se však bát, vždy na své cestě získáte podporu druhých. Často jste již v minulosti hovořili o změnách, ty právě v tomto měsíci začnou nabývat konkrétní podoby a mohou vám do budoucna přinést stabilitu a jistotu. Stejně jako u beranů i vy máte mnoho otevřených možností, jak vše řešit, je jen na vás jakou možnost si zvolíte. Můžete být také vyzváni ke změně své vlastní dosavadní cesty, kterou máte opustit a vydat se po nové. V partnerských i jiných vztazích si dávejte především pozor na to, abyste se nepouštěli do zbytečných a vyčerpávajících diskusí nebo hádek, nic kromě úbytku sil a energie vám to nepřinese. Nehádejte se nebo zbytečně nediskutujte kvůli zbytečnostem, ale řešte opravdu jen to důležité ve vašich vztazích a životech.

 

Merlin