VELKÁ MERLINOVA MĚSÍČNÍ PŘEDPOVĚĎ NA LEDEN 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

29.12.2013 23:29

 

Máme tu první měsíc nového roku, roku plného očekávání jaký vlastně bude, zda stejný jako jako rok 2013 nebo lepší, ať už bude jakýkoliv, nechť je pro vás požehnaným rokem, plným překvapení, příznivých a pozitivních událostí, změn, prostoupený láskou, upřímností, pokorou a harmonií.

 

BERAN:

Berani mohou nový rok a první měsíc začít tak trochu hlodavě, neboť jejich ústřední kartou je karta „MYŠI“. Ještě bude u nich doznívat rok předešlý a tudíž mohou jako by stagnovat, mít zablokované myšlení, nejistotu a obavy co jim nový rok přinese. Připravit se mohou na malé leknutí kvůli překážce, která se může objevit znenadání. Mnozí berani tak mohou dojít k zastavení a pocitu, že už dál nic nejde, ale pokud osvobodí svou mysl od bloku, mohou směle pokračovat dál. Řešit také budou své vztahy, pozor na krize, zbrklá a unáhlená rozhodnutí,mohlo by to vést k rozpadu vztahu, neboť ještě do konce ledna bude vládnou vodní had, raději si udělejte rekapitulaci vašich vztahů a zjistíte náhlé jasno v srdečních záležitostech. Berani, kteří se rádi oddávají snění mohou ve snech získávat důležitá poselství a zprávy,které jim přinesou velké změny, pozor jen na to, aby se vaše myšlenky netočily v kruhu, nastává u vás klidová fáze,důležitá pro další kroky, taková nucená pauza od stresu, hektičnosti života, povede to k pozvolnému startu do celého roku.

 

BÝK:

Býci budou tento první měsíc nového roku řešit převážně cestování, zimní dovolenou, ale také cestu do svého nitra, pro mnohé je cesta novým vykročením v jejich životě, neboť ústřední kartou je karta „LOĎ“ . Pozor by si ale měli dávat na své osobní doklady, klíče, peníze, hrozí totiž krátkodobá ztráta, čeká je navíc malá cesta a mnozí býci budou moci ukázat také své znalosti při studiu a zkoušek, ale také svou poctivost v nejedné záležitosti. Tajemství, které jste se dozvěděli před nedávnem ale neudržíte a může být prozrazeno. Připravte se také na předstíranou radost a veselost ze strany druhých a malé nepříjemnosti, nicméně veskrze prožijete tento měsíc šťastně, i když můžete mít pocit, že štěstí je vám zatím ještě skryto, čeká vás radostná událost. Lži, které se kolem vás točili budou odhaleny a vy budete vědět, kdo s vámi jedná čestně a upřímně. Mnozí býci se také mohou rozhodnout odcestovat na poslední chvíli a ještě ani vlastně nebudou vědět kam, přesto tento měsíc přeje cestování,ale to neznamená, abyste na sebe při cestách nedávali pozor.

 

BLÍŽENCI:

Blížence čeká tento měsíc radost a veselí, neboť jsou pod znamením karty „KVĚTINY“, pozitivní změny a někteří blíženci se dokonce mohou i přestěhovat, změnit bydliště, neboť tato změna pro ně bude chytrým rozhodnutím a změnou k lepšímu, přinese jim totiž radost z vlastního bydlení. Ovšem ne všechny změny mohou být příznivé a také mají své hranice, proto se nenechte zlákat každou lákavou nabídkou. Pozor si dávejte na předstíranou radost nebo veselost, ne každý je k vám upřímný, ale to samé platí i pro vás milí Blíženci. Opatrní buďte při řešení úředních záležitostí, přijít vám také může úřední dopis, mohou se vyskytnout drobné překážky, pozor na určité zprávy, které k vám budou přicházet, nedůvěra je u nich na místě a ne vždy a všechno co se dozvíte je zákonitě pravdivé. Ať už vás v tomto měsíci potká cokoliv, nevzdávejte se a neustupujte, není na to příznivá doba, mnozí také budete uvažovat o cestě zpátky, tam kde jste již jednou byli, ale uvědomte si, že život jde dál a dvakrát vstoupit do stejné řeky nemusí být zrovna tím nejlepším krokem.

 

RAK:

Raci tento měsíc budou stát před mnohými rozhodnutími, neboť pro ně je ústřední kartou karta „CESTY“. Mnohé přepadne touha po východisku ze situací v níž se nacházejí, budou chtít realizovat nebo změnit svůj plán životní cesty, vydat se novou, neotřelou cestou a čeká je rozhodnutí v menší záležitosti. Pro mnohé raky bude nutnost rozhodnout se v osamění, mimo rušné dění, jedině tak budou schopni vykročit dál a nebýt zpátečničtí, protože se najednou ocitnou na křižovatce své osudové cesty a budou se muset rozhodnout. Čeká je také menší cesta na úřad, malé trápení, ale také osudové rozhodnutí, které může mít vliv nejen na vztahy, ale i na zaměstnání a jejich dosavadní způsob života, mnozí zatouží po návratu ať již k bývalým partnerům, přátelům nebo do původních zaměstnání, avšak náhle se jim objeví nové cesty a i když pro ně nový začátek může být obtížný, zvládnou ho. Raci také jako rodinné znamení mohou zatoužit po dítěti a snažit se o jeho početí, úspěch je zaručen a leden je vhodným měsícem.

 

LEV:

Lvi tento měsíc budou řešit převážně svoji samostatnost, ale i hranice kam až ve svém jednání mohou zajít, neboť ústřední kartou je karta „VĚŽE“. Mohou se také cítit osamoceni nebo izolování, řešit budou vztahy se svými matkami nebo v zaměstnání s šéfovou, avšak mějte na paměti, že ústup není vhodný a stůjte si za svými názory. Ženy lvice to mohou mít v lednu trochu složitější, může je čekat rozpad nebo rozchod ze vztahů, avšak je dáno jejich osudovou cestou, která se může právě ve vztazích naplnit a ženy lvice jsou natolik hrdé, že nebudou chtít setrvávat v nefunkčních vztazích, které se pro ně mohli stát vězením. Pozor si také dávejte na zákeřné a vychytralé ženy, intrikářky a faleš spojenou s komplikacemi v domě, kde žijete, pozor si dejte také v úředních záležitostech, nemusí vše vycházet podle plánu jaký máte vy.

 

PANNA:

Panny čeká osudový měsíc po všech stránkách, neboť jejich ústřední kartou je karta „KŘÍŽE“. Mohou se u nich projevit zdravotní obtíže, které nahlodávají jejich zdraví, ale příčinu mají ještě z minulých životů, dostavit se může také krize jejich víry, smyslu zda to co dělají, nebo kam směřují je přesně to správné nebo je všechno jinak. Pozor na poruchy spánku, ani po duševní stránce na tom nemusíte být nejlépe, jako by vám chyběla životní síla a energie, i když závěr měsíce bude pro vás úspěšný a tento úspěch, kdy dokážete víc než na jeho začátku je vám předurčen, jen si více věřte, končí jedna vaše životní etapa a přichází nová, pozor na deprese a ztrátu energie vysílením.

 

VÁHY:

Váhy tento měsíc může provázet stres, neklid a nervozita, četné diskuse a hektičnost, neboť jejich kartou je karta „SOVY“. Vše bude tento měsíc v dualitě nebo dvojnásobně zpečetěné, pozor na přicházející změny, mohly by by vás znejistět a znervóznit. Nezačínejte nový měsíc hektičností, nemusíte se zavděčit všem a ve všem, přineslo by vám to starosti ohledně vašeho zdraví. Nezadaní mohou potkat lásku na celý život, zažít pozitivní změny v lásce ale také mohou mít se svou láskou problémy, dočkají se změn v lásce a jejich život se tím začne měnit, i když jsou pod vládou Venuše, ne vždy dokáží projevit lásku naplno a mnohdy jsou láskou zaslepeni. Pozor si dejte také na své finance, výdaje, mohly by se dostavit krátkodobé starosti, vám jistě peníze neurčují život. Ohledně zdraví si dejte pozor na jakékoliv emocionální rozrušení, duševní rozkolísanost a neklidný život, zpomalte trochu. Radostně ale můžete očekávat telefonát od své milé nebo milého, ale také od bývalého partnera, který vám přinese překvapivý obrat ve vašem životě.

 

ŠTÍR:

Štíři tento měsíc podobně jako býci budou mít ve znamení cest, cestování, ale i vnitřní cesty k sobě samým, neboť i jejich ústřední kartou je karta „LOĎ“. Mohou se vydat na cestu za přáteli nebo zábavou, služební cestu nebo také na zimní dovolenou, cesta je u nich jistá a její plán se měnit na poslední chvíli nebude. Mnozí štíři zatouží po lásce a vztahu, hlavně ti nezadaní a věřte,že vztah i láska do jejich života přijde, může to pro ně být spojení pro život, nebudou schopni se od svého partnera oprostit, není vyloučen ani návrat již bývalých partnerů a znovuobnovení vztahu. Ti jež hledají zaměstnání mohou najít své životní povolání a získat nové pracovní smlouvy, ti ve stálém zaměstnání zase mohou více času trávit na pracovních cestách, pozor si ale dejte, aby se nedostavilo zastavení v podobě nemoci, opatrní také buďte na své finance, příliš se nevyčerpávejte, hrozí zhroucení, je totiž příliš mnoho věcí, které si berete osobně, i když nemusíte.

 

STŘELEC:

Střelci naopak tento měsíc započnou v rychlosti a dynamice, neboť jejich ústřední kartou je karta „JEZDEC“, značící pohyb, rychlost, dynamiku a zprávy. Právě zprávy mohou u vás odstranit nejasnosti, které vás již delší dobu trápily, prohlédnete ve spletité situaci a najdete to nejvhodnější řešení. Nezaměstnaní mají velkou šanci tento měsíc v nalezení nového zaměstnání, proto se nebojte psát životopisy a absolvovat přijímací pohovory, budou úspěšné. Pozor si dejte ale ohledně svých financí na podvod od nějakého muže, může se jednat o podomní prodej, žádost o půjčku apod. Vyvarujte se také přílišného přemýšlení a zvažování, vaše myšlenky mohou být nejasné nebo potlačované. Co se týká financí ze začátku roku můžete mít malé nejasnosti, nicméně víte jak zpátky přijít k penězům, jste houževnatí a více že vaše zaměstnání je vám zpět přinese. Neuškodilo by překontrolování vašich aut, mohou mít totiž nějaké skryté vady a přece nechcete někde uvíznout, kontrola je vždy dobrou prevencí.

 

KOZOROH:

Kozorozi tento měsíc budou schopni rozluštit jakýkoliv problém nebo situaci vyřešit, neboť jsou pod ústřední kartou „KLÍČ“. Kdy daný klíč mají v sobě k rozřešení a vyřešení jakéhokoliv problému. Také jistota u nich bude hrát velkou roli, budou jistí více než kterékoliv jiné znamení, jistota na veřejnosti, ve vztazích, v zaměstnání, ve financích bude na jejich straně, i když mnohdy mohou mít pocit, že jejich úspěch není zaručen. Hlavně muži kozorozi budou řešit sami sebe, to jak oni sami jsou nebo nejsou jistí ve svém životě, ve svých názorech a postojích, pro ty kteří neoplývají jistotou svou jistotu získají zpět. Celkově se také bude dařit kozorohům studentům v dalším vzdělávání a úspěchem u zkoušek, ale i ti co dělají nějaký kurz mohou počítat s úspěchem. Tajemství, které kozorozi mohou mít bude u nich v nestřeženém okamžiku odhaleno a oni budou muset z pravdu ven, kdo nemá tajemství, že milí kozorozi?

 

VODNÁŘ:

Vodnáři mohou zažít ve skrze pozitivní a šťastný úvodní měsíc, i když štěstí je také pomíjivé a vrtkavé, i když vaší ústřední kartou je karta „JETEL“. Co se ale vás milí vodnáři týká můžete zažít ě násobné štěstí a radost, čeká vás krátkodobé rozhodnutí v určité záležitosti, ale také svody v podobě nevěry nebo krátkého milostného poměru, který ale nemá žádnou budoucnost. Pozor si dejte na odmítnutí nebo krátký šok, svá nesprávná rozhodnutí a pomíjívost, mrzutosti s rodinou nebo dětmi, buďte čestní a upřímní k sobě i druhým a čiňte je čestná rozhodnutí, i za cenu ztráty štěstěny. Štěstí přichází a odchází a vy v této oblasti můžete zažít měsíc jako na horské dráze, chvíli budete na vrcholu a chvíli dole, ale i tohle ke štěstí patří, máte si zasloužit.

 

RYBY:

ryby podobně jako váhy mohou zažít první měsíc hekticky, v nervozitě a neklide, neboť i jejich ústřední kartou je karta „SOVY“. Můžete se dostat do zmatků kvůli nervozitě, nechtějte stihnout vše najednou, přijít mohou i starosti s dětmi a blížící se pololetní vysvědčení, přicházejí k vám také životní změny, která vás mohou znejistět a znervóznit, vyvarujte se jakýchkoliv oklik jak dosáhnout svých cílů a přání, přineslo by vám to jen starosti. Pozor na malé komplikace, drobnou neupřímnost, malé změny. Objevit se ve vašem životě může tajemná žena, nebo na povrch vyplout tajemství, které bude v podobě milenky, žádné tajemství u ryb tento měsíc nezůstane zachováno, proto si pečlivě zvažte komu a s čím se svěřujete. Mnohé rybičky ale naopak mohou pocítit změnu v podobě těhotenství, a s tím spojenou radost, změny které přijdou, ale o kterých ještě v prvních dnech nebo týdnech ledna nebudete mít ani tušení, ae vždy budete mít nejméně 2 možnosti pro vaši změnu.

 

Přeji krásný vstup do nového měsíce roku 2014

Merlin