TÝDENNÍ PARTNERSKÁ PŘEDPOVĚĎ MORGANY A MERLINA od 20.7 do 26.7

15.07.2015 20:35

BERAN (21.3. - 20.4.): (VI- Zamilovaní)

Berani, především vy, co jste sami, čeká vás v tomto týdnu vzplanutí a nová láska. Prostě vás zasáhne jako blesk z čistého nebe, bací do vás a vy se konečně začnete koukat kolem sebe s otevřenýma očima dokořán. Ve vztazích budete vybírat mezi dvěma odlišnými vztahy – mezi dvěma odlišnými osobnostmi. Buď zakotvíte s někým, kdo vás sice učaruje, ale po pár týdnech vám poleze na nervy, tudíž zapojíte srdce, nebo budete vybírat rozumem a vypočítavostí, tedy stav jeho konta, jeho fyzické přednosti, majetek nebo auto. Nebude to pro vás lehké, ono jako souboj srdce a rozumu bude lítý boj, ale uvědomte si, že vaše rozhodnutí bude tím, jakou cestou se vydat. I když mezi námi, ať se budete snažit sebevíc, osud vám stejně nadělí po právu, co si zasloužíte… :) V pevných vztazích budete také vybídnutí k důležitému rozhodnutí, buď budete chtít vztah i nadále prohlubovat, nebo ho ukončíte – buď vztah nebo konec. Pamatujte, že vždy máte na výběr ze dvou i více možností. Promýšlejte, meditujte, ale hlavně se správně rozhodněte.

 

BÝK (21.4. - 21.5.): (X – Kolo štěstí)

Býci, čeká vás neočekávané a nenadálé štěstí v lásce i ve vztazích, ti nezadaní mohou při troše hledání potkat i osudovou lásku, prostě se podívají a … „budou vědět“. Dokážete s přesností na milimetry odhadnout pravou příležitost k seznámení a je jedno za jakých okolností, jestli na ulici, na bazéně, v metru nebo šalině, prostě budete číhat a vyhlížet a jakmile uvidíte svou kořist, tak jukněte a pokud srdce zavelí „to je ona nebo on“ tak chňap a nepustit. Poznáte totiž to pravé naplnění v lásce. Nebojte se odvážně zariskovat, Kolo štěstí vás ocení svou přízní a hojností. A že jako můžete být obdarováni. Tento týden vám přinese nekonečný pohyb a změny a pokud se na vás neusměje zrovna štěstí, no co no, příležitost přijde příště… :)

 

BLÍŽENCI (22.5.- 21.6.): (Královna Mečů)

Ženy blíženkyně se budou v tomto týdnu ve vztazích více projevovat jako razantní dámy, ale jako pozor na tenké hranice se SM praktikami nebo hysterií… .) Budou přesně vědět co chtějí, zda nové oblečení, prsten, auto nebo jen chvíle strávené relaxem či kamarádkami. Rady budou chtít řídit svůj osud i vztahy, takže pánové pozor, tento týden buďte spíše povolní, gentlemani, slušní a neodmlouvejte, páč vaše ženy budou mít ve všem pravdu, a kde ne tak tam si ji prosadí. Budou přitahovat muže svou vtipností a chytrostí, budou pružnými, smyslnými a přizpůsobivými, ale tento týden je může vybízet k nestálosti. Rády a to především ty nezadané si nebudou chít odpustit aspoň jeden malilinkatý flirtíček, jedno pozdviženíčko, budou chtít zaujmout, nalákat nebo oblbnout. Připravte se na nenadálou milostnou vášeň. V pevných vztazích budou mít navrch, ale ani muži nemusejí zůstat pozadu, pokud jen pohladí slovem nebo květinou, zažijí něco, o čem se jim ani nesnilo.

 

RAK (22.6. - 22.7.): (7 holí)

Raci se tento týden budou jakoby ve vztazích zbytečně blokovat a projevovat vůči druhému pohlaví, svázáni strachem se projevit. Ale kdo se bojí nesmí nejen že do lesa, ale ani na ulici. Takže odhodit strach i zábrany a oslovit tu krásku, která vedle vás zrovna prošla a věnovala vám milý úsměv. Ženy i muži, pokud po někom toužíte, sdělte mu/ji to, když nebudete riskovat a věřit si nikam se nepohnete. Stejné platí i pro stálé nebo čerstvé vztahy, více se v nich prosazujte, buďte pozorní, vstřícní ale ne za cenu zesměšnění nebo kritiky. Tento týden vás povzbudí k činů stejně tak účinně jako 80 letého staříka jedna pilule viagry. Budete jak naspídovaní Chipmankové, plní tvořivosti, nápadů a originality, ale za cenu že to zkusíte. Jinak si můžete doma brečet do polštáře a nadávat si do blbečků a blběnek, že jste nic neudělali. Je léto nééééé :)

 

LEV (23.7. - 22.8.): (Desítka mincí)

Pokud jste v pebném vztahu, začnete si konečně už jako uvědomovat po několika marných pokusech, že máte největší poklad (i když většinu času zakopaný a bez povšimnutí) ve svém partnerovi nebo rodině. Jakoby s eprobudíte ze sna a začnete jim věnovat více pozornosti. Uvědomíte si, co je pro vás stabilní a jisté. Pokud jste svobodní a čestvě nebo i trvanlivě nezadaní (ale ne jako ementál), život a i legrační osud vás mohou obohatit o nového partnera, novou lásku a do budoucna o vztah. Jenže, pokud budete sedět doma mezi 4 stěnami tak kromě bíle namalovaných stěn těžko něco najdete a na Fb, Seznmka.cz, Štestí. Tady toho asi taky moc nenajdete kromě pozérů, voyerů, pipinek předvádějících se v sexy tangách ale s mozkem mravence a rty vyšperkovanými botoxem. Máte před sebou týden plný silných citů a láska, takže sbalit fidlátka, namalovat, zkrášltš, nadopovat svaly, zvětšit obvod hrudníku, vycpat boxerky a hujááááá na to.. Ale jako prosím pánové hlavně ne ponožky v sandálkách, tím fakt dívku nebo ženu svých snů nezaujmete. A ženy pro vás, ne průsvitné sukýnky, že je vám vidět až ke šporáku v kuchyni a k tomu miniaturní Top, kde vám prsa přepadávají ven… Buď In, buďte sví a hlavně…. Buďte k nakousnutí...

 

PANNA (23.8. - 22.9.): (XII - Viselec)

Panny, panenky vy se v tomto týdnu nad svými vztahy, ale i nad sebou samými tak torchu zamyslete. Nepaltí pro nezadané, no i když… Vaše vztahy jsou nudné a strnulé, chybí jim šťáva, vono jako po 80 někoho tahat na Mácháč fakt vztah neoživí. Ale ani vaše polovičky na tom zrovna nejsou nejlépe, máte pocit, že si vás nevšímají.. jo to byly časy, fesťáky, tajný schůzky pod lípou, miliskování na lavičce v potemnělém parku… chjo chjo...Toužíte po změnách, ale nejste schopni se k nim odhodlat. Tento týden budete mít příležitost… Paralyzují vás vaše vlastní i partnery zkostnatělé názory a neřešitelné problémy, stáváte se vlastními viníky i obětí. Takže hujá na internet, na stránku KUDY Z NUDY.cz a vyražte kam je libo, jenom ne s partnerem dveře. Vyřešte co je třeba, buďte spontánní a dovádějte jak za mlada, vylezte na strom, občůrejte sousedovi jeho krásné růže, popadněte na veřejnost partnerku nebo partnera za zadek a buďte jako děcka, vždyť je léto… :)

 

VÁHY (23.9. - 23.10.): (6 pohárů)

Váhy, pro sebe i partnera nebo partnery budete rozkošní, takoví k zulíbání, hloupočce dětinští, ale přesto roztomilí. Partnera kupodivu budete v tomto týdnu i přitahovat. Splní se vám vaše tajné sny a představy, ale zase to jako nepřehánějte, vono by se to druhému jako nemuselo 2x i vícekrát líbit, pak by na vás zvysoka mohl taky hodit bobek a vy byste ostrouhali. Jste šarmantní, krásní, tak to dejte najevo. Jen se vyvarujte zabřednutí do nostalgie a melancholie, jaký že to bylo na začátku, jaký to bylo romantický. Neskuhrejte a nefňukejte a něco s tím udělejte, von se partner chytne. Především to šťastné ve vašich vztazích z minulosti je klíčem k vaší budoucnosti. Nezadaní taky využijte svého šarmu, nahoďte styling a vyražte lovit, no i když spíše asi vy nakonec budete uloveni, ale ne lovcem Pampalinim, to už raději nějakou tygřicí nebo tygrem… vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

 

ŠTÍR (24.10.- 22.11.): (IX - Poustevník)

Nechci říkat, že štíři opět ostrouhají, ale jejich znamení je asi fakt divný hned vedle Panenek… Ve vztazích se buď budou tento týden cítit sami, bez pozornosti, nebo opuštěni jak Crusoe bez Pátka na pustém ostrově. Ale že by taky jako přišlo a ukázali jééé já tě mám rád, tak to néééé. To se raději budou trápit a užírat svou vnitřní osamělostí, ale není to tak trochu taky tím, že málokoho vpustí do své blízkosti když je chce vyslechnout? Těžce zapomínají na prohry a nedokážou příliš úspěšně odpustit? Štířííííí – halóóóóóóóó rozhlédněte se, máte kolem sebe tolik lidiček, partnery, kteří vás podrží, i když vy to zrovna vidět nechcete. Nebo pokud jste dlouhodobě sami, nebojte se tento týden vyrazit mezi lidi najít toho svého Pátka, kupte kánoi a vyražte na vodu a když už nic, kupte si aspoň psa, ten vás svou věrností a pozorností rozhodně nezklame

 

STŘELEC (23.11. - 21.12.): (Šestka holí)

tento týden střelci vás potěší šťastné novinky od partnera (jsem těhotná, chci se rozvést, mám milence, miláčku, nachystala jsem ti tvé oblíbené jídlo a odnesly to jen zrcátka neboj… :) apod.). Ve vztazích se vám bude všechno dařit. Úspěch a štěstí bude na vaší straně i v případě, že toužíte nebo s lupou jak Holmes hledáte nového partnera. Pozor pozor pozor, platí to i na odhalení lásky na pracovišti, protože vaše práce je v tomto případě úzce ale opravdu úzce spojená s vaším osobním životem. Takže se lehce můžete zamilovat do svého gynekologa nebo i gynekoložky, do prodavačky, která vám každé ráno servíruje ještě teplé muffiny. No zkrátka na co ve vztahu šáhnete, včetně partnera to se vám podaří, vzbudíte v něm touhy i zájem, divoké sny i realizace vašich plánů… prostě budete In a pofrčíte jak Pendolíno závratnou a energickou rychlostí. Úspěch se v tomto týdny rozhodně nepotká s prohrou… :)

 

KOZOROH (22.12. - 20.1.): (Dvojka mincí)

Kozorozi a kozorožkyně nelezte na skálu co je hodně špičatá, spadnete do písku a svou rodnou výsku...dudlajdááááá… Nebojte, i když se v tomto týdnu budete ve vztazích cíti jak na horské dráze, zase až tak drastické to nebude. Osud je vyzpytatelný, ale vy jako byste ho nechtěli přijmout. Chvíli budete prožívat totální naplnění ze vztahu a vzápětí zůstanete stát s prázdnýma rukama. Chjo, ale já tu rybku fakt už jako měl… Takové změny, jaké budete zažívat, od radosti a euforie přes chladnost a mlčenlivost až po potoky a vodopády slz, které snad nenajdete ani v tom nejlepším dokumentu na Prima ZOOM.. Prostě budete vším a ničím, chvíli bezstarostnými a chvíli hravými, pamatujte ale že vaši partneři jsou trpěliví a chápaví a vaše stavy budou brát naprosto s nadhledem. A pokud ne? Nevadí oni si zvyknou… :)

 

VODNÁŘ (21.1. - 20.2.): (Král mečů)

Ve vztazích se budete vodnáři projevovat velmi obratně, jakoby štiky ve Vltavě. Budete partnery překvapovat a okouzlovat, nutit k nepředvídatelnému chování, budete sršet vtipem a tuhle znáš? „Jede farář na kole a vidí jak…. S partnery budete schopni vždy najít společné téma hovoru, máte rádi změny a budete je šokovat, s vámi se tento týden druzí rozhodně nudit nebudou, pokud je nedonutíte skončit v Bohnicích, Kosmonosech nebo dalších sanatoriích… Především muži vodnáři budou báječnými, odhodí svou rozmrzelost a na týden se stanou vtipnými, laskavými a pozornými ke svým polovičkám, budou je zahrnovat třeba láskou, něhou, květinami nebo večeří… Pánové ukažte jak vypadá skutečný Gentleman a ne jouda z dílny nebo garáže po 6 půllitrech… Buďte voňaví, to ženy mají rády, buďte vždy ve správný čas na správném místě a uvidíte ten kolotoč událostí…. :)

 

RYBY (21.2. -20.3.): (Kluk holí)

tento týden Ryby budou vaše vztahy plné radostného škádlení, překvapení a vzrušení… ale pozitivního vzrušení jako pánové, no i když leckteré dámy rybičky by ocenily i to jiné… :) nezapomeňte si hrát, na pískovišti stavět s partnery bábovičky, blbnout při grilovačkách, projevujte svou radost, víte kolik tím zdravě nasere těch nepřejících? :) ukažte, že ve vztazích máte smysl pro humor, dejte průchod svým fantaziím a roztodivným scénářům pro jiné nepochopitelných. Uvolněte se prosím a jen si tento týden užívejte, nic víc pro to udělat nemusíte...


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. 
Autor článku: Merlin