TEMNÉ BYTOSTI OD NUSELSKÉHO MOSTU...

11.11.2013 17:10

"BLOUDÍCÍ DUŠE SEBEVRAHŮ RUŠÍ POKOJNÝ SPÁNEK OBČANŮ V ÚDOLÍ POD MOSTNÍMI PILÍŘI..."

 

Nuselský most - stavba století. Ale také most sebevrahů - nejrůznější přízviska má 485 m dlouhý a 26,5 m široký most, který v Praze spojuje přes Nuselské údolí Pankrác se středem metropole. Skokem z něj skoncovalo se životem 200-300 lidí. Přesný počet zoufalců nikdo nikdy nespočíval. je to náhoda nebo za zmařené životy mohou temné síly? Další se záhadných míst v České republice....

 

Podle některých legend si tato monumentální stavba vzala lidské oběti již během stavby. Jeden z dělníků se údajně zřítil do dutého pilíře, ale tak nešťastně, že ho nebylo možno vytáhnout, a tak mrtvého muže jednoduše kolegové zalili betonem, je tam prý uvězněný dodnes.

Vypráví se také o dělnících, kteří tam zahynuli při stavbě části metra C, vedoucí nitrem mostu, také oni mají být uvězněni v betonu a jejich duše dodnes naříkají. Lidé, bydlící v blízkosti mostu jsou čas od času svědky podivných jevů a zjevení. 

 

POKOJEM PŘELÉTL ROZTRHANÝ STÍN...

Podivný přízrak nenechá dlouky rokyspát pana Rudolfa. "Stává se to většinou kolem třetí hodiny po půlnoci. Najednou se probudím s divnou úzkostí, jsem celý ztuhlý a nemůžu hýbat rukama ani nohama, ani hlavou. V zádech mi mrazí. Cítím, že blízko mě něco je...", cituje nešťastného muže v knize největší záhady její autor Otomar Dvořák. Dvakrát pan Rudolf přítomnost cizí energie nevnímal jen fyzicky, ale také nejspíš "ducha" zahlédl. Jednou se mu do nohou postele překulil jakýsi roztrhaný stín, podruhé místností "proplouval" nafialovělý sloup, jakoby by byl z kalené oceli. jednou z teorií záhadologů je, že se jedná o energetický otisk zemřelého člověka.

 

MOŽNÁ JE TO DRÁHA DO KOSMU...

Členové klubu pro privátní vědecký výzkum skutečně pod pilířem na konci křesomyslovy ulice, kam se sebevrazi nejčastěji vrhali, odhalili pomocí speciálních přístrojů "energetický sloup". A další silné rezonanční pole objevili v pokoji pana Rudolfa, a to v místě, kde stála jeho postel. V polospánku může prý člověk tyto energie vnímat jako i záblesky, točící sloupy a vibrující "studené" plameny.

podle odborníků na tejemné jevy nemusí za podivnými úkazy z blízkosti Nuselského mostu nutně stát duše zemřelých, které nemohou odejít do světla. prý je stejně možné, že se jedná o informační kanál z kosmu.

Ač tak či tak, pan Rudolf na doporučení svou postel přestěhoval na místo s jemnějšími projevy záhadné energie. Od té dobx spí klidněji a zlé pocity a vidiny ho již nebudí.

 

Já sám osobně k tomu jen dodám, že jsem měl několikrát možnost přejíždět přes onen zmiňovaný most, ať už autem nebo autobusem a v jeho blízkosti vlakem a vždy mne samotného sevře zvláštní pocit, takový svíravý a nepříjemný, cítím z jeho blízkosti neg. energie smutku, bolesti, žalu, utrpení, zloby a nenávisti, není mi na tomto místě příjemně a dokonce mi jednou přišel sen o zřícení tohoto mostu do údolí.

Ať je to tak či jinak, je to rozhodné záhadné místo, vzbuzující jak respekt, tak bolest a energii ze ztráty lidské důstojnosti,a skoncování se životem...

 

Upravil dle zdroje ZÁHADY A TAJEMNO Merlin