"PROČ JSOU EZOTERNÍ SLUŽBY PLACENÉ?"

13.02.2014 14:20


Nejen zde na Fb, ale prakticky všude ať už po internetu se rozhořelo stále dokola jedno v dnešní době zásadní téma a tím je "PROČ JSOU EZOTERNÍ SLUŽBY PLACENÉ?" Lidé se rozdělili na několik táborů. jedni zastávají názor, že by tyto služby měly být zdarma, jiní naopak že by měly být placené, ale jen nějakou pomyslnou částkou. Ti, kteří tyo službyposkytují e naopak brání. Lidé se totiž naučili chtít veskrze vše zdarma a co nejdříve, ale jedno podstatné jim uniká, a tím je "ZÁKON HOJNOSTI VESMÍRU".
Tento zákon by měl být dodržován na obou stranách, tedy jak na straně toho, kdo tyto služby, nebo chcete-li dary a schopnosti poskytuje, tak i na straně druhé, tedy toho, kdo tyto služby požaduje. Jde o dodržování rovnováhy hojnosti Vesmíru na obou stranách, jde o vynaloženou energii, napojení, soustředěnost, na pomoci o kterou je kartář, věštec, médium, léčitel požádán. Bohužel však právě někteří, kteří tyto služby poskytují nasadí přemrštěné ceny, neúměrně vysoké tomu, co poskytují. Není to ale z důvodu vlastního obohacování, ale spíše z důvodu strachu, protože se rozhodli své poslání povýšit na zaměstnání, nebo chcete-li podnikání. Ano je sice důležité platit zdrav. a sociální pojištění, odvádět daně, platit nájem, hypotéky, jídlo, poplatky atd., ale i zde může docházet k porušování zákona hojnosti tím, že tito lidé navyšují své částky, ze strachu aby vše zvládly a byly schopni to poplatit. Na straně druhé však stojí lidé, navyklí z dob minulých, že mohou dostat kvalitní pomoc, náhled do jejich osudu zadarmo nebo za směšné částky, neochotni ohodnotit Vesmír za jeho pomoc, odpovědi na jejich palčivé otázky, se kterými si sami mnohdy nevědí rady, motají se v bludném kruhu, tápou a hledají cestu ze své křižovatky, na které uvízli.
Ten, kdo skutečně pomoc potřebuje, ať už ohledně svého zdrav. stavu, nebo svých blízkých, vyřešení vztahů, sporů, zaměstnání, ukázání nového směru má vždy své rozhodnutí využít těchto služeb nebo jít k někomu jinému, ale ne vždy to co je levné nebo zdarma je kvalitní, ale platí to i naopak. Každý, kdo chce těchto služeb využít by si měl sám v sobě uvědomit, zda je opravdu potřebuje, zda mu mohou pomoci. Pokud ale bude sám uvrtán v materiálních hodnotách, na kterých staví svůj život, bude neustále řešit, kolik za to má zaplatit, bude ovládán sobectvím a chamtivostí, bude vždy v rozporu s tím, kdo dané služby poskytuje, bude odmítat zaplatit tolik, na klik si cení odpovědi nebo energii Vesmíru.
Ať už ti, kteří své služby poskytují nebo ti, kteří je požadují by měli sami ve svém nitru být schopni přijmout, že jsou bytostmi, které si navzájem pomáhají dodržovat "Zákon hojnosti". Vesmír je spravedlivý a vždy si vezme zpět to, co daruje. Pokud ten, který služby poskytuje nadsazuje ceny za danou pomoc, může o své schopnosti přijít, stejně tak jak ten, kdo pomoc požaduje, ale nechce ohodnotit spravedlivě schopnosti věštce, kartáře, čaroděje či léčitele přichází o své Finance, může být okraden, nebo se vyskytnou nečekané výdaje. vše co se týká těchto služeb by mělo být v rovnováze, ne ve strachu, chamtivosti nebo lakotě. vždy by měla být nabídnuta adekvátní cena v souladu s Vesmírem, tak aby byl zachován zákon hojnosti...

Merlin
(respektuji autor. práva obrázku)