NOVOLUNÍ V RAKU A MAGIE

15.07.2015 20:34

Zítřejší novoluní začíná o dnešní noci v Novoluní začíná v 03:20 a je ve znamení Raka
Novoluní ve znamení Raka odhaluje hloubku a sílu našich pocitů. Přináší nové začátky. Naše pocity odhalují to, co opravdu milujeme a také ukazuje naši hodnotu. Naše vášeň pro život je poháněná našimi pocity. Ty vyživují naše tvůrčí, umělecké a intuitivní schopnosti. Počítejte se svými pocity a věřte svým instinktům. Je to správný čas pro výživu a péči. Buďte milující rodič na své vnitřní dítě (duši). Odpočívejte, hrajte si a buďte laskavý k sobě samému, ale i ke svému okolí.
Základní emoce, které s sebou toto novoluní nese jsou zralost, mír, ochrana, přitažlivost, soucit a mateřství. Základním živlem tohoto novoluní je Voda a barvou Jantar.
Dnešní večer nebo nc můžete provádět rituály a zaříkávadla pro ženy a jejich krásu, na klid a mír domova, na ochranu sebe a svých milovaných, na přeměnu negativních emocí v pozitivní, naa zaříkávadla snů, věštění nebo telepatii, Také můžete provádět rituály na ochranu přátel nebo rodinných příslušníků v období těhotenství.
Zyhněte se ale myšlence, že jste majetkem svého ducha a také na to že 3 dny před a 3 po novoluní s vámi mohou pěkně cloumat přílišná emotivnost. Opatrní jen buďte na to, že nov svádí k temné magii, v tento den je proto vhodné mít na sobě něco černého. Černá barva jak známo se stává neutrální pro temné energie a praktiky, chrání vůči zlu, nervozitě, hádkám a pod si přejete, může vás učinit jakoby "neviditelnými" právě proti zlým anepřejícím osobám.

ZAKLÍNADLO NA KRÁSU:

Budete potřebovat zrcadlo, svou oblíbenou vůni, obrázek egyptské bohyně Hathor a seznam věcí, které na sobě chcete změnit. Seznam by se ale měl týkat i věcí související s vaší vnitřní krásou, ne jen tou vnější.
Zapalte vonnou svíčku a podívejte se do zrcadla. zeptejte se sami sebe "Co dávám tomuto světu?" Na papír napište, co ybste chtěli změnit (styl oblékání, účes, postavu, líčení) Pak popřemýšlejte, co chcete změnit ve vztahu k rodičům nebo přátelům či partnerovi a napište si to také na papír.
3x se zhluboka nadechněte a pomyslete na Hathor. Není jen krásná, je i inteligentní a moudrá. zavřete oči a promluvte s ní (stačí pouze ve vaší mysli). Řekněte jí, jací byste chtěli být: milí, vstřícní, méně sobečtí nebo kritičtí) a na papír nakreslete její symbol. Přitom odříkávejte:

Nebe a Země, tekuté a pevné,
ve svitu Měsíce a záři Hvězd
dobro naplňuje moji mysl,
prostupujeme celé mé tělo.
S požehnáním Hathor
se stávám krásnou...

Složte papír a uchopte jej oběma rukama, Opakujte slova a představte si sami sebe, jací byste chtěli být. 3x na papír dýchněte a nad svým obrazem v zrcadle udělejte rovnoramenný kříž. Přitom řekněte: "Kouzlo zpečetěno. Tak se staň"

Zdroj: Kniha stínů