MERLINOVO ZAMYŠLENÍ

04.11.2014 09:00

TAJEMSTVÍ OSUDU

 

Také máte občas pocit, že nás někdo nebo něco vede naší životní cestou? Že na nás někdo nebo něco dohlíží a v případě našeho omylu nás navrátí na naši původní cestu? Osud, něco co nelze dokázat, o čem se mnozí domnívají že vlastně ani neexistuje, že si osud tvoříme sami tady a teď. Osud, tajemství, které nás provází, na které mnozí věří, někteří ale k němu zůstávají přesto skeptičtí. Procházíme mnoha životy, naše duše shromažďuje informace, poznatky, cenné zkušenosti, my lidé ale v pozemském životě vytváříme další a další poznatky skrze omyly, naše pochybení, odbočujeme a opět se vracíme. Jak je to tedy ve skutečnosti s osudem? Naší osudovou cestou? Je nám dopředu dána nebo si osud skutečně vytváříme sami?

Do osudu lze nahlédnout skrze karty, skrze křišťálové koule, skrze vize nebo regrese do minulých životů. Každá duše dostává předem napsanou osudovou cestu, svůj scénář na který se vydává po absolvování svého vývoje v astrální sféře a po předstoupení před karmickou radu. Osud je naplánován pro danou duši dle „plánu“ od okamžiku fyzického zrození až po poslední vydechnutí lidského těla. Na osud a cestu duše dohlíží tzv. „správci osudu“, dohlížejí a v případě odbočení navrací duši na její původní a skutečnou cestu. Vytvářejí duši překážky, aby se naučila vnímat dar svobodné vůle. Mnozí si myslí, že mohou osud měnit nebo vytvářet sami, ale jde jen o jejich vlastní cestu, která většinou končí odbočením, omylem nebo chybou, po které následuje náprava, tzv. „opravná zkouška“. Buď přichází ve stejné podobě a se stejným člověkem, nebo zcela s někým jiným, ale podobným tomu předešlému. Osud vždy je naplněn, kruh uzavřen.

Náhody neexistují, vše je předem dáno a naplánováno, ale mohou se vyskytnout skutečně i náhody, ty ale většinou bývají nad rámec osudu nebo plánu, podle kterého se řídí každá duše ve svém vývoji. Osud každé duše je rozmanitý, ale přesto pro všechny stejný, je jejich lekcí, stupněm jejich vývoje, jejich růstu. Ve své práci se setkávám z několika různými faktory, pro některé je jejich osud tajemstvím, nemají ho znát, mají zákaz nahlédnout do Akašické kroniky nebo znát jakékoliv podrobnosti. Je to z toho důvodu, že vše co jim přináší životní i osudová cesta si mají prožít, mají si zakusit utrpení, bolest, křivdu nebo naplnění. Pro tento okruh je uzavřena i možnost náhledu do jejich minulých životů. Pak je tu další skupina, které je povolen náhled do osudu, protože už ušli kus své cesty uvědomění, posunuli se ve svém růstu, ale přesto je jim také zakázán náhled do minulých inkarnací nebo akašické kroniky. A nakonec je tu třetí skupina, která má povolen náhled jak do kroniky, tak i do minulých inkarnací i osudu. Vše je dle mého vnímání dáno stupněm jejich cesty, jejich vývoje nebo úspěšnosti v lekcích a zkouškách.

Jedno je na osudu zvláštní a zároveň tajemné, nikdy nevíme co nám vlastně přichystá, co je naší skutečnou zkouškou, co je lekcí a co je nápravou. Duše prožívá skrze nás osud z minulosti jeho karmické lekce, jeho úkoly, ale zároveň jako kdyby vytvářela nový osud skrze novou karmu nasbíranou v současném životě.

Osudová a karmická cesta je jedno a totéž, ale přesto osud stále jedny fascinuje a druhé děsí. Mnozí pokládají otázku, ale vždyť mohu přece změnit svůj osud! Vězte, že nemohou, mohou změnit momentální rozhodnutí, momentální postoj nebo názor, rozhodnout se, že půjdou doprava nebo doleva, ale osud změnit nemohou. Pravdivé je však to, že jsme z části tvůrci svého osudu, ale ve smyslu, že můžeme napravit to, co jsme pokazili, nicméně skutečně nemůžeme změnit osud jako takový. Klíč k rozluštění osudu vězí v každém z nás, skrze intuici a vnímají všeho co se nám děje můžeme vytvářet spojitosti, skládat puzzle našeho skutečného poslání, naší cesty.

Mnozí se také domnívají, že partnera, který je s nimi ve vztahu si našli sami, ale přitom nevědí, že jedni z nich jsou jen jejich zkouškami, seslané Vesmírem, aby prověřili jejich rozhodnutí, které učinili a jiní jsou jim do cesty postaveni osudem. Stejné je to v případě úmrtí, nehod nebo úrazů. Proč některé duše musí odejít a jiné zůstanou?

Proč se vám někdy stane,že hledáte marně dlouhé měsíce zaměstnání a nemůžete nic najít a v momentě kdy to skoro vzdáváte najednou přijde znamení a vy získáte nové zaměstnání? Myslíte že je to dílem náhody? Nebo jste jen osudem měli projít zkouškou vytrvalost, odvahy a víry, že máte nárok přesně na to, co je vaším životním posláním nebo životní úlohou? Myslíte si, že postižení, vrozené vady či jiné zdravotní obtíže nejsou také součástí osudu duše?

Každá duše má tady na Zemi svůj úkol, své životní poslání, které je jim předurčeno, jen mylně lidé si myslí, že jsou to oni, kdo se zasadili o to, kým jsou a kam kráčejí. Myslíte si, že povolání které lidé vykonávají si vybírají sami podle svých kvalit, znalostí nebo zkušeností? Ne každému je to předem dáno osudem, ten kdo byl v minulosti chudákem může být v současnosti boháčem, kdo byl neúspěšným a podceňovaným je uznávaným, kdo zabil může být zabit, kdo okradl může být okraden. Po mnoha životů prochází duše svým vývojem, prošla si vším co je na této zemi skutečné, od pekla až po radost, od nenávisti k dobrotě. Prošla si vším, co kdy mohla být, včetně změny pohlaví. Od svého zrodu má dánu dlouhou osudovou cestu z mnoha trny, kamením, lekcemi a zkouškami. Osud je tím co řídí naše životy a my jsme jen jeho součástí....

 

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. 
Zdroj: https://merlin-kral-carodeju-a-magu.webnode.cz Autor článku: Merlin