MERLINOVO ZAMYŠLENÍ

17.05.2014 23:20

Byl jsem požádán o zamyšlení na téma rostliny a květiny. Ať už rostliny nebo květiny jsou zdrojem nejen energií, zajišťují fotosyntézu, obohacují města, parky, botanické zahrady, ale především jsou zdrojem přírodních aminokyselin, proteinů, bílkovin, vitaminů a dalších obohacujících prvků. Slouží nám také jako přírodní léčivé prostředky bez jakéhokoliv placebo efektu, např.květy sedmikrásky jsou vynikající proti bolestem hlavy, meduňka pro celkové psychické uvolnění, heřmánek proti bolesti zubů a na otoky, v kosmetice, na přípravu čajů a měly by být nedílnou součástí zdravého životního stylu. 
Ne však ale všechny rostliny nebo květiny jsou člověku prospěšné, málokdo třeba ví, že např. Orchidej může člověku škodit, tím, že oproti ostatním rostlinám vyzařuje opačnou energii, než pohlcuje a to negativní, proto se v její blízkosti můžete cítit unavení, podráždění nebo s větším výskytem neg. emocí. Stejně je to např. i s fikusem nebo tchyninými jazyky a určitými druhy palem. Těchto rostlin je daleko víc, ale všechny patří do světového ekosystému, který je neustále devastován a ničen. Lidé si opravdu neuvědomují, co příroda jako celek pro lidstvo znamená, neboť bez ní bychom pravděpodobně byly mrtví, opravdu tvoří nedílnou součást našich životů, transformující a měnící jedy v kyslík, vytvářejí prostředí pro život živočichů, hmyzu i zvířat. Ale zase jen lidé jsou těmi, kteří si toho neváží, a věřte, že odhozené odpadky jsou to nejmenší zlo, když pominu ještě vypouštění chemikálií nejen do vody, přírody a ovzduší, ničení děštných pralesů v Amazonii, hromadné kácení lesů, vypalování, vypouštění Chemtrails, laserové zkoušky na proměnu počasí a klimatických podmínek a vše jsou jen další důsledky lidské chamtivosti, ziskuchtivosti a obohacení se. Lidé si myslí, že přírodní zdroje jsou nevyčerpatelné, že namísto přírody budeme rozšiřovat betonová města, uměle vytvářet nová koryta řek, měnit ráz i strukturu krajin, utlačovat a separovat přírodu, klonovat a vyšlechťovat nové druhy rostlin. Setkal jsem se dokonce v květinářství s růží, která vydrží více než 2,5 roku, ale je pouze jakoby "mumifikována", nevoní, jen má krásný vzhled, ale pro mě je vlastně již mrtvá.. Lidé si opravdu neváží přírody, plýtvají všemi možnými zdroji, ničí a devastují planetu jako celek, ale jen do té doby než jim to příroda vrátí zpět. Není náhoda, co se děje za klimatické změny nejen u nás, ale i po celé planetě a budou narůstat, příroda si vždy najde cestu do své vlastní rovnováhy a dle mého názoru, disponuje daleko větší silou, než si vůbec lidé dokáží představit.
V loňském roce někdy kolem prázdnin mi přišlo proroctví právě ohledně přírody a toho co se kolem ní děje. nevytvářím žádné apokalyptické scénáře, ani není mou tendencí ostatní zastrašovat, nicméně dovolím si ho zde uvést,ať se každý zamyslí nad jeho významem, protože každý z nás tady na této planetě byť i odhozením nedopalku, papírku, plastu nebo jiných odpadků přispívá k devastaci již tak zničeného ekosystému....

"V MĚSÍCÍCH BUDOUCÍCH POVSTANOU ŽIVLY, UKÁŽÍ SÍLU SVOU A SPOJÍ SE SPOLU... ZEMĚ POTEMNÍ TĚŽKÝMI MRAKY, OHNĚM ZMÍTÁN BUDE SVĚT TENTO NA MNOHA MÍSTECH... VĚTŠINA MĚST POHASNE V SÍLE SVÉ, ZHYNOU JEN TI, KDOŽ JEDNAJÍ NEČESTNĚ... KONEC VŠAK NEPŘIJDE, OCELOVÍ PTÁCI NEVZLÉTNOU K NEBI, KOVOVÍ OŘI VYPOVĚDÍ SLUŽBU SVOU, AVŠAK K OČIŠTĚNÍ A K NAVRÁCENÍ ROVNOVÁHY DOJDE TAM, KDE NIČENO JEST NEJVÍCE VŠE ŽIVÉ..."