MERLINOVO ZAMYŠLENÍ/MERLINS CONSIDERATION

03.10.2014 16:53

 

CÍLENÉ ZASTRAŠOVÁNÍ LIDÍ – ANEB STÁLE JSME POSLUŠNÉ OVCE

 

Cílem dnešního systému, který panuje na této planetě je „cílené zastrašování lidí“, vzbudit v nich záměrnou paniku a strach z jakékoliv oblasti žiovta. Ať už se jedná o vedlejší účinky vakcín pro ženy nebo pro děti, stejně tak ať už je to v placebo efektu podávaných léků zvyšujícíh trh s farmaky nebo v gastronomickém a potravinářském průmyslu. Vše je pouze záměrem jak z lidí udělat vystrašené a poslušné ovce. Vždy někdo přijde ze spásonosným článkem nebo příspěvkem a v lidech jakoby se najednou sepla určitá kontrolka strachu a namísto pořádného přečtení nebo např. Ignorování doslova podlehnou vnitřnímu strachu, přesvědčení a panice a v tom samém duchu to začínají šířit dál kolem sebe, čímž nastupuje tzv. „lavinový efekt.“ Nejčastějším místem tohoto lavinového efektu jsou sociální sítě, google a jim podobné stránky.

 

V tu chvíli se z lidí doslova vytrácí jejich duchovní síla i podstata, jejich odvaha, sebejistota a sebedůvěra, navíc u jedinců zmítajících se v rodinných modelech, potlačených emocích, nezpracovaných obavách a doslova v těchto lidech ještě více napovrch vytrysknou všechny jejich nejniternější stíny, obavy strachy a vnitřní démoni. Doslova jako posedlí sdílejí tyto články aniž si uvědomují že vědomě na pomáhají „kolektivnímu šíření strachu“, stávají se poslušnými ovcemi temnoty a zla a zabíjejí tak další a další stovky nebo tisíce stejně smýšlejících lidí.

Uvědomte si, že dnešní svět je opravdu založen pouze na „kolektivním strachu,“ nikoliv na kolektivní lásce. Láska již dávno ztratila svůj pojem, stala se jen dalším nástrojem k ovládání lidí. Faleš, vypočítavost, lži a manipulace vystřídaly důvěru, pokoru a vděčnost.

 

Člověk by si měl především uvědomit, že většina nemocí od obyčejného kašle, přes rýmu až po všechny možné druhy rakoviny především sídlí v nich samotných, v jejich vědomé mysli, ve strachu a obavách, ve způsobu života, v tom jak přistupují k sobě i k druhým. Jen strach a obavy posilují tyto nemoci jako určitá zastavení nebo karmické dluhy z minulých životů.

Cožpak žena může dostat rakovinu děložního čípku, pokud bude sama sebe vnímat jako ženu, bude chápat svou roli, své ženství a do svého chrámu bude muže vpouštět z lásky, ale ne z povinnosti, nebo proto že tak byla vedena: Cožpak může muž trpět neplodností pokud si bude uvědomovat svou tvořivou sílu a mužství a bude vnímat sebe jako dárce života stejně tak jako je u žen? Bude tomu tak pouze v případě, pokud lidé povýší své vztahy ze závislých a pudových, založených na ovládání druhých, na manipulaci a boji o moc na vztahy svobodné, nezávislé, bez podmínek a určitého zotročení druhého. Varovným signálem jsou stále častější projevy nových nebo zmutovaných nemocí přerůstajících v pandemie a jakkoliv to může každý veřejně vyvracet, lidstvo se skutečně vrací o několik století zpět, ale ne pokrokem, ale svým vlastním smýšlením, svých kolektivním vědomím strachu, obav a nejistoty, touhou bojovat o moc, bohatství, o to kdo je silnějším, vítězí lhostejnost a falešná láska produkující se po celém světě. AIDS nebo EBOLA, PTAČÍ CHŘIPKA jsou novodobými obdobami „ČERNÉ SMRTI – MORU“.

 

Jakkoliv duchovně vyspělý člověk, i člověk probuzený nemající však zpracovány své strachy a obavy může snadno sklouznout do této propasti cíleného šíření zastrašování a zla a tím může být on sám, kdo nevědomky dál toto „zlo strachu“ šíří kolem sebe i když jen nevinným sdíleným článků a příspěvků a ještě s dobrou radou nakonec a se slovy „SDÍLEJTE A ČTĚTE!“

 

Opravdu je lidstvo tak zaostalé a nepoučitelné v názorech, postojích a předsudcích, že doslova směřuje ke svému tvrdému procitnutí a „doslovnému“ zániku?

 

 

TARGETED INTIMIDATE PEOPLE- OR WE STOOD OBEDIENTLY SHEEP

 

The aim of the present system that exists on this planet is "targeted intimidation of people," arouse in them a deliberate panic and fear from any area žiovta. Whether it is a side effect of the vaccine for women or for children, as well as whether it's the placebo effect of increasing administered drugs or pharmaceuticals market in the catering and food industry. Everything is only the intention to make people frightened and obedient sheep. Always someone comes from spásonosným articles or reports and the people seemed to suddenly sepla certain indicator of fear instead of a proper reading or such. Ignoring literally succumb to internal fear, panic and a belief in the same spirit beginning to spread farther around, which started so. "snowball effect". most common site of the avalanche effect as social networks, Google and similar sites.

 

At that moment, people literally disappearing from their spiritual strength and substance, their courage, self-confidence and self-esteem, in addition for individuals writhing in family models, repressed emotions, fears and unprocessed literally in these people even more topsides break out all their deepest shadows, fears fears and inner demons. Literally obsessed share these articles without realizing it consciously to help "collective spreading fear" becoming obedient sheep darkness and evil and they kill more and more hundreds or thousands of like-minded people.

Be aware that the world today is really just based on the "collective fear" rather than collective love. Love has long since lost its concept, it has become just another tool to control people. Curve, calculation, lies and manipulation have replaced trust, humility and gratitude.

 

One should especially note that most diseases from the common cough, runny nose over to all sorts of cancers mainly resides in themselves, in their conscious mind in fear and concerns, in a manner of life, in how to approach themselves and others . Only fear and worry strengthen these specific diseases such as stopping or karmic debts from past lives.

Does a woman can get cervical cancer if you will perceive herself as a woman, will understand their role, their womanhood and to his temple man will be let out of love, not out of obligation or because it was so conducted: Can a man suffering from infertility If you will realize your creative power and masculinity, and will perceive themselves as the giver of life as well as in women? It would only be the case if people elevate their relations of dependent and instinctive, based on the control of others, handling and power struggles in relationships free, independent, without conditions and enslavement of a second. Warning signals are becoming more common manifestations of new or mutated growing into a pandemic diseases, and however it may all publicly refute, humanity is indeed back a few centuries back, but no progress, but their own thinking, their collective consciousness of fear, worry and uncertainty, the desire to fight power, wealth, about who is stronger wins indifference and false love producing worldwide. AIDS or Ebola virus, avian flu are the new period of "Black Death - the plague".

 

No matter how spiritually mature man and a man awake but not having prepared their fears and concerns can easily slide into the abyss targeted dissemination of intimidation and evil, and thus may be he himself who unwittingly gave this "evil fear" spread around even if only innocent shared Articles and contributions, and even with good advice and eventually the words "Share and READ!"

 

Indeed, mankind is so backward and incorrigible in opinions, attitudes and prejudices that literally towards his harsh awakening a "literal" extinction?

 

Merlin