ČIŠTĚNÍ MÍST A ODVÁDĚNÍ DUŠÍ

15.06.2015 20:06

Má drahá žena na svém profilu uveřejnila fota z našeho víkendového čištění, nedalo mi to, abych nereagoval na dané komenty a tak trochu neodtajnil, co vlastně dané čištění a odvádění duší obnáší. Teď se oprsotíme od různých přístrojů jako Ghostmetrů a pod. a podívejme se co vše předchází nejdříve danému čištění. Protože se ženou máme dary jasnocítění, jasnovidnosti a jasnoslyšnosti a stejně tak i vizí, tak v momentě, pokud nám někdo nastíní daný problém, který se svým místem, kde žije má, tak se najednou jakoby mě i ženě a vzájemně se doplňujeme začne odvíjet jistý příběh z minulosti, díky kterému dokážeme určit co se tam vlastně kdy v minulosti odehrálo, co čemu předcházelo a k čemu to vyústilo. Daným osobám to sdělíme, samozřejmě často z toho bývají doslova "paf", protože jim popíšeme dané místo, kde jsme vlastně ani nebyli, víme co je tam za energie, jaké jsou tam zhruba entity nebo bytosti a kolik je tam duší. Po rozhodnutí daných osob se připravujeme na samotné čištění.
Nicméně stejně tak jako se připravujeme my dva, připravují se ale i dané entity a bytosti, snaží se nás jistým způsobem varovat nebo zastrašovat, a stejně tak roste i počet duší, které chtějí odvést domů, tedy do své astrální roviny. Ač to zní sebevíc neuvěřitelně, je to pravda. vyzbrojíme se kadidlem, jalovcou kůrou na vykuřování daného místa, vezmeme kříž, svěcenou vodu a svíčky a hurá na to.
Oba prožíváme společné zážitky, ale i každý sám. Mě kupříkladu, když jsem jel za drahou ženou přišlo varování od druhé strany v podobě defektu autobusu, jinak naprosto spolehlivého od jisté žluté společnosti, z ničehonic nám v plném provozu na dálnici vypověděl službu, že málem došlo k nehodě s kamionem (žena odpustí, neví o tom). Když jsme pak společně druhý den dorazili na dané místo, oba jsme podvědomě cítili již několik dost netrpělivých, ale přesto šťastných duší, které nás očekávali a s radostí se těšili na to, že konečně budou vysvobozeny. Jednalo se o rodinu s třemi dětmi, ale oba jsme cítili, že duší je tam daleko víc. Pamatujte, že entity a jiné negativní bytosti se probouzejí s prvním smrákáním a nastupujícím večerem. Vzali jsme tedy vykuřovadla a procházeli celý dům, od sklepa pomalu až po půdu. Už v tu dobu nás provázelo drobnější mrazení a chlad z přítomnosti nejen duší, ale i jiných bytostí. Vše pokračovalo, když jsme nastoupili očistný rituál (techniku prozrazovat nebudu, je to naše tajemství). Na mou ženu jakoby se něco pověsilo, během obřadu se ji snažilo něco ode mne oddělit a podrazit nohy, mě naopak něco táhlo od ní pryč a snažilo se mě svrhnout z asi 2 metrové zídky. Nicméně vše jsme ustáli, ale během čištění, najednou utichli ptáci, psi přestali štěkat, ale o to s větší razancí se do boje pustily žáby v nedalekém rybníce. Vítr se náhle utišil a pak se najednou kolem nás jakoby zvedl větrný vír. Po očistném obřadu přišlo na řadu odvádění duší, celkem jich bylo odvedeno asi něco kolem 35. Povolali jsme archanděla Azraela s jeho anděly průvodci, vytvořili přechodový most a milé duše s radostí odcházely do svého astrálního domova. O duších jsme tu již psal ve starším příspěvku. Jako bonbónek na konec po vyřčení závěrečné modlitby se na znamení úspěšného zakončení 3x ozval zvon z nedalekého kostela. Podotýkám, že dané místo bylo několikrát a opakovaně vypáleno.
Proč se vlastně ale daná místa čistí? Nejde o náhodu. Ať už bydlíte v paneláku nebo máte postavený dům na určitém místě, tak dané místo z daleké minulosti a po staletí nese energetický otisk událostí jako je náhlá smrt, utrpení, bolest, křivda, vražda, místa starých pohřebišť, energie tragických událostí. Tato energie se tu udržuje po staletí, přitahuje vše negativní, od energií a vibrací, přes entity, démonické bytosti až po zbloudilé duše. Ten kdo o tom nic neví a nastěhuje se tam, může po čase pociťovat stavy úzkosti, toho, že ho neustále někdo pozoruje, že se samovolně spouští jisté procesy, nedaří se mu v životě, je zatížen dluhy, neprožívá štěstí, rozpadají se jim v rodové linii neustále vztahy, necítí se tam dobře apod. Pokud je tohle zjištění dlouhodobé, pak se lidé obrací na nás.
Opravdu k tomu se ženou nepotřebujeme žádné přístroje, vše vidíme, slyšíme a pociťujeme. Vše spolu konzultujeme a domlouváme se na případných krocích. Je tu ale jedno zásadní varování. Nikdy se nesnažte sami od sebe daná místa čistit nebo odvádět duše, jsou to velmi silné energie, to co zažíváme my, by jen stěží jný udýchal, i nás takové čištění mnohdy hodně vyčerpá. Víme, kdo proti nám stojí a s kým máme tu čest, proto si k takovým rituálům nikoho nepřibíráme, dané osoby raději vykážeme na procházku nebo opuštění daného místa, protože nejen že čistíme dané místo, ale uzavíráme i brány a průchody do jiných dimenzí, odkud právě zmiňované entity přicházejí nebo proudí.
Ještě na závěr jedna perlička z minulého víkendu. Kolem 23:00 hodiny jsme se šli projít právě k místnímu kostelu, první varování přišlo, když jsme vstoupili za bránu a najednou nad námi zhaslo světlo, žena začala fotit, mě se v tu chvíli "náhodou" zasekl fotoaparát v mobilu a vyfotila abatyši, která kráčela proti ní se zlověstným výrazem "jako co tu chcete", viděla pád z kostelní věže, u zdi zástup žen a viděl jsem to i já, ale nemohl jsem fotit. Mrazivý pocit, chlad a přítomnost nenávisti a pak daný výkřik k mé ženě "Vypadněte odsud pryč..."
Tak tohle my dva přátelé zažíváme a nejen to....

Merlin