MINULÉ ŽIVOTY, KARMA, REGRESE...

05.04.2015 09:28

Nenapadlo mě nic lepšího než dnes na Velký pátek vám zase tak trochu zaměstnat ty vaše hlavičky, vaše řídící centra, abyste jako nevypadly z tempa Velkéch nocí.. :)

Předně minulé životy, jsou životy, které jste prožili před tím svým současným, ale mezi kterými ještě vaše duše absolvuje svůj vývoj v astrální domovině (o tom jsem psal, znovu to vysvětlovat nebudu :) ).Takže v každém z těchto životů jste něco prožili, někoho jste podvedli, někoho zabili, jiný zase zabil Vás, byli jste boháči i nuzáky, měli jste tolik barev pleti, kolik jich existuje, byli jste jiných náboženských vyznání a dokonce (k neuvěření, že?) i dokonce obou pohlaví (tudíž muži i ženami, ale ne současně..). Byli jste královského urozeného rodu, kapacitami ve všech dostupných oborech, prostě a jednoduše vším... Ale nééé jako fakt, že se mi několikrát stalo že se najednou vyrojilo 35 Kleopater, 60 Césarů, 15 Artušů, 49 Morgan atd. (Pokud chcete inspiraci, doporučovala to i má žena, shlédněte film "Výchozí bod"). Takže v těchto životech jste dělali průsery, podváděli, lhali, kradli, ubližovali, bylo ubližování vám, vraždili, byli jste arogantní no a tímhle jste si v každém ze svých životů (podotýkám, že u každého je jiný počet, jsou staré, mladé a nové duše) prošli a nabalili si svou karmu, karmické uzly, karmické zatížení své duše. Takže se vám lehce může stát v současném životě, že pokud vám neustále chodí do vztahů (ženám především) hovada, která vás podvádějí, mlátí a jednají s vámi jako s kusem hadru je to pravděpodobně z toho důvodu, že to samé jste jim kdysi dávno, dávno a dávno předtím dělaly vy milé dámy... Ano ano je to tak. To samé se vám děje i ve vztazích a ve vztazích především s druhými, s rodinou, přáteli, kolegy a kolegyněmi, s nadřízenými atd...

Nebudu tu sáhodlouze rozepisovat všechny možnosti, páč se každý najednou zjistí, že právě v jeho životě je někdo, s kým má konfliktní vztahy. A tady se zastavte (ale říkal jsem zastavte..) Páč tady můžete rozluštit jednoduchou hádanku pocházející z vašeho minulého života. A tím se dostáváme k tomu, co je vlastně karma, karmické zákony... Díky tomuto poznání z pohledu druhého zjistíte, co jste vlastně dělali vy sami špatně v minulosti a on vám jen ukazuje důsledek vašich předchozích činů, které máte pochopit, najít způsob nápravy, prožít si to a uzavřít, i když třeba bolestnou cestou.

Karma (a nemyslím tím tu plynovou na ohřev) je soubor lekcí podle karmických zákonů. Karmické zákony jsou zákony příčiny a důsledku (ale to vy jistě už načtené máte). Takže každý "ŠPATNÝ A NEGATIVNÍ ČIN"!!!!! se vám zapisuje do Akáši, jakmile, opustíte fyzické tělo, vrátíte se domů, čeká vás "karmická rada" a zhodnocení vašich činů. Část karmických zatížení řeší vaše duše v Astrálu, zbytek si převezme dobrovolně jako své domácí úkoly do života dalšího, a tady je má za úkol plnit (Capisco?)
každý z vás má svá karmická zatížení jinak těžká, jsou odstupňovaná, nejhorší bývají s těžkými zločiny, masovými vraždami, spojené s kletbami, dobrovolným zaprodáním své duše Temnotě (i když se v dalším životě rozhodnete jít cestou světla a pomoci, otisk stále zůstává), spojené s černou magií a její praktikování... 
Upozorňuji, že ve fyzickém životě si nejen řešíte minulé karmické bloky, lekce a zatížení, ale zároveň díky svým schopnostem používat vaši řídící jednotku, emocím, Egu si nabalujete i karmická zatížení nová!!!!!!!! Ano rozumíte tomu dobře...
někdy se stává, ale nebývá to vždy, že nastupuje tzv. "Okamžitá karma", což je okamžitý důsledek projevu vašeho negativního činu.. Vy něco uděláte, on něco udělá, vy zase něco uděláte, on to udělá znovu, ale vy to už nestihnete, protože se vám to vrátí jako bumerang.

MÁTE V TOM JASNO DĚTI??? :) (a ted se jako obvykle ozve nééééééééééé :)).

Tak a jak souvisí karma, karmické zatížení, minulé životy s regresí????? Ne vskutku to není těžké téma. Hned na začátku ale upozorním na své vlastní poznatky z regresí, které mám za sebou. Ne všichni, ano ne všichni mají povolený vstup do minulých životů skrze regresi... je to z toho důvodu, že opět je dobrovolná volba vaší duše si toto vše znovu prožít, skrze dané situace i vztahy projít pochopením, bolestí, utrpením, přijmout tyto lekce, a napravit je bez cizího přičinění. 
Dalším faktorem, který vás především nepustí do regrese je váš vlastní STRACH...!!!! Máte totiž již dopředu strach z toho, co tam znovu prožijete, jakou bolestnou situací až do jejího úplného konce znovu prožijete (vlastní popravu, zabití, umrtí dětí, ztrátu partnera, ohrožení na životě, hádky spojené s mlácením, otcovražda, potrat, znásilnění, traumata, bída, chudoba, války,epidemie, pronásledování atd)... Tohle vše na vás tam skutečně čeká, ale váš strach je velitelem k tomu, že to znovu prožít nechcete, ale vy si to stejně znovu prožijete, jen tak trochu jinak, v jiných situacích, s jinými herci ale se stejnou razancí, scénářem, protože to je právě ta vaše karmická lekce...

Regrese má za úkol ukázat vám tuto situaci, v jedné je povoleno maximálně sestoupit do 3 minulých životů. v regresi si tuto situaci nebo situace znovu prožijete, od samého začátku až do svého konce. Pokud je povoleno a není to vždy, může být daná situace vyléčena právě v minulém životě, tzn. opět si prožijete tuto situaci až do konce, děj se vrátí na začátek ale vy už v té situaci budete postupovat jinak... Za úkol je především konfrontace...vysvětlení...odpuštění...uzavření. Jakmile se takto dokončí daná situace, po časové ose vše doběhne až do současnosti a cca během 2-3 měsíců se projeví ve vašem životě zklidněním a vyřešením problematických vztahů, nemocí apod. Znovu ale podotýkám, že ne vždy je povoleno danou situaci vyléčit, je k tomu potřeba souhlasu vesmíru o nápravu. Jinak regrese spíše splňují účel poznání, náhledu do toho, co vám nyní způsobuje starosti, problémy, nemoci, chybné vztahy, vazby s druhými, co celkově nenaplňuje vás život....

Součástí regrese není jen náhled do minulosti, ale je povolen i náhled do budoucnosti, ale pouze náhled...!!!! Nic víc, s nikým tam nic řešit nebudete, jen se můžete podívat, jak se bude odvíjet určitá situace ve vašem životě po nápravě v regresi.
regrese se dají provádět dvěma způsoby, prvním je snížená hladina vědomí (Hladina Alfa), druhou je hypnóza. neabsolvujte regresi jistě ze zvědavosti, rozhodně totiž uvidíte to nejhorší možné, čím jste se provinili, čím jste ublížili nebo čím bylo ublíženo vám, co jste spáchali nebo bylo spácháno proti vám. Pokud chcete absolvovat regresi, tak s jasným záměrem nápravy ve svém životě, ne jen proto, že vás to láká (a takových je bohužel většina). V regresi je totiž velké, skutečně velké riziko!!!!

"VAŠE DUŠE SE NEMUSÍ VRÁTIT ZPĚT DO SOUČASNÉHO ŽIVOTA...."

A pokud ano, tak s takovými následky, že je ani raději nebudete chtít mít. Několikrát se mi osobně stalo, že jsem danou musel opakovaně přemlouvat o návratu, buď se jí tam tak zalíbilo, že se jí prostě nechtělo zpátky, nebo prožívala takové bolestné okamžiky, že raději chtěla odejít zpět domů, než aby to samé prožívala v současnosti. proto je většinou důležitá a nutná spolupráce průvodce(ten kdo dělá regresi) a klienta (ten kdo ji podstupuje)

Nebudu vám tady rozebírat postup regrese, jak do ní sestoupíte a jak se vrátíte. Jen pamatujte, že touha nahlédnout do své minulosti nemusí být pouze a jen tou příjemnou návštěvou, ale i často zklamáním, bolestí a znovu prožitým utrpení, Proto by ji měli absolvovat opravdu jen ti, kteří chtějí něco změnit ve svém současném životě, chtějí něco vyléčit a uzavřít.

Takžeéééé po vážnosti příspěvku jako věřím děckááá, že jsem opět dobře pomotal vaše kebulky, hlavinky, rozhodil vaše Ego, nedokonalosti, chybějící poznatky i řídící centra a že máte vo čom přemýšlet :). Užijte si Velké noce, nestresujte se tímhle příspěvkem, dejte si ho jako relax čtení místo Blesku, Aha, Sportu, Květů apod a zamyslete se na svými vlastními lekcemi, které se vám neustále opakují znovu a znovu a znovu,ale vy namísto pochopení jen obviňujete druhé omlouvajíce své vlastní chyby, omyly a způsobené blbostí.... protože to co se vám děje tak za to si jako fááááákt můžete jen a jen vy sami.... Hlavní je se z toho co.... no nepo..... !

Merlin