CO PŘINESE DRUHÁ PŮLKA 2016

26.06.2016 20:02

Rok 2016 končí svou první polovinu. Vše co bylo započato začátkem roku, ale vlastně už s koncem roku 2015 nabralo na obrátkách, nabralo zcela jiné směry, než jaké byly očekávány. Uzavíraly se a uzavírají situace, vztahy, děje, události, pracovní poměry, bortí se finanční i materiální jistoty, nejen ve vás samotných, ale i ve vašem okolí nebo celosvětově. Přicházejí zásadní životní rozhodnutí, nevyhnutelné změny, které mnozí ale nechápete. U každého znamení se otevírají cca 3 před-narozeninové měsíce, ve kterých se jakoby rychleji a dynamičtěji zviditelňují nezpracovaná témata, otevírají se nedořešené situace a graduje vše, co nebylo ještě uzavřeno. Jsou to vždy nejnáročnější 3 měsíce pro jednotlivé znamení, útěchou může být, že Berani, Býci, Blíženci a částečně i Raci to již mají za sebou. Lvi tímto obdobím zvratů a zlomů právě procházejí, stejně tak jako Panny a Váhy stojí na startovní čáře a čekají na svůj výstřel. (Mě osobně tento startovní výstřel čeká právě zítra 27.6.), ale už teď vím, co mi všechno ještě následující 3 měsíce odhalí, co mi ukáží a co ještě budu muset zvládnout dotáhnout do konce.
Štíry čeká tento výstřel s koncem července, Střelce s koncem srpna a Kozorohy s koncem září. Každý bude svoje před narozeninové období prožívat jinak a po svém, ale přesto všichni stejně. Jak již bylo několikrát řečeno, 9-ová vibrace tohoto roku je o mnoha životních zlomech, náhlých ukončeních, změn směrů i dalšího posunu, odmítavý postoj k návratu do minulosti, ale také o sklízení vlastní setby za uplynulé 3 roky, pokud vynechám karmické záležitosti z dávné minulosti. Druhá polovina letošního roku vám ale ještě více odhalí to, co jste nestačili ukončit, vyřešit nebo změnit v jeho první půlce. Více se bude zaměřovat na to, aby se dokončily procesy, neuzavřené příběhy, rozdělilo se to, co je nefunkční, odpoutávali jste se od toho, co vás svazuje, co vám brání prožívat naplno vše, co byste chtěli. Budou přicházet rychlejší a zranitelnější zlomy, skrze bolest i trápení budete procházet procesy své vlastní vnitřní přeměny. Můžete v jedné vteřině prakticky přijít o všechno jen proto, aby jste si uvědomili, že jste znovu na začátku a že odešlo to, co jste až příliš chtěli nebo na čem jste lpěli. Všechno nestabilní, neklidné a nevyrovnané se bude hroutit, budou gradovat procesy, situace i události. Nepátrejte po tom, proč se to či ono děje, jaká je příčina, ale v dané situaci si promyslete své další kroky, svá slova i své postoje nebo názory, bude se vám to hodit. I světové dění nebude tak klidné jak se může zdát, nečekané zvraty v politické sféře, ale i v myšlení, v náboženstvích, všude tam, kde je nesoulad se budou projevovat potlačované emoce, netrpělivost, ale i zbabělost, touha utíkat od problémů, nechuť je řešit, určitá bezmoc nebo beznaděj či prožívání vlastní krize víry, ocitnutí se na vlastních životních křižovatkách. 
Nepodléhejte zbytečně strachu, je to nedílný proces tohoto roku. Je to z toho důvodu, aby vše nepotřebné, zastaralé a zkostnatělé odcházelo, dál vás nesvazovalo, neničilo a nemučilo vaše myšlenky. A právě mysl bude tím hlavním a ústředním tématem od července do prosince 2016. Bude vás víc zatěžovat, víc vás nutit přehodnocovat vše, co jste zaseli v minulosti, bude vás hnát do koutů, abyste dospěli k rozhodnutím, hledali nové cesty, východiska nebo alternativy. Budete doslova osudem i Vesmírem tlačení do situací, aby docházelo k nápravám chyb a omylů, k odpuštěním, ale i k možným ztraceným návratům. Stejně tak budete tlačení do toho více projevovat své skutečné pocity, nemanipulovat a nebýt manipulováni, nezneužívat a nebýt zneužíváni. Budete častěji konfrontování sami se sebou ve své samotě, ve svém nitru, častěji budete pochybovat o svých rozhodnutích, postojích nebo názorech. Budete sobě i druhým odkrývat své karty, své skutečné tváře, více uvidíte to, co jste vidět nechtěli a stejně tak budete vybředávat a pomalu se drát ze svých vlastních vytvářených iluzí, sebeklamů, vypočítavosti, přetvářky i pokrytectví. Budete se častěji tváří v tvář setkávat se svými starými a dobře zašitými kostlivci v podobě druhých, budou vám častěji odzrcadlovány vaše vlastní nezpracované emoce, potlačované touhy, nenaplněné sny a chtění. Více budete chtít a lpět udržet si to, co kolem sebe máte, nebudete se chtít daného pustit, ale přesto to neudržíte, pokud je to slabé a nestálé. Hlavně se nesnažte nic měnit, nejste pány Osudu a on není ve vašich rukou. Nakonec stejně všichni budete chtě nechtě podřízeni jemu. Osud je mocnější, než se vám může zdát. Přijímejte vše, co k vám bude přicházet se vztyčenou hlavou, nekrčte se v obavách někde v koutku. Přijměte výzvy i situace, i když budou bolestné, mizerné nebo zraňující. Ony vám totiž ukáží vaši slabost, vaši nedokonalost, to, v čem a v jaké oblasti o sobě pochybujete, kde máte nedostatečné sebevědomí, sebedůvěru a naopak na světlo bude vyplavovat vaše skryté obavy a strachy. 
Ať už bude přicházet cokoliv, pamatujte si, že všichni jsme tu za jedním jediným účelem. Prožít si tento krátký pozemský život naplno, prožít každý den tak, jako by měl být váš poslední.

Pavel /Merlin/