VTĚLENÍ ANDĚLÉ

14.09.2015 20:02

Vypadají jako andělé. Mužští i ženští inkarnovaní andělé mají jemné rysy, jejich tváře jsou většinou srdcovitého tvaru a připomínají obličeje dětí. Vysoké procento ženských inkarnovaných andělů si barví nebo zesvětluje vlasy.

Složité vztahy: Díky své potřebě dávat, rozmazlovat a zachraňovat ostatní mívají za sebou vtělení andělé celou řadu vztahů postavených na vzájemné závislosti. Mají také tendenci vidět v ostatních to nejlepší, takže často snášejí svého agresivního partnera déle, než by to vydrželi ostatní lidé. Mnoho inkarnovaných andělů absolvovalo několik sňatků a rozvodů.

Nutkavé chování a problémy s váhou: Vtělení andělé často trpí nutkáním k nějaké sebezničující činnosti, zejména přejídání. Často také mívají nadváhu. Ve snaže vyrovnat se s emocionálními problémy se často utěšují jídlem nebo jinými látkami, zvláště tehdy, nejsou-li ve spojení se svou spiritualitou.

Profesionální pomocníci: Jsou rozenými léčiteli a pomocníky a často jsou zaměstnání ve zdravotnictví nebo ve službách, například jako ošetřovatelé, masážní terapeuti, sociální pracovníci, letušky, piloti nebo učitelé. Cizí lidé jim vylévají svá srdce a často říkají: “Vážně nevím, proč vám o sobě vyprávím tak intimní věci. Mám zkrátka pocit, že vám můžu věřit.“

Jsou těmi, co dávají a neberou: Inkarnovaní andělé jsou velmi velkorysí lidé, pro které je často obtížné přijímat. Proto si mohou ve svých životech zjevit nedostatek tím, že zablokují přísun peněz, lásky, energie a dalších přirozených zdrojů. Jsou velmi citliví na pocity ostatních lidí, často do té míry, že ignorují své vlastní potřeby. To může u těchto andělů vyvolat frustraci nebo zlobu, že jejich potřeby nejsou uspokojovány.

(Zdroj: moudré knihy a internety)