VĚŠTĚNÍ KYVADLEM...RADY A VAROVÁNÍ

23.05.2013 20:52

 

Věštecké kyvadlo dává jasné odpovědi a nabízí užitečná řešení v každodenním životě. Například odhalí vaše skryté nadání. Doporučí vhodnou stravu či rozmístění nábytku. Pomůže při diagnostikování nemoci nebo prozradí, zda je vhodný čas změnit povolání.
Kyvadlo se těší stále rostoucí oblibě, za což vděčí především tomu, že poskytuje jednoznačné odpovědi na složité a mnohdy obtížné otázky. Odpovídá na velmi nesnadno vyjádřitelné otázky, protože i správné formulování dotazu bývá často namíru komplexní, jestliže o tématu dlouho přemýšlíme.
Používání kyvadla je relativně nová technika. Známější a mnohem déle používaná virgule je v podstatě předchůdce kyvadla, protože oba nástroje využívají stejné síly i techniky. Práce s kyvadlem, jak ji dnes známe, je mnohem mladšího data, než si lidé obvykle myslí. Ačkoli v posledních desetiletí byla na toto téma vydány desítky knih a provedlo se mnoho výzkumů, zůstává používání kyvadla i nadále poněkud tradiční, neřku-li konzervativní.
Práce s kyvadlem je docela obyčejné vnímání určitých energií, protože veškeré živé bytosti (lidé rostliny, zvířata), ale i krystaly, minerály apod. jsou obklopeny ,,aurou“ neboli zářením, které obsahuje určité informace, a lidé používají kyvadlo či virguli již velmi dlouho jako nástroj, s jehož pomocí jsou schopni toto vše obklopující záření zachytit a lokalizovat. K používání kyvadla vždy používejte vhodné tabulky, během práce z kyvadlem se snažte odpoutát svou mysl od každodenní reality, neboť nejen svoji myslí ale i emocemi můžete ovlivňovat odpovědi kyvadla na vaše otázky. Někteří používají k práci kyvadlem své "VYŠŠÍ JÁ", napojení na "DUCHOVNÍ VEDENÍ", "NANEBEVZETÉ MISTRY", avšak i tady je hrozba selhání kyvadla, neboť tento kanál není ničím chráněný , a pokud ano tak na omezený počet otázek, a tak informace které můžete dostat od kyvadla nemusí být zákonitě z nejvyšších astrálních sfér, avšak můžete propojit do nejnižších vibračních sfér, hrubých vibrací, nižších astrálních sfér a odpovědi tak budou buď falešné, zkreslené nebo zavádějicí. Vždy před prací s kyvadlem si kolem sebe vytvořte ochranu pro bezpečný přenos informací, nejlépe za asitence archandělů Michaela, Rafaela, Uriela a Gabriela a jejich světelného štítu pro vaše bezpečné napojení.
 
!!!!DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ!!!!
Nesnažte kyvadlem, snímat prokletí, uhranutí ani uřknutí, neodvádějte jím duše, ani nevytahujte nemoci z těla, ani nezkoušejte čistit energetická pole lidí, pokud opravdu nemáte nadání propráci s kyvadlem!!!! Kyvadlo opravdu slouží pouze jako zdroj informací na vaše otázky, diagnostikování orgánů a zablokovaných čaker, hledání věcí či osob a i počet otázek je omezen pouze na 4-5... Pokud se budete snažit kyvadlo používat k jiným věcem než je určeno, můžete si vše přetáhnout sami na sebe nebo dané osobě vůbec nemusíte pomoci. Kyvadlo je sice nejstarší věšteckou pomůckou, ale není zcela bezpečné a spolehlivé na 100% v práci ezoteriků, proto je mnoho lidí zklamaných z toho, že kyvadlo jim nefunguje, nebo jim dává jiné odpovědi než měli dostat apod ať už ho využíváte pro sebe nebo pro práci s druhými....
 
Merlin