VELKÁ MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ NA ZÁŘÍ 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ/GREAT MERLIN'S MYSTICAL PREDICTION FOR SEPTEMBER 2014 FOR ALL SIGNS

31.08.2014 21:44

 

BERAN:

Pro berany bude září pozitivním, nadějným a úspěšným měsícem, i když se tu a tam může objevit nějaký ten mráček pochybností a nejistoty. Budete sršet štěstím a optimismem, tvořivostí a kreativitou, neboť vaší kartou je „SLUNCE“. Ve vztazích se můžete dočkat určitých sympatií od opačného pohlaví, i když nemusí jít zrovna o partnerský vztah. Vyjasní se u vás to, co stagnovalo, nebo co vám přineslo problémy. V zaměstnání by se mělo beranům dařit, budou se pohybovat v dobrém pracovním klimatu, po prázdninách plní energie a bude jim přát štěstí a to platí i pro ty, kteří buď nastupují do nového zaměstnání nebo ho hledají. Počítejte také s určitou rychlostí, události nebo situace mohou nabrat nečekaný spád. Pozor si jen v období kolem úplňku (9.9.) dávejte na zmatení, bezúspěšnost, citovou rozkolísanost nebo momentální těžkosti. Také se připravte na nějaké nepříjemné a nejasné pozvání, ale můžete ho odmítnout. Celkově bude ale zářijový měsíc pro vás příznivý, připravte se na nějaké uznání nebo úspěch, dočkáte se také ohodnocení okolí.

 

BÝK:

Pro býky bude zářijový měsíc také příznivý, očekávat mohou příznivou událost, odměnu, radost, spokojenost a štěstí, neboť jejich kartou je „JETEL“. Ve vztazích zavládnou určité sympatie i láska, pocity štěstí a harmonie. V zaměstnání bude spíše vládnout pohoda, než se pustíte v dalších měsících do náročnějších úkolů. Také vás budou provázet celý měsíc určité všeobecné změny, to co bylo, už neplatí, posunujete se dál. Svých cílů můžete dosáhnout chytrostí, ale i mazaností, jen buďte na pozoru, aby se vám to ale nevrátilo. Pozor na faleš ve všech podobách, na předstíranou veselost, přetvářku, špatný vliv přátel a falešné přátele, lži nebo pokryteckou společnost. Zůstaňte vždy sami sebou. Nastanou také změny ve vašem okolí, ve vztazích ale i ve společnosti. Štěstí může mít mnoho podob, ale také může být krátkodobé, proto nepodlehněte iluzím, klamům a nenamlouvejte si nic, co nemůže mít delšího trvání. Změny vnímejte jako svůj posun, jako důležitost vaší cesty, pro mnohé z vás to mohou být změny nečekané, ale přinesou vám přesně to, co očekáváte.

 

BLÍŽENCI:

Blíženci stejně jako býci budou mít zářijový měsíc příznivý, očekávat mohou příznivou událost, odměnu, radost, spokojenost a štěstí, neboť jejich kartou je „JETEL“. Ve vztazích zavládnou určité sympatie i láska, pocity štěstí a harmonie. Pozor ale také na to, že se můžete dočkat krátkodobého, ale o to víc intenzivního flirtu nebo sexuálního dobrodružství a to nejen nezadaní. Pro zadané tento měsíc naznačuje nějakou aférku, sice dobře utajenou, ale přesto nemusí být bez následků. V zaměstnání bude spíše vládnout pohoda, než se pustíte v dalších měsících do náročnějších úkolů. Budou k vám přicházet zprávy, dopisy, e-maily, prostě korespondence všeho druhu. Všichni, kteří začínají v tomto měsíci studovat mohou počítat s e štěstím při studiu a dalším vzdělávání. Přijít k vám může štěstí v jakékoliv podobě, nečekaně a spontánně např. V souvislosti s určitým pozváním. I když může být štěstí ze začátku měsíce ještě jakoby skryto, brzy se začne projevovat, jen se nenechte příliš pohltit, přišlo by trpké vystřízlivění, buďte si vědomi svých činů, kroků a jednání, buďte zodpovědni sami za sebe, nesvalujte vinu na druhé. Vy jste těmi, kdo drží otěže štěstí ve svých rukou.

 

RAK:

Pro raky bude zářijový měsíc symbolem samostatnosti, padání starých struktur, ideálů a hodnot. To na čem lpěli již neplatí. Ve vztazích může docházet k projasnění krizí a neshod, upevňování, ale také ustrnutí na jednom místě, nebo nechuť komunikace neboť budou pod kartou „VĚŽ“. Naopak ale v zaměstnání mohou dosáhnout vyšších postů nebo zadání samostatných úkolů, mohou projevit více svoje kvality a ambice, nesnažte se ale o to prosazovat svoje nápady příliš nadřazeně nebo egoisticky. Úřední záležitosti, které budete řešit vám zrovna na ruku nepůjdou, můžete se setkat s nezájmem nebo negativním výsledkem, pozor na rodinné vztahy, mohou se projevit dlouho skryté nedořešené záležitosti nebo konflikty, starosti. Volte svá slova, nezapojujte příliš emoce, vedlo by to k určitému odloučení nebo úzkoprsosti. Hlavně kolem úplňku (9.9.) budou emoce vypjaté a nezvladatelné. Něco, co už nemá mít ve vašem životě místo bude umírat, aby přišlo něco nového, nová rozhodnutí, nové cesty. Budete mít tendenci se stáhnout do ústraní a určité izolace, ale i to je pro vás důležité aby jste vyšli znovuzrození. Opatrní buďte na své stravování, hrozí zažívací potíže, pozor na úrazy, nepozornost nebo drobné nehody, mohli byste skončit na pohotovosti v nemocnici. Ti, kteří zažívali určité trápení, bolest nebo křivdu se mohou dočkat vyjití, tento měsíc skonči toto období a starosti definitivně odejdou.

 

LEV:

Lvi budou mít velmi silný komunikační, ale i diskusní a hádavý měsíc, neboť jejich kartou jsou „DŮTKY“. Provázet je může určité napětí, podrážděnost, vnitřní rozpor, naštvanost nebo určité výčitky. Ve vztazích budou mít neustálé tendence zjišťovat informace, mohou být urýpaní nebo si budou chtít něco od plic vyříkat s partnerem. V zaměstnání by si rovněž měli dávat pozor na svá slova nebo projevené emoce, jsou totiž příliš impulzivní. Také ale určité rozhovory povedou k úspěchu, dosáhnout tak řešení. Lvi budou tento měsíc i hodně cestovat, pozor ale kolem úplňku (9.9.), jinak jejich cesty ať už služební nebo soukromé, za sportovními aktivitami, zábavou nebo rodinou budou úspěšné a přinesou nejedno překvapení. Od půli měsíce se mohou lvi dočkat přílivu štěstí, vydaří se jim jejich předsevzetí, sny nebo přání. Ti kteří mění zaměstnání nebo nové hledají se mohou těšit na úspěšné přijímací pohovory, úspěch buď ve stávajícím nebo při hledání nového. Celkově se tedy pro lvi bude odvíjet plodný měsíc, od začátku až do konce, ujasňovat si budou své priority, krotit by měli své vášně a emoce, ale úspěch je nemine.

 

PANNA:

Pro panny bude zářijový měsíc o překonávání sebe samých, svých nejistot, obava strachů, problémů, tvrdohlavosti, umíněnosti a neústupnosti. Také ale o překonávání životních překážek, o jejich odvaze neboť jejich kartou je „HORA“. Ve vztazích by měli být panny více vstřícnější, za svou tvrdou slupkou se skrývá jemné srdce, vypadají sice tvrdě a neústupně, pozor na přílišnou kritiku ostatních. V zaměstnání mohou mít pocit, že nikam nepostupují, řešit budou kolegiální vztahy, ale i vztahy s nadřízenými. Neberte si na sebe příliš těžké úkoly. V průběhu měsíce budete více cestovat, čeká vás návštěva rodičů nebo s rodiči, dočkat se můžete cesty s překvapeními, ale také můžete cestu na poslední chvíli zrušit nebo odložit. Po úplňku (9.9.) jakoby ale překážky začaly sami ustupovat a projeví se více vaše síla a odvaha. Dorazí k vám vyšší suma peněz, nepátrejte po zdroji, ale využijte je tak, aby to přineslo štěstí všem. Příliš nerozhazujte, neplňte nesmyslná přání, vaše stabilita by tím mohla být ohrožena. Pokud chcete dosáhnout svých snů a přání, zjemněte svou kritičnost, pedantství, obavy ze strachu, vnímejte babí léto jako nastartování něčeho nového.

 

VÁHY:

Váhy prožijí zářijový měsíc ve znameních příznivých vyhlídek, pozitivního vývoje situací, myšlenek, inspirace, naděje a nápadů, neboť jejich kartou jsou „HVĚZDY“. Vyjasní si sami v sobě co skutečně chtějí, mohou zažít romantiku i lásku, jen by se neměli tolik soustřeďovat na nalezení ideálu, byla by to marná snaha, vše by spíše skončilo na platonické úrovni. Vyvarovat by se také měly nadměrné konzumace alkoholu, mohli by díky němu zažít rozčarující vystřízlivění. Čekají je ale také nové pozitivní začátky a úspěšné záležitosti ve všech oblastech, hlavně koncem září od novoluní, neboť Slunce vstupuje do jejich znamení. Také v zaměstnání mohou zažít úspěch a uznání, mít jasno co chtějí dělat, poohlédnout se po novém zaměstnání, pokud jsou v současném nespokojeni, projevit více svoji kreativitu, tvořivost a nebát se inspirovat od druhých. Děti váhy budou hýřit nápady, ale také mohou zažít momentální těžkosti, ale nic netrvá věčně. Váhy tedy budou oplývat energií, mohou dosáhnout slávy a úspěchu, nezadaní mohou potkat novou lásku, zažít romantiku a vnést do svých životů harmonii, která je pro váhy typická.

 

ŠTÍR:

Štíry naopak čeká měsíc prožitý především ve společnosti, na veřejnosti, na různých akcích, koncertech, na setkáních, neboť jejich kartou je „PARK“.Společenské dění bude u štírů na přetřes po celý měsíc, nebudou mít možnost si stěžovat, že většinu času trápí buď v zaměstnání nebo doma, budou středem pozornosti, budou mít šanci projevit svou spolehlivost, naději a ukotvení v zaměstnání, ale i ve vztazích. Upevňovat mohou svoje pozice v přátelských vztazích, prokázat jak jsou dobrými přáteli, setkávat se s druhými, být družní a zábavní, odhodit svoji samotu a aspoň na chvíli zapomenout na křivdy minulosti. Jen kolem úplňku (9.9.) by na sebe měli být více opatrní. Nezadaní mohou potkat svého budoucího partnera, chodit na rande nebo schůzky, u dlouhotrvajících vztahů mohou štíři, především ženy najít své štěstí v podobě žádosti o ruku nebo jiném zpečetění vztahu. Celkově je to pro štíry jeden z nastupujících a těch šťastnějších a příznivějších měsíců, jejich měsícem bude konec října a listopad.

STŘELEC:

Střelci podobně jako býci a blíženci budou mít zářijový měsíc příznivý, očekávat mohou příznivou událost, odměnu, radost, spokojenost a štěstí, neboť jejich kartou je „JETEL“. Ve vztazích zavládnou určité sympatie i láska, pocity štěstí a harmonie. Znamením tohoto měsíce budou zprávy všeho druhu, komunikace, dynamika a pohyb. Dlouho nevydrží na jednom místě, situace a okolnosti naberou rychlý spád. Očekávat mohou dobré zprávy, zprávy které přinesou určité změny, ale naplní i štěstím a radostí, malé události. Ale také by si měli umět dopřát klidovou fázi, uvolnění, nebýt v přílišném stresu a shonu, hrozí úrazy, nehody a je škoda aby čas strávili na pohotovosti v nemocnici nebo pobytem doma. Vyvarovat by se měli toho, aby se v diskusích nebo rozhovorech nezapletli do zbytečných konfrontací, hrozí prudké hádky nebo výměny názorů. Celkově ale budou navštěvovat různé akce, přednášky, taneční zábavy nebo jen tak posezení v kruhu přátel nebo rodiny. Střelce, kteří prožívali vleklé potíže nebo stagnaci čeká vyjítí z krize, vyřešení daných situací jakoby samovolným posunem dopředu, jakoby neviditelná sila rozpohybovala to, co oni sami nebyli schopni posunout nebo vyřešit. Těšit se opravdu mohou na dynamický a rychlý měsíc.

 

KOZOROH:

Kozorohy čeká celý zářijový měsíc komunikace, zprávy, dopisy, telefonáty, prostě vše co se týká sms, e-mailu, dopisů nebo zpráv, neboť jejich kartou je „DOPIS“. Zprávy na sebe nenechají dlouho čekat a již od začátku září mohou očekávat více pošty nebo zpráv ať už vroucích, o úspěchu, láskyplných nebo úředních. Ve vztazích by si ale měli dát pozor na povrchní pocity a city, naplno ale mohou obnovit stagnující komunikace, nezadaní snáze budou moci navázat kontakt se svým protějškem, o který mají zájem. V zaměstnání naopak se mohou dozvědět něco důležitého, ti kteří hledají zaměstnání mohou díky pohovorům dosáhnout úspěšného přijetí nebo mohou objevit v sobě nové komunikativní vlohy a schopnosti. Dalším tématem také bude duše, citlivost a cituplnost, kolem úplňku (9.9.) bude lepší pro střelce ses píše stáhnout do ústraní, nezvládli by své emoce a navíc pokud máte v tomto období nějaké důležité úřední jednání, počítat můžete s negativním postojem nebo mrzutostmi, v zaměstnání zase hrozí konflikt s nadřízeným. Bude lepší dané schůzky přesunout na pozdější dobu. Můžete se dozvědět leccos zajímavého, zasahujícího do hloubky, docílit uznání ve společnosti.

 

VODNÁŘ:

Vodnáři stejně jako váhy prožijí zářijový měsíc ve znameních příznivých vyhlídek, pozitivního vývoje situací, myšlenek, inspirace, naděje a nápadů, neboť jejich kartou jsou „HVĚZDY“. Vyjasní si sami v sobě co skutečně chtějí, mohou zažít romantiku i lásku, jen by se neměli tolik soustřeďovat na nalezení ideálu, byla by to marná snaha, vše by spíše skončilo na platonické úrovni. Čekají je velmi pozitivní změny, 100% úspěch, budou schopni vše kolem sebe vidět naprosto jasně, jejich úspěch je nepochybný, ale neměli by se nechat opít úspěchem a slávou, přijít by mohly nejasnosti, zkalený zrak nebo pochybnosti. Také osud zasáhne vodnářům do života kolem úplňku (9.9.), něco v jejich životě je předurčeno, nedá se před tím skrýt ani utéct, každý prožije jinou zkoušku a jinou lekci, dostanou možnost uvědomit si svůj životní úkol, to proč jsou tady, prožijí karmické nevyhnutelné změny, které je mají posunout dál, mohou o něco přijít aby něco nového získali, jde o karmický úděl, u některých může přijít určitá krize víry, ale i když dané změny přinesou určité ztráty, nakonec vodnáři zjistí že dosáhli přesně toho úspěchu, po kterém toužili. Negativní situace, stagnace, nedořešené úkoly budou vyřešený, vše dospěje do úspěšného konce a přinese kýžené plody snů a přání.

 

RYBY:

Ryby čeká zářijový měsíc v komunikaci, hektičnosti, nervozitě, malých komplikacích, stresu, spěchu, neklidu a rozčílení, ale také ve změnách, pohybu, zahnízdění se, neboť jejich kartou jsou „SOVY“. Ve vztazích může vládnout občasné napětí, nervozita, nejistota nebo výpadky zájmu. Pro nezadané může jít spíše o úlety, než o nalezení vztahu. Na druhou stranu protože jsou ryby duální znamení, mají jak kladný tak záporný charakter, mohou si dělat úplně zbytečné starosti i tam, kde žádné nehrozí, rozruch i záludnosti mohou být na denním pořádku, ale po úplňku se bude vše pomalu zklidňovat. Do života jim zasáhne důležitý osudový telefonát, mnoho zpráv i pošty, dorazit mohou zpožděné zprávy, osudové zprávy, ale i zprávy u kterých bude stát za to ověřit si jejich pravdivost. Pozor by si ryby měly dát na falešné povídačky, pomluvy, lži a důvěru, budou prověřovány jejich schopnosti rozlišovat zrno od plev. Čistku tak mohou udělat nejen ve vztazích, ale i přátelstvích nebo ve svém okolí. Více projeví svou poctivost, pozor jen na určité ztráty nebo krádeže, hlídejte si své osobní věci, doklady i finance, můžete přijít o víc než si myslíte. Berte tento měsíc jako zkouškový, nenechte se příliš pohltit tím, co se kolem vás bude vytvářet, nepodléhejte stresu nebo nervozitě, můžete mít pocit krize víry v to co děláte, že je správné. Stejně jako jiná znamení i vám konec září přinese zklidnění a radost...

 

Merlin

 

 

ARIES:
For the Rams will be in September in a positive, hopeful and successful month, although here and there one can detect a cloud of doubt and uncertainty. You will be teeming with happiness and optimism, creativity, and creativity, as your card is "SUN". In relationships, you can wait some sympathy from the opposite sex, even when they do not go just for a relationship. To clarify for you what stagnated or what you brought problems. The job would be the rams do well, they will be in good working climate after the holidays full of energy and will wish them luck and this is true even for those who have either a new job or looking for him. Expect also to a certain speed, events or situations can pick up an unexpected turn. Caution just around the time of the full moon (9.9), take the confusion bezúspěšnost, emotional volatility or the current difficulties. Also, be prepared for some awkward and vague invitation, but you can reject it. Overall, the month of September but it favorable for you, get ready for some recognition or success, you'll get to a valuation area.
 
TAURUS: 
For the month of September the bulls will also be beneficial, they can expect a favorable event, reward, pleasure, satisfaction and happiness, because their card is "Clover". In relationships hold sway sympathy and love, happiness and harmony. The job will govern welfare rather than releasing in the coming months to more demanding tasks. Also, you will accompany the entire month some general changes to what was, is no longer valid, you move on. You can achieve your goals cleverness, but also cunning, just be careful that you do but did not return. Beware of falsehood in all forms, feigned cheerfulness, hypocrisy, bad influence of friends and false friends, lying or hypocritical society. Stay always themselves. There will also be changes in your area, but in relationships and society. Happiness can take many forms, but can also be short-term, therefore not to be taken illusions, delusions and you face it nothing can have a longer duration. Changes Feel like your shift, as the importance of your journey, for many of you it may be unexpected changes, but will bring you exactly what you expect.
 
GEMINI: 
Gemini as well as the bulls will have a positive month in September, they can expect a favorable event, reward, pleasure, satisfaction and happiness, because their card is "Clover". In relationships hold sway sympathy and love, happiness and harmony. Beware also that you could be short, but the more intense flirtation or sexual adventure and not just singles. When given this month suggests an affair, although well hidden, but it may not be without consequences. The job will govern welfare rather than releasing in the coming months to more demanding tasks. They will be coming to you reports, letters, e-mails, just correspondence of all kinds. Everyone who begin this month to study happiness can count on in the study and further education. You can come to happiness in any form, for example, spontaneously and unexpectedly. In relation to an invitation. While you may be lucky in the beginning of the month even if hidden, soon begins to show, just do not swallow too, came the bitter disillusionment, be aware of your actions, steps and actions, be responsible for themselves, throw the blame on the other. You are the ones who hold the reins of luck in their hands.
 
CRAB: 
For the month of September crabs will be a symbol of independence, loss of old structures, ideals and values. It clinging to what is no longer valid. In relationships there may be brightened crises and disagreements, consolidating, but also becoming paralyzed in one place, or because they dislike communication card under "TOWER". On the contrary, the job but can reach higher positions or entering individual tasks can occur more their quality and ambition, but do not try to enforce their ideas of superiority or too selfishly. Official issues that you deal with the hand you just do not go, you can meet with indifference or negative, attention to family relationships may affect long hidden unresolved issues or conflicts, worries. Choose your words, do too much emotion, it would lead to some isolation or insularity. Especially around the full moon (9.9) will be intense and uncontrollable emotions. Something does not already have a place in your life will die to embarking on something new, new decisions, new ways. You tend to withdraw into seclusion and some insulation, but it is important for you that you came rebirth. Be careful on your board, there is indigestion, watch for accidents, carelessness or minor accident, you could end up in the emergency room at the hospital. Those who experienced some sorrow, pain or injustice can not wait to come out this month is over this period and worries finally leave.
 
LION:
The Lions will have very strong communication, but also discussion and argumentative month, because their card is "REPRIMANDS". May accompany a certain tension, irritability, internal conflict,'s irritation, or certain remorse. In relations will have a constant tendency to search for information, may be urýpaní or they want something from the lungs to clear the air with a partner. The work should also pay attention to their words or manifest emotions are too impulsive. But also some talks will lead to success, and achieve solutions. Lions will this month i travel a lot, but be careful around the full moon (9.9), otherwise their journey, whether for business or pleasure, for sporting activities, entertainment and family will be successful and will bring many surprises. By mid-month, the lions can not wait influx of happiness comes off with them their intentions, dreams or wishes. Those who change jobs or seek new can look forward to a successful job interview success either in existing or new search. Overall, therefore, the lions will depend prolific month, from beginning to end, you will clarify your priorities should restrain our passions and emotions, but the success of the misses.
 
VIRGIN:
For the month of September will be virgins on overcoming themselves, their uncertainty, fear fears, problems, obstinacy, stubbornness and intransigence. But also about overcoming life's obstacles, their courage, because their card is a "MOUNTAIN". In relations should be more responsive virgins, for their hard shell hides a tender heart, although they look hard and unyielding attention to the excessive criticism of others. The job may feel that is not progressing anywhere, will deal with peer relationships, but also relationships with superiors. Do not take yourself too hard tasks. During the month you will travel more, you will visit a parent or parents, can not wait to journey with surprises, but you can also travel at the last minute to cancel or postpone. After the full moon (9.9) but if the obstacles they started to recede and show more courage and your strength. They arrive to you a higher sum of money, don't search for the source, but use it so that it bring happiness to all. Too nerozhazujte, fill the senseless desire, your stability could be endangered thereby. If you want to achieve your dreams and wishes, loosened his criticism, pedantry, fear of fear, feel the gossamer as the start of something new.
 
LIBRA: 
Scales spend a month in September omens favorable prospects, the positive development of the situation, thoughts, inspiration, hope and ideas, because their cards are "STARS". Clarify in themselves what they really want, they can experience the romance and love just should not focus so much on finding the ideal would be a futile effort, everything would rather resulted in a platonic level. Avoid should also excessive alcohol consumption, they would, with disappointing sobering experience. Waiting is positive but also new beginnings and successful issues in all areas, especially at the end of September from New Moon because the Sun enters the sign. Also in employment can experience success and recognition, to be clear what they want to do, look for a new job if you are not satisfied in the present, show more their creativity, creativity and daring to inspire from others. Children will revel weights ideas, but also may experience momentary difficulties, but nothing lasts forever. Scales will therefore be teeming with energy can achieve fame and success, singles can meet new love, experience the romance and bring harmony into their lives, which is typical for scales.
 
SCORPIO: 
Scorpio vice versa waiting a month spent mostly in the company to the public at various events, concerts, meetings, because their card is "PARK" .Common events will u scorpions broached throughout the month, they will not be able to complain that bothers most of the time either at work or at home, will be the center of attention, will have a chance to show their reliability, hope and anchor in employment, but also in relationships. Can strengthen their position in friendly relations, demonstrate how they are good friends, meet others, be sociable and entertainment, throw away your loneliness and for a while forget the wrongs of the past. Just around the full moon (9.9) by itself had to be more careful. Singles can meet your future partner to go on a date or meeting, for long relationship can scorpions, particularly women, to find his fortune in the form of a marriage proposal or another seal the relationship. Overall, this is for scorpions, one of the emerging and those fortunate and favorable months, the month will end in October and November.
 
SAGITTARIUS: 
Shooters like bulls and Gemini will have a positive month in September, they can expect a favorable event, reward, pleasure, satisfaction and happiness, because their card is "CLOVER". In relationships hold sway sympathy and love, happiness and harmony. The implication of this month will be all kinds of news, communication, dynamics and movement. Will not last long in one place, situation and circumstances take a dramatic turn. Can expect good news, which will bring some changes, but also filled with happiness and joy, small events. But it also should be able to indulge in a resting phase, relaxation, not to be in too much stress and bustle, threatening injuries, accidents and damage to the time spent in the emergency room at a hospital or stay at home. Should avoid that in discussions or interviews not run into unnecessary confrontation, threatens violent quarrels or exchanges. Overall, however, will attend various events, lectures, dances or just sitting in a circle of friends or family. Sagittarius, who were experiencing difficulties or protracted stagnation waiting to come out of the crisis, resolve the situation as if spontaneous shift forward, as if an invisible force set in motion what they themselves were not able to move or resolve. Can really look forward to a dynamic and fast month.
 
CAPRICORN: 
Capricorns waiting the whole month of September communications, reports, letters, phone calls, just everything related to sms, e-mails, letters or messages, because their card is "LETTER". Reports not be long to wait, and since the beginning of September can expect more mail messages or whether boiling, about success, loving or official. In relations but would have to be careful on superficial feelings and emotions, but can fully recover stagnant communication, singles will easily be able to establish contact with its counterpart on which they are interested. In contrast, employment may learn something important, those who seek employment through interviews can achieve successful adoption or may occur in each new communicative abilities and skills. Another topic will also soul, sensitivity and cituplnost around the full moon (9.9) will be better for shooters you wrote to retire, can not handle their emotions and also if you have in this period some important official meetings, you can count with a negative attitude or annoyance, in employment was in danger of conflict with superiors. It would be better to move the meeting to a later time. You can learn many interesting things extending in depth to achieve recognition in the society.

 

AQUARIUS: 

 

Aquarians like scales spend the month of September in omens favorable prospects, the positive development of the situation, thoughts, inspiration, hope and ideas, because their cards are "STARS". Clarify in themselves what they really want, they can experience the romance and love just should not focus so much on finding the ideal would be a futile effort, everything would rather resulted in a platonic level. They are faced with a very positive change, 100% success, will be able to see everything around you absolutely clear, their success is unquestionable, but they should not get drunk success and fame would come to confusion, doubt or hazy vision. Also vodnářům fate intervenes in the life around full moon (9.9), something in their life is predestined, not in front of the hide or run away, everyone experiences a different test and a different lesson, they get the opportunity to realize his life's work, why they are here, spend karmic inevitable changes that have to move on, something may come to get something new, it's karmic destiny, some may come a crisis of faith, but even if the change will result in a loss, eventually Aquarius finds that achieve exactly this success, he desired. Negative situations stagnation, outstanding tasks are solved, everything reaches a successful conclusion and bring the desired fruit of dreams and wishes.
 
FISH: 
Fish waits month of September in communication, hectic, nervous, small complications, stress, hurry, anxiety and excitement, but also in the changes, movement, nesting is because their cards are 'owls'. In relationships may govern the occasional tension, nervousness, uncertainty or blackouts interest. For singles can go rather fling before finding a relationship. On the other hand, because the fish is a dual sign, have both positive and negative nature, they can do quite unnecessary worry even where there is no any commotion and pitfalls may be rampant, but after the full moon, everything will calm down slowly. The life of them will hit important fateful phone call, many reports and mail can arrive late reports, the fatal news, but also news which will be worth it to check their veracity. Caution should fish be put on false rumors, slander, lies and trust scanned their ability to distinguish the wheat from the chaff. Purge may do so not only in relationships, but also friendships or in its vicinity. More declare his honesty, attention to certain loss or theft, watch their personal belongings, documents and money, you can lose more than you think. Take this month as the exam, do not be too absorb what is around you will create, not succumb to stress or anxiety you may be feeling the crisis of faith in what you are doing is right. Like other signs and you will end Sept. calm and joy ...