VELKÁ MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ NA ŘÍJEN 2014 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

01.10.2014 07:46

 

 

BERAN:

Pro berany bude říjen měsícem uskutečnění jejich plánů, příznivých vyhlídek, vývoje a naděje, ale také nápadů a inspirací, ideálů nebo snů, neboť jejich kartou budou „HVĚZDY.“ Zaslouží si také určitou medialitu, vyjití z krizí, které je delší dobu mohly sužovat. Především ženy beranice budou hýřit nápady, ale ani muži berani nezůstanou pozadu. Pozor by si jen měli dávat na občasné nejasnosti nebo drobné neúspěchy. Starosti se budou rozplývat, nicméně by berani neměli usnout na vavřínech, obezřetní by měli být ohledně svých osobních věcí, neboť hrozí krádež nebo ztráta, ale i ohledně svého zdraví., může se dostavit zastavení nebo varování v podobě krátkodobé nemoci, která je aspoň trochu donutí ke klidové pauze. Stanovit by si měli jasný životní cíl a pozor na zkalený zrak, ne každý úspěch bude korunován pochvalou. Pozor na zbrklost nebo malý šok. Muži berani mohou potkat svou ženu pro život i vztah, jen stačí nebýt až příliš aktivní, ale postupovat pomalu.

 

BÝK:

Pro býky bude říjen měsícem ukotvení, stability, věrnosti, naděje ale i zaměstnání, neboť jejich kartou bude „KOTVA.“ týkat se to bude po pracovní stránce zaměstnání, které vám již nic nepřináší, u kterého máte pocit, že vás nenaplňuje, mohou se objevit určité překážky nebo spletitosti, ale jsou to především signály času změny, odchodu a nalezení nového zaměstnání. Mnozí býci se proto mohou rozhodnout vyměnit stávající zaměstnání za nové, ale stejně tak to může fungovat i ve vztazích. Ti, kteří jsou ale v zaměstnání spokojení se mohou také dočkat změn, buď v podobě platového ohodnocení nebo změn na pracovišti. Ženy býčice by si ale měly dát pozor na své finance, hrozí ztráta nebo okradení a to kolem úplňku 8.10. Pozor také na hlodavé myšlenky o další cestě nebo budoucnosti, vše se během měsíce vyjasní a karty se obrátí, nastolí se štěstí v peněžních záležitostech, lásce. Projeví se cituplnost, spolehlivost a laskavost. Opatrní buďte jen na drobné nepříjemnosti, mohly by vám pokazit náladu. Nezadaní, kteří jsou v čerstvých vztazích mají naději na dlouhý svazek, pozor jen na připoutanost ve vztazích, které chcete opustit nebo ukončit, ale chybí vám určitá dávka odvahy.

 

BLÍŽENCI:

Pro blížence bude říjen měsícem citů, duše, financí, majetku, závislostí a vlastnění neboť jejich kartou budou „RYBY.“ Stejně jako u předchozích znamení i tady hrozí ztráta peněz, jakoby Vesmír toužil po vyrovnání zákona hojnosti. Stejně tak i na duševní úrovni mohou blíženci zaznamenat určitý pohyb nebo posun, rozhodnutí podle pocitů. Ti, kteří se rozhodli pro změnu bydlení, koupi nebo nového pronájmu mohou zajásat, budou mít dostačují finanční prostředky, čeká je finanční úspěch, ale opatrní by měli být při výběru nového bydlení, ne každá nabídka se jim může zamlouvat, nebo může mít skrytá poškození nebo vady. Očekávat také mohou nějaké návštěvu nebo sami mohou cestovat, jen okolo úplňku by měli svá rozhodnutí zvážit, hrozí nepříjemnosti. Finanční stránka bude hlavním tématem měsíce, můžete hledat alternativy nebo cesty jak přijít k penězům, přijít mohou také dlouho očekávané finance nebo vše co souvisí s bydlením bude také na programu. Ve vztazích by si měli blíženci dát pozor na nevyrovnané city, chladnost nebo obrácený směr vývoje vztahu, ale také na určitou vypočítavost.

 

RAK:

Pro raky bude říjen měsícem určitých komplikací, protahování, zdlouhavosti, intrik nebo pokrytectví, hlavní slovo budou mít především ženy zasahují do života raků, neboť jejich kartou je „HAD.“ Také mohou očekávat jisté zprávy, které zasáhnou do jejich života, pozor na bludné cesty, zmatek a vnitřní chaos. Ženy račice se mohou seznámit se svým novým partnerem a muži raci naopak nebudou schopni určité ženy dostat ze své mysli. Říjnu vládne Venuše, planeta lásky, která může pořádně zamávat s pocity i city dohromady. Raci také mohou očekávat cestu s rodiči nebo k rodičům, je tu určité setkání a nezadaní mají šanci někoho nového potkat především na cestách jakéhokoliv druhu, třeba do zaměstnání nebo jen na nákup. Osud je vyzpytatelný v tom, kdy a kde se mají dvě duše setkat a za jakých okolností. Přijde jim také dlouho očekávaná vyšší suma peněz, úspěšné podniky nebo rozhodnutí. V pevných vztazích by si ale měli dávat pozor na určitou závist nebo žárlivost vůči partnerovi, určitou připoutanost, faleš nebo překážky. Obezřetné by měli být hlavně ženy račice v pevných vztazích, zasáhnout jim do nich může osoba, která vztahu nepřeje, projevit se tak může určitá rivalita. V zaměstnání by si měli dát pozor na faleš nebo intriky, nefér boj především ze strany nějaké chytré kolegyně. Had není jen posvátným zvířetem, ale může vzbuzovat i odpor nebo nechuť, rivalitu, proto mějte často na paměti, kdo zasahuje do vašich životů.

 

LEV:

Pro lvi bude říjen měsícem volby, rozhodování, alternativ, výběru, nejistoty i pochybností, neboť jejich kartou budou „CESTY.“ Mnozí budou toužit po určitém východisku, po rozhodnutí, ale měli by se mít na pozoru, aby jejich rozhodnutí nebyla pouze povrchní nebo dočasná. Také zprávy, které budou přicházet budou vyžadovat určitá rozhodnutí nebo alternativy, komunikaci ale i pravdivost nebo nedůvěru. Rozhodně ale není pro lvi vhodná doba v říjnu cestovat a to především za hranice, hrozí zastavení, špatná cesta nebo rozhodnutí, ale i drobné nepříjemnosti nebo překážky. I vztahy u lvů zaznamenají změny a rozhodnutí. Mnozí budou muset přehodnotit své dosavadní postoje a názory, vydat se cestou srdce nebo hledat cestu ve vztahu. Rozhodnout se pro vztah a společnou cestu nebo naopak ze vztahu odejít, pokud je už dlouhodobě nefunkční. I tady Venuše bude úřadovat a pořádně zamíchat kartami. Na povrch tak mohou vylézt skryté nevěry, lži nebo podvádění. Nezadaní naopak budou pociťovat větší touhu po seznámení, ale měli by být pozorní na to, s kým se seznamují, vyhnou se tak určitým zklamáním nebo nedorozuměním. Dostat také můžete důležitou zprávu v podobě svatebního oznámení nebo pozvání na svatbu. V zaměstnání mohou lvi zažívat jisté dilema, rozhodování nebo nové možnosti.

 

PANNA:

Pro panny říjen měsícem jistot, rozřešení problémů, pevnosti a zabezpečení, neboť jejich kartou bude „KLÍČ.“ Panny které podnikají, čeká úspěch většího rázu, jejich izolace jakoby spěla ke konci. Stabilita a jistota je pro ně zaručena, I v úředních záležitostech nebo soudních řízeních mohou očekávat úspěch. Jen kolem úplňku se může dostavit určitá nejistota, zda to čeho chtějí dosáhnout dopadne dobře. V zaměstnání půjde o upevňování moci nebo jistotu jejich pozice. Ale i tady platí, že to co se vyvíjí negativně dopadne dobře a naopak. Panny by měly být opatrné ve svých rozhodováních, pozor na hlodající myšlenky nebo něco co sužuje jejich duši, něco nevyřčeného. Pokud se ale panny především ve vztazích rozhodnout o odchodu, měly by v tom vytrvat, rozchod se vydaří. Stejné je to i v případě zaměstnání, mohou se spoléhat na své pocity, a i když budou na sebe příliš kritické, bude se jim dařit jak ve finanční tak i pracovní oblasti. Mohou dosáhnout duševního i materiálního bohatství. Přece jenom klíč je v srdci každého z nich, stejně tak jako mají ve svých rukou klíč k novým příležitostem a možnostem, k rozřešení toho, co je delší dobu trápilo. I to co může během měsíce vypadat jako negativní přinese pozitivní výsledek, ale spíše až později.

 

VÁHY:

pro váhy bude říjen tak trochu hlodavým, pochybným a nedůvěřivým. Pozor by si měly dát na přehnanou lítost a užírání se, neboť jejich kartou budou „MYŠI.“ Pro mnohé váhy je říjen narozeninovým měsícem,končí jakoby jedna jejich životní etapa, aby mohla nastoupit nová, ale každá změna, každý konec přináší určité ztráty, odpoutání se, proto aby mohlo přijít nové. U vah to bude platit dvojnásob. To co je blokovalo se může uvolnit, nastane posun, ale také mohou přijít určité nejasnosti, roztržitost nebo zkalené myšlenky. Také se jim bude říjen zdát hektickým, nevyrovnaným a neklidným, ale je to způsobeno jejich narozeninovým obdobím zúčtování samých se sebou. Měly by si stanovit jasný životní cíl, být více samostatné, naučit se zvládat překážky, své myšlenky. Přestože jsou diplomatické neodpustí si i pořádnou hádku, pozor proto na určité zastavení nebo překážku, která by je mohla zpomalit. Příliš zbrkle se pustí do nového měsíce, budou se snažit vše stihnout, ale jediné čeho tím mohou docílit jsou starosti ohledně jejich zdraví nebo zablokovaná životní energie. Pokud tohle zvládnou, překážky ke konci měsíce zmizí, jakékoliv nesrovnalosti se vyřeší, ten kdo jim nepřál ustoupí. Nejdůležitějším obdobím pro váhy je hlavně kolem úplňku, neměly by příliš riskovat nebo se pouštět do zbytečných věcí nebo vztahů, výsledek by jim to nepřineslo.

 

ŠTÍR:

Pro štíry bude říjen naopak měsícem o lásce, citech, zamilovanosti, ale i flirtu nebo povrchnosti, neboť jejich kartou bude „SRDCE.“ i pro ně je to narozeninový měsíc, hlavně jeho konec, který může přinést razantní změny v jejich citovém nebo milostném životě. Dočkat se mohou pozitivních změn v lásce, nového zamilování se nebo nové lásky, vyjití ze své osamělosti, k vybídnutí změny jejich dosavadní cesty, k nových východiskům. Ale také mohou počítat s tím, že jim láska přidělí i určitá rozhodnutí, nestabilní pocity nebo drobné problémy. Štíři totiž mají touhu mít ve vztazích hlavní slovo a využívají k tomu i určitou manipulaci, proto pozor aby nenarazili. Mají najít ve všem tu nejlepší cestu. Ale i v oblasti bydlení mohou štíři zaznamenat změny, mohou se přestěhovat, nebo si nově zařídit dům či byt, vrhnout se do rekonstrukce nebo renovace. I domácí problémy si najdou cestu ven, díky rozhovorům bude možno najít řešení, budou mít mnoho otevřených možností k řešení toho, co nezvládli, ukončuje se stejně jako u vah jedna jejich životní etapa, nastupuje nová, přinášející změny prakticky ve všech oblastech. V pracovní sféře najdou jakoby sami sebe, bude se jim dařit a přicházet budou úspěchy.

STŘELEC:

Pro střelce bude říjen měsícem rodiny, členů rodiny, upřímnosti a ctnosti, neboť budou pod kartou „LILIE.“ Těšit se mohou na návštěvu příbuzných nebo rodinný výlet. Nicméně ale také se k nim mohou donést zprávy nebo informace týkající se rodiny, pozor by si měli dávat na situace, které se mohou přiostřit, neboť rodinné vztahy jsou stejně křehké jako partnerské a je zbytečné riskovat blokované kontakty nebo hádky v rodině. Také některé zprávy přinesou určitý podíl zodpovědnosti, pozor na zbytečné hlodající myšlenky nebo pocity, že se točí v kruhu. Téma vztahů a rodiny bude ústředním tématem střelců, opatrní by měli být především na ty, kteří se jim budou snažit do vztahů jakkoliv zasahovat, 3 osoba může vždy napáchat víc zla než užitku. U některých se mohou projevit příznaky vztahové krize nebo pomýšlení na rozchod. Je to signálem, zda je vlastně jejich vztah ještě funkční nebo uměle udržovaný. Vše má svůj význam, tam kde panovala určitá blokáda, uvolní se, překážky budou nakonec odstraněny a nastoupit by měla po zbytek harmonie. Také nějaká aféra bude během měsíce ukončena. Nezadaní mají možnost potkat svého nového partnera nebo partnerku a vstoupit s ním do vztahu. Venuše přece jen jako planeta lásky může zamíchat vztahy ve všech znameních.

 

KOZOROH:

Pro kozorohy bude říjen měsícem důkazu spolehlivosti, slibů, závazků, spojení nebo naplnění, neboť jejich kartou bude „PRSTEN.“ V oblasti vztahů dojde především k mnoha změnám. Těm, kteří nevěřili v zázrak může náhle někdo vstoupit do života, záležet bude jen na nich zda se vše rozvine ve šťastný vztah nebo bude mít jen krátkodobého trvání. Téma vztahů bude u kozorohů hlavním tématem. Objevovat se budou určité nejasnosti, přicházející z nenadání, vylézat na povrch mohou určité stíny minulosti, přijít mohou starosti. Je to proto, aby si uvědomili, zda jejich vztah je tím, co chtějí prožívat. Pozor na náhlou zlobu nebo krátké nebezpečí, ale i nečekané radostné překvapení. Nejasnosti s polovinou měsíce odezní. Nicméně Venuše jako planeta láska může zamotat nejednoho kozoroha, pozor na zaslepující lásku. I v zaměstnání a ne u každého se budou dít určité změny. Někteří budou mít pocit, že potřebují změnu, jiní že je jejich pracovní místo ohroženo, naopak další mohou své pracovní místo jen chválit, u ostatních se mohou náhle objevit nové pracovní úkoly nebo příležitosti. Sliby, které v tomto měsíce dáte druhým nezapomeňte splnit, stejně tak jako jiné závazky, v pozdějším období by se vám to mohlo hodit. Nezapomínejte, že vše je relativní, zázraky se dějí v každém okamžiku, a to co zprvu může vypadat pro vás negativně zvládnete s notnou dávkou štěstí ve prospěch všech.

 

VODNÁŘ:

Pro vodnáře a vodnářky bude říjen měsícem změn, renovací, rekonstrukcí nebo stěhování, ale i svatby nebo otěhotnění, flexibility nebo cestování, neboť jejich kartou budou „ČÁPI.“ Mnozí zaznamenají již počátkem měsíce určité změny, novým směrem a k lepšímu, k tomu co jim přinese radost. Očekávat také mohou určitý šťastný začátek prakticky kdekoliv a kdykoliv, tam kde vládla určitá blokáda, dojde k uvolnění, počítat mohou také s nějakým šťastným a nečekaným pozváním a to i na poslední chvíli. Změny všeobecně budou vodnáře provázet po celý říjen, jen v období kolem úplňku by si měli dát pozor na nepříjemnou společnost, setkání nebo oslavu, která se nevyvine zcela dle jejich představ. Pozor na drobné překážky nebo změny, které povedou k určité blokádě. Obdržet také mohou malý dárek nebo pozvání, to co se jim nepodařilo vyřešit dříve jakoby se samo od sebe se dá do pohybu a štěstí bude stát na jejich straně. Mottem pro kozorohy je že každá změna přicházející do jejich života je tím, co jim ukazuje novou cestu, možnosti a příležitost. Jen ve vztazích by si měli dát pozor na určitou přelétavost nebo proměnlivé city spojené s nestálostí.

 

RYBY:

Pro ryby bude říjen měsícem energické komunikace, debat, diskusí, zpráv, jednání, řešení, ale také hádek, vzteku nebo rozmíšek, neboť jejich kartou budou „DŮTKY.“ Neměli by se snažit za každou cenu říkat jen svoji pravdu, v úředních záležitostech nebo soudních líčeních by měli respektovat dané situace, nepouštět se do zbytečných konfrontací, i když dopadnou úspěšně, stejně tak to platí i v zaměstnání, zde hrozí nepříjemný rozhovor nebo hádka s nadřízeným. Jednat by měli spíše asertivně, ale v klidu. Pozor kolem úplňku by si měli dávat na svou energii, budou mít pocit, že nemají tolik síly a energie, kolik by chtěli mít. Hlodající myšlenky nebo v sobě potlačované rozhovory budou také trápit nejednu rybu, nicméně naučit se mají otevřenosti a vyjadřování skutečných pocitů. I v rodinách by měli být opatrní na svá slova, mohou snadno a lehce druhé zranit. Ryby rozhodně nebudou trpět mlčenlivosti, klidně si dají i pořádnou hádku, více by se ale měli zaměřit na svou samostatnost, přinese jim úspěch. I ve vztazích tak trochu zamíchá karty Venuše, ale spíše k diskusím o budoucnosti vztahů, v rodinách naopak se může schylovat k nějaké bouřce, je to ale dáno proto, aby se něco pročistilo. Ryby by si měli také díky své dualitě dávat pozor na své vnitřní rozpory a nesoulad, může jim to přinést vyčerpání nebo únavu.

 

Zpracováno Merlinem