ROZDÍL MEZI DVOJPLAMENEM A SPŘÍZNĚNOU DUŠÍ

16.10.2015 16:23

Pojmy dvojplamen a spřízněná duše se často používají pro označení téhož. Mohlo by se tedy zdát, že mezi vztahem spřízněných duší a spojením dvojplamenů není žádný podstatný rozdíl. Čím víc ale rostou naše vibrace a zvyšuje se naše vědomí, je čím dál snazší ten rozdíl vidět.

V posledních dvaceti letech jsme ho jen nebyli schopni postřehnout, s vývojem vědomí se ale vynořuje i schopnost tyto jemné rozdíly vnímat.

Spřízněné duše

Spřízněná duše je někdo, kdo je s vámi v harmonii. Někdo, kdo rezonuje s vaší energií a s kým je radost tvořit.

Spřízněné duše pocházejí z různých skupin duší a umožňují ohromný růst. Mohou sloužit jako urychlovače otevírání srdeční čakry a provázet vás na vaší cestě vzestupu a na cestě duchovního vývoje.

Vztah spřízněných duší má za úkol především rozšořovat studium přijímáním nových cest, sdílení a růst ve společné lásce a harmonii.

Spojení se spřízněnou duší přichází ve chvíli, kdy dosáhnete určitého stupně vyspělosti, kdy jste připraveni vstoupit do skutečného vztahu dvou duší.

Dvojplameny

Dvojplameny jsou poněkud jiný příběh a v současné době můžeme vidět čím dál častěji jejich setkávání. Spojují se  za účelem, který je pro každý pár jedinečný a neopakovatelný.

Je jen malý počet dvojplamenů, které se na Zemi inkarnovaly, a jejich mise byly předem naplánovány.

Dvojplameny jsou mužská a ženská energie, oddělené, ale kdysi byli jedno. Jsou ze stejné skupiny duší a mají stejný energetický otisk. Jsou jin a jang, světlo a tma. Váš dvojplamen jste vy sami.

Stádia vývoje dvojplamenného spojení

Po prvním kontaktu se svým dvojplamenem můžete pociťovat jakýsi náznak něčeho povědomého, asi jako kdyby jste se dívali do zrcadla. Je to ale jen vaše podvědomí, vaše vyšší já, kdo zná pravdu a dokud se neprotančíte „dvojplamenným tancem“, nebudete si skutečné pravdy vědomi.

Tanec

Tanec začíná ohňostrojem, hravostí a nekonečnou tvořivostí a jeho ozvěna doznívá dlouho v každém z vás, jak prozkoumáváte energie jeden druhého.

Skrze toto spojení nabývá láska a porozumění nových výšin ve svém významu, takových, jaké jste si ani nebyli předtím schopni představit. Prozkoumáváte, smějete se a užíváte si „bublinu lásky“.

Jenže brzy potom, ještě než jste na to připraveni, bublina najednou praskne. Jednomu to zlomí srdce a druhý je zmaten.
Uprchlík a pronásledovatel

Jedno z dvojčat utíká neschopno zvládnout intenzitu energie, neschopno nadále stát dvojčeti tváří v tvář, protože to, co v ní vidí je je jeho vlastní tvář. Dvojice dvou nezávislých bytostí a přesto jedna jediná, zrcadlící se sobě navzájem.

Následuje drsné a náhlé oddělení a oba z dvojčat se propadají do děsivé „temné noci duše“, kde je čeká smutek a žal.

Je potřeba hluboké uzdravení pro oba dvojplameny. Poté, co dojde k oddělení, duše zažívá smrt a dvojplameny jsou poslány na stezku osvícení, vzestupu a tolik potřebného uzdravení.

Každý z dvojplamenů se dozvídá, že už je ve skutečnosti celistvý, že už nepotřebuje náklonnost druhého, aby se cítil úplný. Dokud k tomuto uvědomění nedojde, musí zůstat dvojčata oddělená, aby v sobě vyrovnala mužské a ženské energie.

Během tohoto oddělení mívají dvojplameny společné vize, sny, proroctví a nevysvětlitelné synchronicity, které je vedou a ujišťují, že jsou na správné cestě.

To co se má stát se stane

Nechat věci být, je klíčem ke znovuspojení. Přijměte, že všechno je přesně tak, jak to má být, až přijde čas a budete se zamýšlet nad tímto obdobím oddělení, pochopíte, proč se to mělo stát.

Tím, že si vybudujete sílu a sebevědomí se stanete celistvými. Nikdo vás nikdy nemůže doplnit, už jste úplní. Nehledejte vně sebe, všechno, co opravdu potřebujete, máte v sobě.

Během svého hledání zjistíte, že fyzické oddělení je pouhá iluze. Nikdy nejste oddělení. Protože vás dva, kteří jste veskutečnosti jedno, oddělit nelze.

Vaše nynější situace není vaší konečnou destinací, to nejlepší teprve přijde.“
Se vší láskou, LJ Vanier
Přeložila: Eidheann
Zdroj: 
https://isoulscience.com

https://divine-love.quicksnake.cz/