PROČ TAK RÁDI ŽIVÍME STRACH...

15.11.2015 10:12

Tím, že v sobě živíte a podporujete strach. Tím, že mu věnujete zvýšenou pozornost za velkého přispění médií jen posilujete tuto nízkou energii a vibraci kolem sebe, přitahujete ji k sobě jako magnet železo. Každý z vás, hluboko v sobě nese stopy strachu, které v posledních dnech nebo týdnech ukazují svou pravou tvář, vyplavují se na povrch, ale nejsou tu proto, aby se ve vás váš vlastní strach stal tím, co vás ovládá. Máte se naučit postavit se tomuto strachu. Umět ho pojmenovat, nazvat věci pravými jmény. Umět pojmenovat situace, děje nebo události či fóbie, které ve vás strach vyvolávají. Strach je bohužel špatným sluhou, ale ještě horším pánem. Nemá ve vás zabíjet vaše touhy, sny, ale naopak vybudit ve vás vlastní sebedůvěru, jistotu a odvahu naučit se mu postavit tváří v tvář, umět si vybojovat světlo a lásku ve svých srdcích, ne podlehnout svému egu, které strach naopak ještě skrze rozum posiluje.
Zamyslete se nad tím, proč máte strach z migrační krize, z teroristických útoků, z možné války, o své děti, proč roste vaše nenávist k muslimům? Proč jste schopni díky negativním zprávám odsoudit všechny a všechno? Proč sdílíte popravy, zprávy o teroristických útocích, o imigrantech, o nuceném zabíjení zvířat a tím dobrovolně vydáváte svou vlastní energii těmto negativním zprávám a zkresleným informacím? Jsou skutečně vaše životy naplněny tím, co je pro vás nejdůležitější a to je láska, důvěra, vděčnost a pokora, anebo jen své životy přežíváte? 
Lidé se naučili žít ve strachu, v obavách, v nejistotě, což jistě není záměrem Vesmíru, ale temnoty. Lidé se stávají loutkami na velkém divadelním jevišti. To, čemu dáváte svou energii, to posilujete. Uvědomte si, že váš strach je iluze, že každá vaše negativní nebo nenávistná myšlenka jen vytváří další nízké vibrace a energie, chybí vám svobodná vůle, chybí vám odvaha, sebedůvěra. Stáváte se ovládanými těmi, kteří nad vámi mají svou moc...

OPRAVDU S TÍM UŽ KONEČNĚ NECHCETE ZAČÍT NĚCO DĚLAT NEBO I NADÁLE CHCETE BÝT TĚMI SLABÝMI, KTEŘÍ JSOU TAK LEHCE MANIPULOVATELNÍ VŠÍM, CO VIDÍ NEBO SLYŠÍ? SKUTEČNĚ CHCETE STRACHU DÁVAT NEOMEZENOU MOC?

Merlin