PROČ NEUMÍM ODVÉST DUŠI...

25.08.2015 18:07

Pravidelně mi ve zprávách přistane dotaz, jak postupovat, když chcete odvést duši a neumíte to. Takže předně: nikdy se nepouštějte do komunikaci s duší či entitou! Navíc: ne vše, co se vám doma děje, je následkem nevítaného hosta. Spousta z vás je zmožena stresem, únavou, každodenními starostmi. Někteří si rádi přihnete z lahve, druzí si zase dáváte v pravidelných intervalech lajnu nebo houbičky, jiní zbožňujete Walking Dead. Nicméně: pakliže se vám špatně spí, vnímáte kolem sebe zvláštní pohyby, máte nezařaditelné pocity něčí přítomnosti ve vaší titěrné garsoniéře, je dost dobře možné, že u vás skutečně je neplatící nájemník. Jak tedy postupovat.

1. Napíšu STRUČNĚ Morganě o tom, co se mi děje, jak se při tom cítím, co vidím, co vnímám. Opakuji STRUČNĚ.
2. Již z těchto řádků se na vás napojím, jde to automaticky, a řeknu vám, zda u vás opravdu něco je nebo je to jen mylný dojem.
3. Pokud zjistím, že jste si nevymýšleli a že v ničem nejedete, budu potřebovat pár fotografií z vaše domu či bytu, čímž zjistím větší podrobnosti, o kterých vás samozřejmě informuju (tzn. upřesním, zda jde o duši či entitu, jejich počet, pohlaví, co po vás chce, proč tam je...).
4. Domluvíme odvedení duše, které se dělá na dálku. Je třeba domluvit platební podmínky a přesné datum a čas. To z toho důvodu, že v danou dobu odvádění by měl být váš dům/byt prázdný. Některým duším se totiž dost dobře odejít nechce, pak by se na vás nalepily, což může způsobit vše možné, počínaje vaší nevolností až po kolaps a další legrácky.
5. Dost podobný postup je i u podezření z kletby, i když ta se většinou musí sejmout při osobním setkání.

Takže asi tolik, vážení. Dobrou noc a nechte si radši rozsvícené lampičky :) ;) (Humor :))

*MORGANA*