PÁR STŘÍPKŮ Z ETIKY KARTÁŘE...

16.06.2015 19:52

Pár střípků z etiky kartáře, které budu psát ze svého vlastního přesvědčení, tudíž pokud si jiný věštec bude razit něco jiného, je to jeho rozhodnutí, proto tyto řádky berte jako Morganino desatero, ju?

1. Výklad karet je nástin toho, co bude následovat, pakliže zůstane situace při starém, tzn. na stejném místě, za starých podmínek, se stejnými aktéry jako v době výkladu. Ti bystřejší z vás již pochopili (Bože, díky za tyto dary), že vám výkladem akorát potvrdím to, co sami již tušíte, ale v žádném případě za vás daný problém nevyřeším. Na to si musíte nachystat sílu a nástroje sami, je to vaše cesta, váš boj, váš úkol, ne můj. Můžeme spolu probrat varianty, jak si s danou věcí poradit, ale jak se zachováte, co pak uděláte, je čistě jen a jen na vás. Danou situaci a její vývoj samozřejmě ovlivňuje i váš partner, děti, zaměstnavatel, kolega, Madla odvedle, tudíž pokud se týkal dotaz jiných lidí, mohou stav věcí pochopitelně bez vašeho přičinění ovlivnit oni.

2. Výklad karet je konzultace, proto k němu takto přistupujte. U výkladu na dálku je to sice skoro nemožné, tam záleží, jak otázky položíte, protože tak se za vás kartiček ptám. Pokud tedy s výsledkem nejste spokojeni, chyba je na vaší straně, ne na mé. Spolu se mnou se o daných situacích bavíme, řešíme chování zúčastněných osob, můžeme prodiskutovat skulinky, emoce daných aktérů... Téměř vždy mám z karet jisté pocity, vnímám stav klienta i osob, na které se ptá, jejich postoje, obavy, strachy...Taktéž mívám vjemy, vize, slyším věty... ne vždy pochopitelně, u každého to není, takže přijít s tím, tak se ukaž, páč Olze z vedlejšího skladu, co tu byla minulý týden, jsi řekla to i ono, je vaše vlastní hloupost a omezenost. Zaprvé nejsem stroj, zadruhé nabubřelý přístup poznám hned ve futrech a šprajcnu se, ať máte proč brblat. ;)

3. Kartář s Darem se nevyptává, mluví sám od sebe. Vy mu do výkladu zasahovat můžete, ale není to třeba. Je to čistě na vás. Pokud zarytě mlčíte, serete si jen do vlastní řady, páč výklad karet je spolupráce kartáře a klienta. Svým mlčením šidíte jen sami sebe, nám věštcům v podstatě o nic nejde. Jestli odejdete spokojeni, či nikoliv, nás nemusí vůbec zajímat a Morgana osobně to má u análu. :) Za blbost se holt platí.

4. Při návštěvě kartáře vynechte ze slovníku debilní výrazy typu "to jste uhádla, to jste trefila". Věštec nehádá, netrefuje, věštec čte napojením na vaši duši. Pokud v kartách vidí situaci, která se neshoduje s momentální realitou, je to proto, že realita je dočasný stav, dočasná změna. To, zda věštec byl či nebyl vedle, pochopíte až s odstupem času, většinou jednoho roku.

5. Nemám ráda dotazy, na které čekáte odpověď "ano" či "ne". Mohu vám ale říct pravděpodobnost toho, zda se daná věc stane či nikoliv. Jsou sice takoví aktéři, kteří si vyčetli z brožury, jak na tyto otázky odpovídat, já vám řeknu jen pravděpodobnost. V opačném případě byste se totiž na výsledek upnuli a přestali na sobě makat, což není mým záměrem. Radši vám výkladem "nakopu do prdele", než bych vám mazala medy a jiný lepidla kolem orálních otvorů.

6. Na cizí lidi, kteří o výkladu neví, se neptám. Není to proto, že by to nešlo, ono to jde úplně stejně jako s vámi, co sedíte naproti mě a dychtivě hltáte každé slovo, které vyřknu. Je to proto, že respektuju soukromí a životní příběh daného člověka a kvůli vaší šťouravosti mu do něj bez jeho vlastního vědomí nepolezu.

7. Říkám jen tolik, kolik mám. Stává se zcela běžně, že vím výsledek, znám okolnosti, ale neřeknu vám je. Je to pro vaše dobro, nehledejte v tom nic víc. Do všeho jste se dostali vlastními myšlenkami a skutky, na nikoho nehažte vinu, jedině vy se z toho bahna dokážete dostat. Nicméně u někoho ani výklad neodhalí to, na co se klient ptá, je to zakryto "za závojem tajemství". Jelikož své karty respektuji, nesnažím se za ten závoj prodrat stůj co stůj. Pokud to nechápete, váš problém.

8. Mám právo vás odmítnout a výklad vám neudělat. Proč? Pro slepičí kvoč. Páč prostě mám tohle právo, stejně jako právo na cokoliv jiného. Vážím si sama sebe, nemám potřebu zdržovat sebe a své kartičky otázkami fňukačů, sebelítostivých slabochů, zlých lidí, zapšklých starých rašplí či nevyskákaných playboyů. Jak zareagujete bez výkladu i po výkladu o vás vím okamžitě, dokonce se tím mile bavím, když si jen tak pro sebe řeknu: tahle blběna mi vyčte to a to a ono se to pak stane :) Ano, přiznávám se dobrovolně a bez mučení, jsem i taková Emotikona grin Holt Morgana, na andělíčkářku se srdíčkama v nosních dírkách si tu hrát nehodlám.

9. Věty typu "Vy vykládáte karty?" už nějaký ten pátek neřeším. Kdo ji položí, je čistokrevný blb. Tečka.

10. Nikdy neplivu na své "kolegy", nezajímá mě jejich názor na mou osobu, nicméně jsem proti magii v televizi, časopisech pro neukojené maminy a ezoterice dělané pro peníze. Nemám ráda uměle slazené lidičky, rektální horolezce, zlé a zapšklé čarodějnice, kašpary s virgulema, bubínkama, paliče papírků, ezo šmejdama, kteří jsou schopni krmit vás sračkama, páč ví, na jakou strunu uhodit, aby to zabralo. Je mi k zblití z ezo bab, které se tváří mile, hlavně neříct hovno a prdel, a pak v soukromí mluví hůř než kanál a v emailu vás žádají o finanční podporu v řádcích tisiců. Nebojuju proti nim, svou malostí a falší se ubijí sami.

Jsem úžasná, skvělá, fascinující a jedinečná. A vím to o sobě. Lavjůůů, děcka <3

Jo a ještě drobnost: MILUJU SVÉHO MUŽE :)

 

Autor: Morgana - celtic Queen of Magic (Helena Jetelová)