ORGONIT

08.09.2015 18:54

Psychoanalytik a psychiatr Wilhelm Reich se ve třicátých letech minulého století zabýval životní energií, kterou nazval orgon. Věděl, že někteří lidé mají méně této energie a proto jsou nemocní. Zkonstruoval kabinu, která fungovala jako orgonový akumulátor. Stěny kabiny byly zhotoveny z vrstev organických materiálů střídavých s vrstvami kovu. Propouštělo to energii jedním směrem - dovnitř. Úspěšně léčil i "nevyléčitelné" pacienty s rakovinou. V 90. letech se k principu vrátil astrofyzik Karl Hans Welz a zdokonalil systém orgonového zařízení. Místo komory zhotovil příruční transformátor. Tak vznikla dnešní podoba orgonitů - silných transformátorů energií z širokého okolí, kterou transformuje a čistou od negativně působících škodlivých složek technických energií dnešní civilizace a jiných zařízení, odráží zpět do prostoru.
V základě je to směs kovových třísek zalitých v pryskyřici. Pryskyřice energii přitahuje do sebe ale zároveň je odrážena třískami. Tím vzniká velmi rychlý a chaotický pohyb energie. Další důležitý hráč v tomto procesu je krystal křišťálu, který se umísťuje doprostřed tělesa orgonitu a zvyšuje tak jeho transformační schopnost dvakrát.
Wilhelm Reich mnohokrát zdůraznil, že orgon je vědomý a že disponuje inteligencí. Metafyzická intuice má fyzický základ. Bůh a kosmická energie jsou jedno a totéž. Není rozdílu mezi vědou a náboženstvím, vědou a uměním, fyzikou a psychologií.

Využití orgonitů: Neutralzuje působení EM záření obrazovek, zářivek, trafostanic, vysokonapěťového vedení a rozvodů elektřiny vůbec, rádiové vysílání všeho druhu (televize, rádia, mobilní telefony, wi-fi, bluetooth, lokální vysílače). Čistí vodu v hrnku, vodní nádrže, rybníky, jezera, řeky, moře i oceány. Už jen zmizení nepříjemného zápachu a chuti studniční vody je zarážející. Čistí atomosféru od chemtrails, smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Je to instantní uzdravovač lidí, transformuje negativní energie, čistí a nabíjí tělo živou energií. Rostliny v jeho blízkosti rostou lépe. Orgonit všeobecně zlepšuje a uklidňuje i atmosféru doma a sociálních prostorách. Posiluje psychické schopnosti, odpuzuje a zbavuje sil a motivace všechny negativní formy života, otevírá lidská srdce, harmonizuje geopatogenní zóny.

Když si pořídíte orgonit, který můžete koupit věžně na e-shopech, je dobré ho před použitím požádat, například "prosím tě, abys mi stále čistil mé tělo a prostor od všech škodlivin" a on začne fungovat. Malé orgonity lze nosit při sobě v kapse, u klíčů, na krku. Pyramidu nebo jehlan je dobré umístit uprostřed bytu či domu, kde je svým dosahem (běžně 20 - 30 metrů) obsáhnout všechny prostory.