MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ OD 25.8. DO 31.8./MERLIN'S MYSTICAL PREDICTIONS FROM 25.8 TO 31.8.

24.08.2014 15:34

Týden od 25.8. do 31.8. začíná novoluním, můžete počítat s vyšší citlivostí, silnými pocity, novými začátky, hravostí, upřímností, vším co týká dětí, rodiny, ale také můžete počítat s nestálostí, přelétavostí, lehkomyslností, naivitou neboť tento týden se ponese ve znamení karty "DÍTĚ". Symbolika nových začátků se bude dotýkat všech oblastí, nezadaní mohou mít nové šance na seznámení, tam kde naopak vládla stagnace ve vztazích nebo určitá krize se mohou objevit nové cesty, vyjasnění problémů, v pracovní sféře naopak můžete získat nové zkušenosti, nové smlouvy, kontakty, absolvovat úspěšné přijímací pohovory, dočkat se můžete i nových pozic.

Dalším tématem bude také rodiny a vše kolem ní. Blíží se konec prázdnin, čas k posledním oslavám nebo rodinným setkáním, večírkům a pozváním všeho druhu. Čas více se věnovat dětem, vnímat jejich potřeby, přijmout a pochopit důležitost tohoto společenství, že rodina je zárodkem štěstí, připravit své děti na další školní rok. Nesnažit až příliš projevovat svou dominantnost, mnohdy jsou děti lepšími učiteli pro nás než mi pro ně.

Projevit také můžete svou moc a sílu zvládat překážky, úkoly, povinnosti i mezilidské vztahy. Týden by měl být pro většinu úspěšným, blíží se završování úkolů, nové alternativy a cesty, přijímání zodpovědnosti za své činy a rozhodování. naslouchání svému vnitřnímu hlasu a intuici.

Tento týden by měl být radostným, úspěšným a přinést každému aspoň jeho vlastní přínos v podobě uznání ať už od nadřízených, kteří mohou také projevit svou milou povahu, přes rodinu a děti až po partnery. Nemějte strach projevovat své skutečné pocity, novoluní ve vás nastartuje nová vnímání, znovuzrození a přijímání všeho nového, získání respektu, naplnění svých jistot.

 

Merlin

 

A week from 25.8 to 31.8. New Moon begins, you can count on high sensitivity, strong feelings, new beginnings, playfulness, sincerity, everything that relates to children, families, but also you can count on instability, fickleness, reckless, naive as this week will be marked by a "baby". The symbolism of new beginnings will touch all areas, singles can have a new chance to get acquainted, where conversely ruled stagnation in relations or a crisis may discover new ways to clarify the problems in the world of work while you may gain new experiences, new contracts, contacts, complete a successful job interview, i can not wait to new positions.

Another topic will also family and everything around her. Approaching the end of the holiday, the last time for family celebrations or meetings, večírkům and invitations of all kinds. More time to devote to children perceive their needs, accept and understand the importance of the community, the family is the nucleus of luck, to prepare their children for the next school year. Do not try too to show its dominance, often children are better teachers than me for us for them.

You can also show their power and strength to cope with obstacles, tasks, duties, and interpersonal relationships. Week should be the most successful, approaching the završování tasks, new alternatives and paths, take responsibility for their actions and decisions. listen to your inner voice and intuition.

This week should be a joyful, successful and bring each his own benefit, at least in terms of recognition, whether from superiors, who can also show their sweet nature, through family and children to the partners. Do not be afraid to express their true feelings in you new moon starts a new perception, rebirth and receive all new, gain respect, fulfill their security.

 

Merlin