MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ OD 1.9. DO 7.9./ MERLIN'S MYSTICAL PREDICTIONS FROM 1.9. DO 7.9

01.09.2014 18:06

První zářijový týden od 1. 9. do 7.9. přinesl nejen začátek nového školního roku a povinností, ale také všeobecně ukáže věrnost, stálost, stabilitu, naději, oporu a jistotu, ukotvení a to nejen v zaměstnání, ale i ve vztazích neboť kartou týdne je „KOTVA“. Přinese rovnováhu, která ale může být narušena nastupujícím úplňkem 9.9., tedy konec týdne bude spíše ve znamení emocí, nervozity, citové nestability a to především v neděli.

 

Ve vztazích mohou nezadaní potkat svého budoucího partnera, může docházet k tzv. „náhodným setkáním“, která jsou ale předem nastavena osudem. U vztahů, které již započaly a jsou v začátcích se objeví láska a naděje na dlouhý vztah, ujasní se srdeční záležitosti, upřímnost citů, zamilovanost a odkryje se případná faleš, láska z vypočítavosti nebo jen flirt. Dočkat se tak mohou milostných schůzek nebo milých návštěv. U stávajících vztahů se také může prohlubovat vzájemná láska, ukotvení ale i naděje na zažehnání minulých sporů. Pozor jen na to, aby se neobjevila nezdravá připoutanost, závislost nebo žárlivost. Ale není vyloučené, že i dlouhotrvajících vztahů může dojít k náhlým vzplanutím a zamilovanosti. Září patří Venuši, planetě lásky, romantiky a vztahů, můžete být zkoušeni, přicházet k vám pokušení, flirty láska v mnoha podobách.

Také buďte opatrní na projevy předstírané radosti, falešné srdečnosti, předstírání nepravdivých skutečností, klamání sebe samých, hlavně ke konci týdne, budou se odhalovat masky, lidé mohou odhalovat své 2 tváře, ale pokud budete naslouchat svému hlasu srdce, vždy je včas odhalíte.

 

V zaměstnání můžete více uplatnit více své nabyté zkušenosti, start může být po prázdninách sice pomalejší, ale zase díky své píli můžete dosáhnout lepších pracovních výsledků. Budete mít jasnou představu o svém dalším pracovním uplatnění, dstaví se k vám určitý úspěch nebo ohodnocení, ale pozor aby to nevyvolalo závist vašich kolegů, nepřáli by vám to. Ti z vás, které zaměstnání nebo jejich práce nenaplňuje máte možnost se v tomto týdnu poohlédnout po novém zaměstnání, psát a rozesílat životopisy, výsledky se k vám brzy dostaví, pokud cítíte čas své pracovní změny, nebojte se vydat po nových cestách. Ukažte ostatním svou kreativitu, tvořivost a zkušenosti. Nebojte se odhalit své další netušené možnosti.

Naopak ti, kteří již delší dobu hledali zaměstnání mohou počítat v tomto týdne s nalezením vhodných pracovních pozic, pohovorů nebo nových zaměstnání, které jim bude přinášet pocit naplnění.

 

Začátek týdne bude tedy spíše rozjezdový, střed týdne bude už více akčnější a dynamičtější a víkend přinese nejen tedy milá setkání, projevy lásky a vazby v mezilidských vztazích, ale také bude emočně připravovat na silný úplněk 9.9., který především a nejvíce pocítí citlivější jedinci a lidé ve znamení Panny. Pamatujte, že vždy bývají nejkritičtější 2 dny před úplňkem.

 

Merlin

 

The first week of September 9th from 1.9. to 7.9. brought not only a new school year and obligations, but also generally indicates fidelity, permanence, stability, hope, support and security, anchor and not only in employment but also in relations since the card of the week is the "anchor". Bring balance, but that may be compromised emerging full moon 9.9, ie the end of the week will be rather a sign of emotion, nervousness, emotional instability, especially on Sunday.

 

In relationships singles can meet your future partner, there may be so. "Accidental meeting", but which are pre-set by fate. For relationships that are already underway and are beginning to appear in love and hope for a long relationship, clarify matters of the heart, sincerity of feelings, crush and reveals the possible falsity, love of calculations or just flirt. Eager to meetings so they can love or nice visits. For existing relationships may also deepen mutual love, anchoring, but i hope to stave off past disputes. Attention only that, it can not appear unhealthy attachment, dependency or jealousy. But it is not excluded that long-lasting relationships may result in sudden outbursts and love. September belongs to Venus, planet of love, romance and relationships can be tested, you come to temptation, flirty love in many forms.

Also be careful of feigned expressions of joy, phony cordiality pretense of false facts, deceiving themselves, especially towards the end of the week, they will reveal the mask, people can reveal its two faces, but if you listen to the voice of his heart, always on time reveal.

 

The more jobs you can apply their acquired more experience, start after the holidays may be slower, but due to your hard work, you can achieve better performance results. You will have a clear idea of ​​their future career paths, dstaví to you a success or evaluation, but beware that it did not result in envy of your peers, you would not wish it. Those of you who work or their work you can not meet this week to look for a new job, write resumes and send the results back to you soon arrive, if you feel your working time changes, do not be afraid to go after new paths. Show others your creativity, creativity and experience. Do not be afraid to reveal their other unexpected opportunities.

In contrast, those who have long been searching for a job can count on in this week to find suitable positions, interviews or new jobs that will bring them a sense of fulfillment.

 

The beginning of the week will therefore rather start-off, middle of the week will have more action and more dynamic weekend and will therefore not only nice meetings, expressions of love and relationships in interpersonal relationships, but also will prepare emotionally strong Moon 9.9, which will be felt first and most sensitive individuals and people in the sign of Virgo. Remember that always tend to be the most critical 2 days before the full moon.

 

Merlin