„LETNÍ VÝKLAD (červenec až září) nebo VÝKLAD NA VÁMI ZVOLENOU OTÁZKU“.

05.07.2016 09:09

LETNÍ VÝKLAD (červenec až září) nebo VÝKLAD NA VÁMI ZVOLENOU OTÁZKU“.

Stále ještě můžete objednávat "Letní výklad". Oba měsíce budou pro všechna znamení stěžejní a důležitá. Nebojte se nahlédnout, co vás čeká, jaký je váš další směr nebo cesta. To co vám přinese oblast citů a lásky, cestování, dovolených, pracovní oblast, ale i oblast změn nebo zdraví či jak na tom budete s financemi. Cena za tento výklad je 500,- Kč. (cena je jednotná, ať už si vybere výklad jen na jeden nebo až do konce léta).

Objednávky zasílejte na e-mal: merlin.ambrosius@post.cz. Do zprávy pro příjemce uveďte: LETNÍ VÝKLAD nebo VÝKLAD NA 1. OTÁZKU. č.ú.: 213367068/0600. Doba vypracování 2-3 pracovní dny. Objednávky lze zasílat na oba měsíce, nebo na měsíc, který si sami zvolíte. Stejně tak budou fungovat i STANDARDNÍ VÝKLADY (nabídka je na https://merlin-kral-carodeju-a-magu.webnode.cz), výjimkou bude pouze týden od 11.7. do 17.7. Jinak budou výklady fungovat přes celé prázdniny.
Stejně tak můžete zasílat i objednávky na 1 otázku, která vás nejvíc tíží, nebo na kterou potřebujete znát ihned odpověď. Cena tohoto výkladu na 1. otázku je 250,- Kč. K výkladům a objednávkám nezapomeňte připojit celé své jméno + datum narození. Pokud se budete ptát na vztah, tak samozřejmě i celé jméno partnera a i jeho datum narození.

Pavel (Merlin)