HVĚZDNÍ LIDÉ

14.09.2015 20:02

Zvláštní oči: Hvězdní lidé mají oči ve tvaru mandlí nebo půlměsíce, s koutky směřujícími dolů jako u písmene n. Představte si oči Bette Millerové a budete přesně vědět, co mám na mysli.

Drobná postava: Většina inkarnovaných hvězdných lidí má krátké kosti, jsou štíhlí a nepříliš vysocí.

Nenápadné vzezření: Jejich tváře se zdají být nevýrazné, většina z nich si libuje v ležérním oblečení. Jakoby chtěli splynout s okolím a nepřitahovat pozornost ostatních.

Neobvyklé aury: Hvězdní lidé mívají duhově zbarvené aury, jejichž pruhy míří mimo tělo. Lidé a bytosti z pozemských dimenzí mívají aury obepínající tělo jako vaječné skořápky. Tyto charakteristické znaky je možné spatřit na Kirlianových fotografiích a fotografiích aury.

Neurčité životní poslání: Jejich životním úkolem je „pomáhat, kde je potřeba“. Hvězdní lidé drží dveře cizím lidem a pouštějí je před sebe v dlouhých frontách, aniž by za to očekávali poděkování. Jsou tu proto, aby rozdávali dobro a společně očišťovali planetu od stresu a násilí. Kvůli tomuto nekonkrétnímu poslání mívají hvězdní lidé málokdy specifický životní úkol. Namísto toho se zavázali pomáhat všem, kteří to potřebují. Často tedy mívají obyčejná zaměstnání, v nichž svými povzbuzujícími slovy a nakažlivě dobrou náladou ovlivňují spousty lidí.

Láska k míru a upřímnosti: Velmi málo tolerují neupřímnost a násilí. Pocházejí z planet, kde tyto neřesti neexistují, takže nevědí, jak se vypořádat s lháři, podvodníky nebo násilníky. Kvůli této neschopnosti vyrovnat se s běžnými pozemskými problémy jsou u inkarnovaných mimozemšťanů často omylem diagnostikovány psychické poruchy, například porucha pozornosti (ADHD) nebo schizofrenie.

Neobvyklé vztahy a rodinné vazby: Protože na jejich původních planetách panují odlišné zvyky ohledně rodinného života, rození dětí, rozmnožování a sexu, mnoho hvězdných lidí neuzavírá pozemská manželství a nezakládá rodiny. Nechápou romantické představy západní společnosti, protože ty nezapadají do jejich stylu. Navíc je jim jasné, že by jim rodinný život bránil v práci služebníků světla, ke které se v tomto životě zavázali. Velmi často se stává, že se hvězdná žena zamiluje do výrazně mladšího muže, který je duchovním přítelem z její hvězdné skupiny.

Pocit, že jsou jiní: Hvězdní lidé kdesi hluboko uvnitř vědí, že nepocházejí ze země. Často prožijí celý svůj život s vědomím, že sem nezapadají. Jeden hvězdný člověk mi řekl:“Vždycky jsem měl pocit, že mě na této planetě vysadili, a pořád jsem čekal, až se pro mě někdo vrátí a odveze mě zpátky domů.“ Cítí, že jejich biologická rodina není jejich „skutečnou“ rodinou, a přemýšlejí, jestli nebyli adoptování.

(Zdroj: moudré knihy a internety)